מישהו יודע אם הbook report באנגלית שמחר נחשב כמו מבחן ואם אני נכשל אני יכול לעשות חוזר?
J J U B New member 25/12/04 #1 מישהו יודע אם הbook report באנגלית שמחר נחשב כמו מבחן ואם אני נכשל אני יכול לעשות חוזר?
C Chen Kuki New member 25/12/04 #2 שייייייייייייייט שכחתי שיש מחר בוק ריפורט קראתי רק 15 עמודים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! עכשיו אני ממש מקווה שאפשר לעשות בזה חוזר... דרך אגב, אני מוחה על החתימה שלך זה צריך להיות seek and destroy. חדל ויכוח!
שייייייייייייייט שכחתי שיש מחר בוק ריפורט קראתי רק 15 עמודים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! עכשיו אני ממש מקווה שאפשר לעשות בזה חוזר... דרך אגב, אני מוחה על החתימה שלך זה צריך להיות seek and destroy. חדל ויכוח!
J JAMES® New member 25/12/04 #3 זה לא צריך להפריע לך.. תמציאי תוכן למה שאת כותבת ותקפידי על כתיבה ברמה גבוהה וזהו... את יכולה להוציא ככה את ה 90
זה לא צריך להפריע לך.. תמציאי תוכן למה שאת כותבת ותקפידי על כתיבה ברמה גבוהה וזהו... את יכולה להוציא ככה את ה 90
S Suga®Gi®l New member 25/12/04 #4 שאלה ! המורה לאנגלית, היא לא תמיד מכירה את הספר, לכן אפשר גם להמציא תוכן? באמת כאילו? ונגיד אם היא בודקת את התקציר של הסיפור או משהו?
שאלה ! המורה לאנגלית, היא לא תמיד מכירה את הספר, לכן אפשר גם להמציא תוכן? באמת כאילו? ונגיד אם היא בודקת את התקציר של הסיפור או משהו?
J J U B New member 25/12/04 #5 חח מה זה להמציא תוכן איך אפשר ונגיד אם זה על סרט אז הספרים על הסרטים הם ברמה 5 ואנחנו עושים על 6 אף אחד אף פעם לא עשה חוזר על book report???????
חח מה זה להמציא תוכן איך אפשר ונגיד אם זה על סרט אז הספרים על הסרטים הם ברמה 5 ואנחנו עושים על 6 אף אחד אף פעם לא עשה חוזר על book report???????