מישהו יודע

shabaz

New member
מישהו יודע

איך אני מפתח קלירווינס ושולט בו? כי כל הזמן הוא בא בהפתעה וזה מתחיל קצת להעיק.. ואני גם לא רואה ממש טוב...הכל קצת מטושטש וזה נמשך רק שתי שניות (אם זה מקום מרוחק...לא יודע למה) יש לכם שיטות לפיתוח? תודה שבז

shabaz

New member
יאללה

הקפצתי את זה למעלה... אז אתם יכולים לענות עכשיו שבז

shabaz

New member
איזה יופי

השאלה שלי איך להתאמן... זה בא לי בלי שאני עושה משהו... שבז

onix

New member
CLAIRVOYANCE

מקורו מצרפתית clair=צלול/בהיר ו- voir=לראות או בעיברית "ראיה על חושית" או "ראיה אסטרלית" ראיה אסטרלית פרושה ראיה אל תוך המימד האסטרלי, ראית העבר והעתיד,ראיית דברים נסתרים, וראיית ישויות, לרוב בעזרת כלי מסויים שמשמש כדלת אל העולם האסטרלי השימוש נעשה כמעט בכל כלי או חומר בעל השתקפות ממראה שחורה,כדור בדולח,שמן,מים,ועד ציפורן מרוחה שמן. חוש זה כולל בתוכו גם ראיית הילות מכיוון שאינו מחייב שימוש בכלי כולשהו. ראיה אסטרלית הינה חוש אשר קיים בכל אחד מאיתנו אך יש אנשים אשר אצלהם חוש זה מפותח יותר נאמר שאלו: ילדים,נשים הרות,ואלמנות הסברה הנראית לכך היא מכוון שאצלהם היצר המיני יותר מדוכא וכנראה שלכן דווקא הכוהנות הבתולות אצל היוונים והרומאים היו משמשות כ"מדיום" בינם לבין האלים. ובכלל נשים נחשבות בעלות חושים אסטרלים מפותחים יותר מאשר הגברים ואם אני זוכר נכון גם בגמרא מס´ ברכות נאמר כבר שהנביאים שנשארו הם נשים. בעיקרון המאפיינים לבעלי כישרון אסטרלי טבעי הם אנשים "אסטרונאוטים",ריגשיים,ובעלי דימיון מפותח. אבל בעזרת אימונים והתמדה כל אדם יכול לפתח את חוש זה. בעיקרון כל תרגיל שגורם לך לפיתוח יכולת הדמיון והריכוז הינם מתאימים לפיתוח חוש זה האלמנט החשוב ביותר הינו התמדה! אימון בן 3 שעות אינו מפצה על שבוע שלא התאמנתה השיטה הטובה ביותר היא להתאמן כל יום בין 10 דקות ועד שעה. קיימים עשרות סוגים של תרגילים שונים לפיתוח חוש זה אך לכולם מכנה משותף שהוא ריכוז ודימיון הבאתי לפניך תרגילים לשיפור הדימיון והריכוז שלפי דעתי מצויינים אבל אתה חופשי להשתמש בכל תרגיל שרק יעלה על הדעת תרגילים אלה מצויין לעשות מיד אחרי שקמים או לפני השינה. 1---------------------- שב נינוח על כיסא והשתמש בנשימות סדירות אם הדבר עוזר לך להירגע או השתמש בכל שיטה שנוחה לך כעת כך חפץ כולשהו שהכנתה מראש גע בו הזז אותו הרגש אותו בחן אותו מכל הכיוונים כעת עצום את העיניים ודמיין לפנייך זוג וילונות שחורים סגורים צפים באוויר, כעת גרום להם להיפתח אחד לימין ואחד לשמאל מאחוריהם נמצא מרחב קצת בהיר יותר זהו המישור האסטרלי ראה את החפץ שבחרתה מולך סובב אותו והזז אותו ראה כל פרט קטן שיש בו הרגש את הטקסטורה שלו לאחר שסיימתה סגור את הוילונות. אם אתה מבצע את התרגיל לפני השינה או כשקמתה שכב במיטה ועצום את העיניים. 2-------------------- תרגיל זה מתבצע עם עיניים פקוחות שב או שכב והבט בקיר בתיקרה או בבד העיקר שיהיה חלק ולא תוסח דעתך הבט לשם ודמיין מקום שהייתה בו או את ביתך הקודם דמיין את הדלת הראשית מה צבע העץ, עובי הדלת, הידית, כל פרט ופרט. כנס פנימה אל הסלון,למטבח,לחדרים,גע ברהיטים אם אינך מצליח בצע בהתחלה את תרגיל זה בעיניים עצומות -------------------- תרגילים אלו יפתחו כושר ריכוז ודמיון שהכרחיים לחוש זה מכיוון שהראיה האסטרלית איננה כמו חוש הראייה הרגיל הוא איננו מתבצע ע"י כניסת גלי אור אל העין אלא החלק במוח שאחראי על חוש זה מתעורר ע"י שימוש באותו הכלי המסוים(לדוגמא כדור בדולח) ואז חוש זה אוסף וצובר מידע בדרכים שאינם מערבים את חמשת החושים ומיכוון שאין אנו מסוגלים להבין דברים שאינם מועברים ע"י:ראיה,שמיעה,מגע,טעם,או ריח חוש זה בעצם מפרש את המידע שאסף ע"י החושים הללו אם תהליך זה לא היה מתבצע לא הייתה מקבל כלל את המידע הזה שנאסף, מידע זה נאסף ע"י כל אדם, פיתוח החוש פירושו הפיכת מידע זה לאחד מחמשת החושים. בוסף לתרגילים אלו עלייך לשבת כ-10 דקות ביום מול כדור קריסטל או מראה שחורה... ולהתבונן בה כרבע שעה ביום. לרוב כאשר החוש ניפתח מתחילים לראות כמו עננים זזים על המשטח או כאילו שהוא נהיה מעורפל. בהתחלה המראה יעלם אך עם הזמן תלמד לשלוט בו. קימים עוד המון דרכים בכדי לעזור בפיתוח חוש זה כמו ה-TAROT CONTEMPLATION RITUAL שעוזר מאד בפתיחת החושים האסטרלים: הוצא מה-22 קלפים הראשיים בטארוט (0-21) את המספרים: 6,7,10,13,15,18 והישאר אם ה-16 קלפים שנותרו בצע תרגיל להרגעה ואז ערבב את אותם הקלפים, עצור ובחר קלף אחד הבט בו כשלוש דקות ואז קח שלוש נשימות עמוקות ובזה הסתיים התרגיל/הטקס. אם יש לך יומן רשום בו איך הרגשתה כאשר התבוננתה בקלף זה וגם הטקסים היומים כמו ה:LBRP,BRH,MPR,CBLועוד עוזרים בפיתוח החושים האסטרליים עוד כלים שמשמשים כעזרה בחוש זה כמו: *קריסטל טבעי על מרכז הלב בשרשרת מכסף טהור *סרט לראש כאשר במצח באזור העין השלישית יש קריסטל *בקבוק מים כאשר במרכז יש קריסטל טבעי את כל הכלים הללו כולל את המראה או הכדור קריסטל יש להטעין באנרגיית הירח ומתקשר למלאך גבריאל והשם שדי אל חי שכן חוש זה מתקשר בספירת יסוד. ולכן יעוילו מאד onix

nepthys

New member
TAROT CONTEMPLATION RITUAL

על זה אף פעם לא שמעתי.. מה המקור שלך? וכאדם - יש לך מסורת כלשהי?

onix

New member
ובכן

ה-TAROT CONTEMPLATION RITUAL מפיעה בספרו של donald michael kraig "MODERN MAGICK" (ספר מומלץ) ונראה כי מקורו מן ה-GOLDEN DAWN ונקרא שם: A SIMPLE TAROT MEDITATION וכאדם אני יותר מתענין בתחום הקבלה

shabaz

New member
תודה רבה

אני ינסה את השיטות האלה... אבל בעקרון התכוונתי למה שאתה קורא ראיה אסטראלית... לא לראיה בבדולח בטארו וכאלה... אבל תודה שוב שבז

Kaien

New member
אולי תכתוב ספר?

באמת???? אתה חושב שלאנשים יש כוח לקרוא את הכל .???!!!! בלי לפגוע....אך תעלב.. זאת לא הייתה הכוונה... סליחה מראש... קיאן

nepthys

New member
בשביל מה אנחנו כאן

אם לא בשביל לקרוא וללמוד? את כאן בשביל להעביר שיחות ריקות מתוכן?

Kaien

New member
לא נראה לי........נפטיס יקירתי...

אנחנו כאן בכדי ללמוד ולהשכיל... אך בעזרת חברינו היקרים לפורום, נוכל ללמוד גם מהידע שלהם בקיצצצצצור... הם לא צריכים לזיין לנו ת´שכל ( סליחה על הביטוי שבחרתי ) על גבי דפים שחור על לבן מילים על מילים שלא נגמרות על מוחנו הקט שמתייבש... אז תסלחי לי שאני חושבת שהמוח האנושי חכם עד כדי כך שהוא יכול לקצר ולסכם דברים ארוכים!!! סליחה לכל הנפגעים מדברי... ותודה מראש למסכמים בעתיד! בקיצור- קיאן

nepthys

New member
יקירתי,

אם מילים מפריעות לך - את צריכה להישאר בדיבור, ולא בכתיבה. אני לא חושבת שהוא יכל לסכם את המידע בצורה יותר טובה. את מכירה את הנושא? אולי את לא יודעת שבכזה נושא, אכן ישנם פרטים רבים שצריך לציין כדי להבין את הכל במלואו.

Rensuare

New member
העצלות הרימה ראשה המכוער

אנחנו כאן בכדי ללמוד ולהשכיל, אכן כך, אבל למידה היא פעולה שבלתי ניתן לבצעה משיחות הבל ריקות, אפילו שיחות מעמיקות אינן מספיקות או מכסות דיין בנושא, לכן לעיתים (קרובות, יש לציין) יש לנשום עמוק ולקרוא קטעים אלו או אחרים, קצרים אם נרצה לדעת מעט, ארוכים אם נרצה לדעת יותר. ומי שרואה קטעי מידע כזיון מוח... חוששני כי אין לו מוח רב אותו ניתן לזיין, או שלחליפין הוא פשוט בוחר לשמור אותו בקרור. רנסואר, שלא נפגע אבל מביט השמימה ביאוש מה.

morning star

New member
"אשא עיניי אל ההרים

מעין יבוא עזרי?" (אני מקווה שציטטתי נכון) להביט לשמיים לא יעזור
שלך הנווד

Rensuare

New member
לך תדע

אולי יפול משם מטוס.. אבל אני מסכים איתך, אנשים, תפסו גרזניכם וחרבותיכם ובוא אחרי!

Kaien

New member
תהרגו אותי...

אולי אתם לא מסכימים איתי, אבל זה הטיעון שלי, ודעתי ואין מה להתווכח פה,זאת דעה מסכנה, ואם אני חושבת שזה זיון שכל... אז בשבילי זה זיון שכל! בקיצור מה שאני אומרת זה : הנווד ו- rensuare מה שאני מציעה, זה לא שיחות חסרות תוכן ותכלית, אלא הודעות שיתנו לנו זמן לקרוא את כל ההודעות בפורום לפני שיעברו עשרים וארבע שעות... יש לכם את סליחתי על הסיבה הפשוטה שאני לא חושבת שיש לנו על מה להתווכח... אך בפנים (במוחי שנמצא איתי גדול מתמיד ולא בקרור) אני עדיין חושבת שידע הוא מעולה ונחוץ לנו מכל ההבטים שנסתכל, אך תמיד יש מקום להסתכל מהנעליים שלי: מה אם אתם הייתם יושבים וקוראים את זה, ואחרי חצי שעה היו באים אליכם בטענות כי יש לכם דעה ואתם לא מפחדים להגיד את מה שיש לכם להגיד! הצעתי היא שנגמור את העניין עכשיו כי אנחנו מתווכחים על דעות, שאין צודקים! סליחה לכל חברי הפורום - קיאן

morning star

New member
מספר נקודות

בוקר טוב לך... ההודעה שלי הייתה מופנית לרנסואר ולא היה שמץ בה שקשור להודעתך, אז איני מבין מדוע את גם כותבת לי. אך אם כבר בהודעות עסקינן, ההודעה "כנגדה יצאת" של Onix היא תשובה (טובה, עלי לציין) לשאלה שנשאלה - אם כי אני לא הייתי מעמיס בכל התרגילים בבת אחת (אבל זה אני וכל אחד סגנונו הוא). השאלה שלך על הוויקה דורשת תשובה לא פחות קצרה, אז איך את מעדיפה אותה - בהודעות נפרדות או בהודעה אחת?
שלך הנווד

Kaien

New member
לנווד....שי... ../images/Emo39.gif

אני יודעת....אבל רק רציתי להבהיר לשניכם ולכולם כי לא היו לי כוונות רעות, רק רציתי שידעו שזה פשוט מעמיס שכותבים את כל התרגילים ככה... ושי - תודה שעמדת לצידי!!! שלכם תמיד קיאן

morning star

New member
שי?

מי זה שי? את מתכוונת ל-Jerlad Admonds? פעם גם הוא היה נוהג לחתום בשם "הנווד" (אם כי לפי מה ש"אמר" לי פעם, הפסיק עם זה, רק בצ´ט עוד ניתן לראותו כ"הנווד") אבל אני זה לא הוא. בצ´ט (אם וכאשר אני שם) אני מופיע בתור Morning Star. שלך הנווד

למעלה