מישהו יודע?...

• פותח הנושא Flame
  • פורסם בתאריך
לחפצים???

גם לחפצים יש הילה, אמנם צבעי ההילה הם הצבענים המנוגדים לצבע החפץ ולא צבעים בעלי משמעות. למשל כחול יתן הילה אדומה צהוב יתן סגולה וכדו´. גם כמות האנרגיה בחפצים היא מועטה עד מאוד, אבל עדיין יש בהם אנרגיה...

מממהה?????

זאת תופעה פשוטה של אופטיקה והעין האנושית...כל דבר שתסתכל עליו כמה זמן "יראה לך צבע מנוגד" מסביבו...קח דף וצייר עליו עיגול אדום אחרי כמה זמן תראה נקודות ירוקות סביבו ואם תצייר על אותו דם עיגול סגול תראה נקודות צהובות...אבל זה אותו דף...אז איך זה שאהנרגיה שלו "משנה צבע?"זאת לא אנרגיה זאת הראיה האנושית העלובה שלנו.

לא אמרתי שיש משהו קסום בעניין!!!

אתה חייב להבין שמג´יק זה לא משהו על-טבעי, זה משהו מאוד טבעי. בזה שזה אופטיקה פשוטה! אתה מאוד צודק!!! זה באמת אופטיקה פשוטה, וזה באמת הקרנה אלקטרו-מגנטית שהצבע מחזיר. תחשוב על זה נורא פשוט, צבע זה כמות קרני האור ש"נבלעים" לעומת הכמות שמשתקפת... לכן למשל בכחול, קרני האור שמשתפקות החוצה יצאו כתומות, אבל זה יקרה רק לאחר ש"תגביר את החשיפה לאור". בבדיוק אותה שיטה ניתן לראות קרינה אלקטרומגנטית של יצורים חיים, העניין הוא שאותה הילה גם אומרת הרבה, עם זה דברים בסיסים כמו דיאגנוזיה רפואית (ניתן לזהות מחלות עוד לפני שיש תסמינים) בין עם זה לדעת פחות או יותר מה האדם חושב ("אתמול הלכתי לים ו... - זה לא ככה! אלא הוא עכשיו חושב מחשבות שמחות/עצובות/יצירתיות וכו´) ניתן לדעת מתי אדם משקר, וניתן לדעת איזה אורח חיים הוא מנהל (בריא, לא בריא, כמה הוא ישן, אם הוא עשה סקס בזמן האחרון וכו´ וכו´ וכו´)

אני מסכימה איתך שיש לחי אנרגיה

מסכימה,לא מסכים,נקבה. אבל מה שלא הסכמתי איתך זה שלחפצים יש אנרגיה...זה מה שאמרתי... האור שחוזר מהם או לא חוזר מהם לא אומר כלום...בניגוד לחי.

WhiteWolf

New member
כמה קשה זה

פשוט להגיד לה מה צריך לעבות? במקום להתחיל ויכוח של שנתיים על אם היא באמת רואה אותם או לא? בעיקרון אני מסכימה על משהו שתכיני בעצמך, אבל אם את מרגישה שמשהו שתכיני בעצמך לא חזק מספיק- יש טקס (וההצהרה הזאת שלחה אותי בכל רחבי האינטרנט למצוא משהו שקראתי לפני 3 שנים ונתקע בשולי התודעה שלי עד עכשיו כנראה,)אבל בכל זאת לא מצאתי כלום. אם אני לא טועה קוראים לו "the lesser rite of protection" ..

WhiteWolf

New member
אוקיי אוקיי מצאתי!

http://www.spellsandmagic.com/pentagrams.html נסי שם.

למעלה