מישהו יודע?...

• פותח הנושא Flame
  • פורסם בתאריך

Flame

New member
מישהו יודע?...

איך נפטרים מלראות רוחות לא עשיתי סיאנס או משהו... אז אני לא יודעת ממה זה נובע,ולפעמים זה מפחיד בבקשה תעזרו לי שלכם להבה

wicca_sphere

New member
תני לי להבין....

את רואה רוחות? כמו ב"חוש השישי"?! אם כן, דיברתי עם מישהי על זה פעם, והיא אמרה לי שהיא הלכה למישהי שתסגור לה את ה"ערוצים", והיא סגרה לה וזה פשוט עבר.

Magic Moon

New member
לא כל כך נכון....

כפי שאת כבר יודעת גם אני ראיתי רוחות ..(ליד הקבר של סבתא שלי, בבית שלי, ואף בשכונתך...) הרעיון הכי טוב שלי היה להמציא כישוף אפילו אם הוא לא עוזר... שיהיה כישוף פסיכולוגי, שתחשבי שהוא עוזר! בכל זאת הייתי גם מציע לך לפזר מלח ברחבי הבית. תקראי לי אשמח לעזור בכל צורה! Magic Moon ותיזהרי.... אין לדעת מה רוחות רוצות ממך!

מממ....בואו נדבר על העין השלישית...

"לראות רוחות" <שאגב,הן לא תמיד רוחות אלה סתם ישואיות שלא מתגלמות בחומר, שמבקרות או שורצות פה או משהו...> אניווי, לכולנו יש עין שלישית נחמדה שבמצבה הטבעי היא סגורה,ולכן אנחנו לא יכולים לראות את כל מה שאתה אומר שאתה רואה. אבל,אם העין הנחמדה הזאת נפתחת,או נפתחת<מסיבות שונות שלא נפרט כאן> למחצה אנחנו מתחילים לראות כל מיני דברים שהיו שם כודם אבל לא ראינו אותם . מי יודע? אולי זה מה שאתה רואה... אז אתה לא צריך כישוף,אלה משהו לסגור את העין...או להתרגל לזה...

Justin Angel

New member
סתם להשכלה כללית

מאיפה הבאת את הרעיון הזה? מה הביסוס שלו? כי זה פשוט מסקרן אותי שזאת הפעם המיליון ,שאני שומע את ההנחה המגוחכת הזאת, ומאיזה סיבה לא ידועה לי כולם פשוט מאמינים לה. לפי דעתי הסיבה שאנשים מאמינים בהנחה המגוחכת הזאת ,היא שהם פשוט רוצים להאמין שיכול להיות להם כשרון כלשהו בלי להתאמן והם נולדים עם משהו "על-טבעי". בכל מקרה, אם יש לך הוכחה מובנית להנחה המגוחכת הזאת אשמח לשמוע אותה. אם לא אז בבקשה אל תקיאי כאן תאוריות לעוסות ומטומטות ,שאין לך מושג קלוש למה הם נכונות.

nepthys

New member
כלומר,

כולנו נתעניין אם נדע את המקור להנחה הזו. שלא נשמעה לי מפורטת מספיק כדי שנוכל לשלול אותה, אגב.

Justin Angel

New member
מה???

"שלא נשמעה לי מפורטת מספיק כדי שנוכל לשלול אותה, אגב." שלא נשמעה לי מפורטת מספיק - לא מספיק טובה כדי שנוכל לשלול אותה, אגב - כדי להגיד שהיא טועה אז מה שאת מנסה להגיד זה: זה לא מספיק טוב כדי להגיד שזה טועה? כי ככה אני לפחות מבין את המשפט שלך...

white-raven

New member
הכוונה בלא מפורטת מספיק...

נפטיס סלחי לי על שאני עונה במקומך הכוונה בלא מפורטת מספיק היא לא לא מספיק טובה אלא לא מבוססת במידה מספקת ומכיוון שאין הוכחה לשום כיוון אין לפסול לפני בדיקה עמיקה של הנושא והגעה למסקנות לגבי הנושא וג´סטין אם אתה יודע מקור אחר לבעיה מסוג זה אתה מוזמן בחום לשתף גם אחרים מהסיבה הפשוטה שכדי להגיע לפיתרון רצוי יש לבחון את הנושא מכל כוון אפשרי שלכם WHITE-RAVEN נ.ב אמנם אין לי ידע רב בנושא אבל אני לא מסכים עם הטענה שזו העין השלישית

shabaz

New member
קראתי...

(אני מדגיש קראתי...אני לא בטוח שזה נכון) שאם את רוצה שרוחות רעות לא יתקרבו לבית שלך את צריכה לתלות בצל על מפתן הדלת... ואם את לא רוצה שהם יתקרבו אליך שאת מחוץ לבית שלך אז את צריכה לשים שן שום בכיס שלך.... שבז

אההמ....

נראה,לא נולדים היכולת והעין אמורה להפתח רק כשמוכנים נפשית או רוחנית או קראפ בסיגנון,אבל זאת בהחלט תאוריה מהיציבות ששרדו לפחות,ואני בשום אופן לא טוענת שהוא נולד אם זה אולי בטעות איכשהו מתישהו...אני פשוט לא יכולה לקבל את ה"רואה רוחות" אבל בטח יש לך הסבר פיזיקלי מדהים<את הוזה,לכי לפסיכאטר וכ´> אני אשמח לשמוע...

Justin Angel

New member
איך ניחשת?

את הוזה, לכי לפסיכיאטר. ושוב הצגת את ההנחה המגוחכת שלך בלי רקע, חוץ מזה שהיא שרדה הרבה זמן. כל שטות מיסטיקנית שורדת הרבה זמן ,זה כי הציבור הפתי מעביר את זה לעוד ציבור פתי.

ניחוש פרוע....

ג´סטי,נורא נחמד,באמת. אבל אם לא שמת לב, אני לא אמרתי שאני רואה רוחות... ואל תאוריות עוד לא מאשפזים...ההנו כאן...עדיין...

בולשיט של מיסטקנים, לפי דעתי.....

העין השלישית, נקראת ככה בגלל המיקום שלה, ואולי גם בגלל העובדה שהיא הצ´אקרה שמתקשרת לטלפתיה ולתיקשור, לא מכיוון שהיא מסוגלת "לראות משהו" - זה בולשיט. יצורים אנא-אורגניים, או אם תרצו יצורים א-מוחשיים, או יצורים שמורכבים רק מאנרגיה, או מצידי תקראו להם רוחות ושדים, ניתן לראות בעין האנושית הרגילה, או ליתר דיוק, העין האנושית מסוגלת לראות תדרים נורא מסויימים, שהאנרגיה שממנה מורכבים רוב היצורים הא-אורגניים "עשויים" (תסלחו לי על טרמנולוגיה) ממנה, העניין הוא שרובנו רגילים להסתכל (ואני מתכוון במובן המילולי) על דברים בצורה נורא מסויימת, רובנו לא משתמשים בראייה המרחבית, ורובנו לא בוהים בדברים... וזה למעשה שני הדברים שצריכים לעשות כדי לראות הקרנה אלקטרו-מגנטית בתדרים מסויימים (או אם תרצו: לראות אנרגיה, הילות, רוחות ושדים או איך שלא תקראו לזה). תחשבו על מצלמה, ככל שתפתחו את העינית יותר (תשתמשו בראייה המרחבית) ותגבירו את זמן החשיפה (תבהו בדברים). זה מה שצריך לעשות כדי לראות אנרגיות, שדים, רוחות או איך שלא תקראו לזה... פירסמתי לא מזמן לינק לאתר טוב שמלמד לראות הילות, עם הרבה חומר תיאורטי... האתר מצויין לדעתי. ד"א - העובדה שכאשר פותחים את הצ´אקרות מתחילים "לראות" אנרגיה, היא לא כי העין השלישית מתחילה להסתכל, אלא כרמת המודעות והריכוז שלך עולה עקב פתיחת הצ´אקרות ופתאום בלי לשים לב כמעט אתה מתחיל להשתמש בראייה מרחבית ולהיות סבלני יותר ולכן לבהות יותר בדברים.

חשבתי על מצלמה...

ולא הבנתי,ת´קטע. תגדיר ראייה מרחבית. אההמממ....אני בוהה בדברים כל הזמן...<ע.ע מערכת החינוך וזמן פנוי בשיעור ספרות> אפילו מתרכזת חזק עד שאני לא שמה לב למה שקורה <וצועקים לי"את חולמת!!!" >מסביב...ועוד לא ראיתי שום דבר... מממ...בכל מקרה,"לראות אנרגיה" נראה לי מוזר.

הכוונה בראייה מרחבית.....

זה למשל שתבהי בנקודה מסויימת ותנסי לקרוא משהו שרשום בקצה של שדה הראייה שלך בלי להזיז את העיניים. אם את רוצה תרגיל טוב לראיית אנרגיות, קחי דף ציירי שני עיגולים בצבעים שונים אחד תכלת ואחד אדום זה מצויין!, ציירי אותם אחד ליד השני באותו גודל רצוי, ציריי נקודה שחורה קטנה ביניהם, בהי בנקודה השחורה, אחרי 20-30 שניות של בהיה, התחילי להשתמש בראייה המרחבית שלך, זה צריך לעבוד. אם לא, נסי לשחק עם המרחק שבו את שמה את הדף ממך, ותזכרי אימון מביא לשלמות!

Justin Angel

New member
זה בגלל

שלחפצים אין אנרגיות. מחשבון הוא מחשבון , תמונה היא תמונה , קיר הוא קיר , וכרטיס אשראי הוא המפתח לעולם.

למעלה