מישהו יודע?

forall

New member
מישהו יודע?

מה התהליך שעוברות המכיות בנים לעתיד? מה קורה בקורס ובטירונות? כמה זמן הטירונות בכלל? איפה היא תהיה? איפה הקורס? איך ההרגשה אחרי הקורס עם המחזור הראשון? קשה/ עוברים את זה? איך האנשים איתם מתעסקים? המכיות האחרות? ומתי או כל כמה זמן נפתחים קורסים של מכיות בנים??? תודה מראש

superyal

New member
הקו``מ

אז ככה דבר ראשון אני נורא מאושרת שסוף סוף יש לי אפשרות לענות למישהו ואפילו לדעת על מה אני מדברת. דבר ראשון מ``כיות בנים עוברות טירונות 03 וישר אחרי זה מתחילות בקורס. הטירונות נמשכת חודשיים והקורס עוד שלושה חודשים כלומר סך הכל 5 חודשים של עבודה קשה בהתחלה פיזית ואחרי זה יותר בקטע של ללמוד. בכל מקרה כיוון שאת הקורס אני מתחילה רק עוד שבועיים בערך אני יכולה לספר לך על הטירונות. בחודש הראשון את עוברת טירונות 02 שהיא זהה לטירונות שעוברים כל הבנים שהולכים למודיעין או כאלה שהולכים להיות נהגים וכדומה בקיצור טירונות שעוברים ג`ובניקים. לאחר מכן מתחילה הטירונות 03 שהיא כבר נחשבת טירונות קרבית למשל כמו שתותחנים עוברים. הטירונות עצמה מוכוונת תפקיד כלומר משתדלים להכניס לך הרבה את העובדה שאת הולכת להיות מ``כית למשל באימון גופני לפעמים נותנים לאחת הבנות להעביר חימום או שיחרור... בכל מקרה לאור העובדה שזו טירונות קרבית ובנוסף כל הקורס והטירונות הם משותפים לבנים ובנות ביחד (יש גם בנים בפלוגה) את מרגישה ממש קרבית. בכל מקרה בסוף הטירונות יש רגילה ואז מתחיל הקורס עצמו. אני לא יודעת הרבה על הקורס אבל ממה ששמעתי המשמעת שאני חייבת לציין שהיא דיי נוקשה בהתחלת הטירונות, יורדת קצת ואת מתחילה ללמוד על התפקיד. יש גם קטע שכל שבוע או כל יום אני לא בטוחה בוחרים כמה בנות והן הופכות להיות המ``כיות של המחלקה למשך הזמן הזה. כלומר הן מ``כיות לכל דבר... ולקראת סוף הקורס כל אחת נשלחת לשמש כמ``כית מתלמדת באיזה בסיס למשך שבוע ולפי מה שהבנתי זה החלק הכי משמעותי בקורס. מה עוד? איפה הקורס והטירונות? אז ככה עכשיו מעבירים את כל מגמת הפיקוד לג`וליס כלומר הכל יהיה כנראה שם אנחנו נאלצים לעבור לשם בסוף הטירונות אבל הקו``מ הבא יהיה שם מההתחלה. קו``מ דרך אגב זה קורס מ``כים אחוד- בנים ובנות. בקשר למתי נפתח הקורס הבא אם אני לא טועה ביולי מתחיל קו``מ ד אני אם לא הבנת בקו``מ ג ובאמת באמת אני ממליצה לך על הקורס כי לוקחים את הסגל הכי טוב שיש כדי להפוך את כל הקו``מ למ``כים הכי טובים. דך אגב רק לידע כללי לפחות בהתחלה מאוד קשה לצאת משם אז אל תגידי לעצמך אם זה לא יהיה טוב אני אעזוב. ועוד דבר אחד זה לא קל. אני לא מדברת מבחינה מנטלית כי בכל מקום צריך ללמוד להסתדר עם האנשים ואין ברירה אבל גם פיזית הקורס דיי קשה אבל זה שווה! בהצלחה

forall

New member
את גדולה מהחיים!

אין לך מושג כמה מידע חיוני הבאת לי... זה באמת נשמע קריעה, אבל אחרי 12 שנה כאלו של בי``ס, אני מתה לעבור לכזה דבר! כדאי להכנס כבר לכושר, נכון? איך רוב הבנות שמה, איך הכושר שלהן היה בהתחלה? ואה,רק מתחילת הטירונות 03 יש איחוד בנים בנות? מה הכוונה שלוקחים את הסגל הכי טוב? את מתכוונת שהמפקדים של הקורס והטירונות הם טובים? וגם, מה זה ואמר קו``מ ג? זה אומר שהיו רק שלושה מחזורים כאלה של איחוד עד כה? ואוו.. אם זה ביולי, אז אני בטח אהיה שם, לא? כי תאריך הגיוס שלי הוא ב-18 ליולי והגיוני שאני אכנס להכי קורב לתאריך שלי... נכון? טוב, תודה לך באמת!! את גדולה

superyal

New member
אחלה מוטיבציה...

אני ממש שמחה שיש עוד בנות שחושבות שקצת עבודה קשה בצבא זה טוב בכל מקרה לשאלותיך: בקשר לכושר אם את רוצה להכנס לכושר אז את יכולה אבל זה לא חובה ממש כי הם באים בגישה שהטירוניות לא בכושר בכלל והם מעלים לאט לאט את הסרגל מאמצים כלומר כל פעם עושים יותר כושר, יותר תרגילים למשך יותר זמן אבל אם תבואי עם כושר יהיה לך יותר קל. אבל חשוב שלא תתאמצי יותר מידי לפני כי זה עלול לפגוע בבריאות שלך אח``כ. תעשי הכל בפרופורציה. בקשר לבנות אז כמו בכל מקום יש את אלה שהן אחלה ויש את אלה שלא. הבעיה היא שבהתחלה רוב הבנות ממש לא רוצות להיות שם, היו איתנו הרבה בנות עדינות כאלה ומפונקות ובעצם כולן כמעט בוכות במשך השבועות הראשונים אבל עכשיו לקראת סוף הטירונות רב הבנות השתנו והמוטיבציה שלהן עלתה מאוד. עדיין את רואה הרבה שלא עושות כלום ומסתכלות איך את מתאמצת כדי שלא כולן יענשו אבל המצב משתפר לאט לאט. האיחוד של הבנים בנות זה מההתחלה כל הזמן יש איתך בפלוגה בנים אפילו באוהל מולך. עקרונית הבנים הם ממש אחלה זה בדרך כלל כאלה שכן רצו קרבי אבל ההורים שלהם לא חתמו להם כי הם בנים יחידים או משהו כזה. אהה וכן קו``מ ג` אומר שאנחנו המחזור השלישי של קורס מ``כים אחוד ככה שזה דיי חדש והם עוד בלמידה. ובקשר לסגל הכי טוב אז כמו שאמרתי הם בוחרים את כל המפקדים והקצינים הכי טובים והכי מוכשרים של טירונות 02 כדי להיות הסגל של הקו``מ. אם יש לך עוד שאלות אז בבקשה... את יכולה גם לכתוב לי ל אימייל אם יותר נוח לך בשמחה אני אענה.

yoni-yoni

New member
מ``כית בנים...הא?

לכל הבנות שם שרוצות להיות מ``כיות בנים!!!!!!!!! אם אתן מחפשות משהו מרגש ומעניין, אז אל תלכו להיות מ``כיות בנים. זה תפקיד כ-ז-ה חרא.... גועל נפש. יטחנו אתכן בשמירות , יזינו לכן את הצורה, וכמובן שתהיו המזרון של כל הביסי - אם תרצו ואם לא.

למעלה