מישהו יודע?

מישהו יודע?

אני והחבר שלי (בעל אזרחות דנית) מתכננים לנסוע לדנמרק עוד חודשיים ובגלל שלי לא יהיו שום זכויות חשבנו להתחתן.... השאלה אם זה שווה בכלל? ואיך זה עובד שם?

ההחלטה הסופית היא שהוא נוסע

בעוד חודשיים לארצות הברית ואני לדנמרק ואז אחרי חודשיים הוא מצטרף אליי בדנמרק בכל אופן , מה ששאלתי זה האם שווה לעשות נישואים פקטיביים בשביל לקבל אזרחות ובכלל על כל התהליך. כמה זמן הוא לוקח ומה צריך לעשות בכלל?

forglemmigej

New member
מצאת את

הארץ הלא נכונה. גם עם נישואים כשרים לא היית יכולה להשאר פה ,מאחר והרשויות יגידו לכם שיש לכם יותר זיקה לישראל מאשר דנמרק. אני מבינה שחברך לא מתגורר בדנמרק. היו פה שלשה מקרים של משפחות עם בנזוג דני ,שרצו להגר הנה, ולא קיבלו אישור .כך שלא כדאי לך לבנות על זה .תתקשרי לשגרירות דנמרק בתל אביב הם יתנו לך פרטים מדויקים .אגב מה את רוצה לעשות פה עד שברך יגיע ?האם יש לך איזה מקצוע? המצב עם עבודות פה על הפרצוף..

een ogenblik

New member
הדנים נאלצים להתמודד בגלי הגירה

שקשים לבליעה. כרגע מטולטלת ההגירה הדנית נמצאת באחד המקומות הקשים באירופה. זוג נשוי, שאחד מחלקיו בעל אזרחות דנית, חייב להוכיח זיקה של חמש שנים לפחות לדנמרק על פני מדינת הצד השני (או משהו כזה, אין לי את הפרטים המדוייקים). זוג נשוי, שאחד מחלקיו בעל אזרחות דנית, יכול להתגורר בכל אחת ממדינות האיחוד האירופי, תחת חוקי ההגירה האירופים, שהם קלים יותר מחוקי ההגירה הדניים. עד כמה שידוע לי, בעל האזרחות האירופאית צריך להתגורר בתחומי האיחוד, כדי שהצד השני יוכל להגיע לאותו חלק של האיחוד. אין אפשרת להתחתן, ואז שבעל האזרחות יתגורר במקום הנמצא מחוץ לתחומי האיחוד, והצד שאינו בעל אזרחות יתמקם היכן שנוח לו. בכל מקרה, נישואים פיקטיביים הם משהו מאוד לא כדאי לבצע. שלטונות ההגירה האירופאים אינם מקבלים ברוח טובה את התופעה כאשר הם עולים עליה.

יש כמובן יוצאי דופן..

(גזענות): אם את בעלת חזות אפריקאית, ממוצא תורכי, או לחילופין - מוסלמית אדוקה, כנראה שתימצא הדרך שלך להישאר באירופה ללא כל קושי. אחרת אני לא יכול להסביר את המוני הלא-ילידי-אירופה שמסתובבים פה. משום מה נראה לי שחוקי ההגירה לא חלים עליהם, או שיש לגביהם חוקי הגירה אחרים. (האיש הקטן מעוצבן מזה שהעבריינות משתלמת).

forglemmigej

New member
חלק ממה שאתה

רואה ברחוב, זה לפעמים דור שני שנולד כבר באירופה, למרות שלא רואים עליהם ..באיזהשהו מקום אני מרחמת עליהם. הם לא שייכים לאירופה ,אבל גם לא למקום ממנו באו. ממש נשמות אבודות. המצב פה בדנמרק ממש לא טוב איתם. ובגלל כל מיני תרגילים מסריחים שהם עשו, כל הזרים משלמים על זה ביוקר היום. ובכלל , היום הדנים הרבה יותר לטובת הישראלים מאשר לפני כמה שנים .כי נמאס כבר לשמוע פה על הקרבן הנצחי הפלשתינאי..

תקראו לי טיפשה אבל אני פשוט

לא מבינה!!!!!! החבר שלי נולד שם...סבא וסבתא שלו ודודים ובני דודים שלו גרים שם ואני והוא (נגיד...) בתור זוג צעיר שמתחתנים לא יכולים לגור שם ביחד?? זה פשוט נראה לי לא הגיוני!!!!

את לא טיפשה

את רק מבלבלת שני מושגים שונים: תושבות ואזרחות. ככל הנראה תוכלי לגור שם. אם תעברי את המכשלות הבירוקרטיות. בדרך כלל השלטונות לא ימנעו מאזרח שלהם להינשא עם בחירת ליבו. במילים אחרות: תושבות תוכלי להשיג, אם תרצי להתגורר בדנמרק. אזרחות? זה כבר עניין אחר לחלוטין. בשביל להשיג אזרחות צריך להתאמץ הרבה יותר, ובאירופה לפחות הכללים מאוד נוקשים. ברור שתצטרכי להתגורר פיזית בדנמרק כדי להיחשב בבוא היום אזרחית המדינה. אני לא יודע מה החוקים בדנמרק, אבל בחלק ממדינות אירופה, גם אם תגורי עשר שנים במדינה, העניין בכלל לא אוטומטי. השאלה היא מה המטרה שלך. נישואים פיקטיביים לא נראים כמו משהו שיעזור לך.

forglemmigej

New member
דבר ראשון לפני

שאת מתחילה/איזה פרוצורה פה, את צריכה להביא 50000קרונות שזה בערך 35000 שקל, כדי להוכיח שאת יכולה להחזיק את עצמך. שפה/כמובן שאין לך ,אז מי יעסיק אותך בכלל ?יש פה בלי עין הרע מספיק מובטלים. תנסי עם החבר /בעל בשבדיה ,הם פחות קשוחים שם.

הקטע הוא שאנחנו רוצים

להיות עם המשפחה שלו...והם בדנמרק... לא בשבדיה ולא בשום מקום אחר. הקטע של הכסף הוא לא הבעיה ואת השפה תמיד אפשר ללמוד... אם זה מה שעושה את זה לכל כך בלתי אפשרי אז זה אפשרי לגמריי

forglemmigej

New member
זה לא אני

עשיתי את החוקים. יש פה כבר שנתיים ממשלה ימנית, שלא רוצה פליטים, מתחזים ועוד שאר ירקות .זה המצב Whether you like it or not.ולא אי אפשר להשאר פה חוקית גם אם תתחתני. ואם תהיי לא חוקית לא תקבלי שום הטבות אז זה לא כדאי, סורי.

המממ

"לטובת הישראלים" לדעתי לא בדיוק קשור לדיון -- זה כבר דיון נפרד. אבל אם נשארים בענייני ההגירה: ייתכן שחלק ממה שאני רואה ברחוב אלו נשמות אבודות. אבל חלק נכבד מהן לא נראות לי אבודות כלל וכלל. נראה שיש להם בטחון עצמי ואימפריאליזם גבוה יותר מאלו של אבי-אבות הקולוניאליזם.

רגע...מה ההבדל בין

תושבות לאזרחות? בעצם , כל מה שאני רוצה זה לגור שם איתו....אולי לטייל קצת... אבל אם נחליט להישאר שם ולהתחתן אז אני רוצה לדעת אם בכלל יש לי אפשרות לעבודה (חוקית) שם....או ללימודים? וכמה זמן אני יכולה להישאר שם בכלל?

forglemmigej

New member
לא תהיי

מוכרת גם כתושבת זמנית כלומר לא תקבלי Spr שזה כמו ביטוח לאומי ותעודת זהות בארץ. ולכן לא תוכלי ללמוד ,לקבל טיפול רפואי, או לעבוד .זה המצב.

אז כל מה שאתה אומר לי

שהמדינה הדפוקה הזאת (מצטערת שאני מתעצבנת) תמנע מאזרח שלה להתחתן עם מישהי שהוא אוהב ולחיות איתה שם????? כנראה שזה באמת לא המקום שאני רוצה לחיות בו

ayala26

New member
אף אחד לא מונע ממך להתחתן

בינתיים המדינה שתמנע ממך להתחתן בהנחה שאת יהודיה ובן זוגך לא - היא מדינת ישראל..

waisbart

New member
וטוב שכך

אני חושב שהנאצים כבר לימדו אותנו פרק בהלכות נישואי תערובת אני אומר את זה לכל מי שחושב להגר לאירופה האדמה שם רועדת

למעלה