מישהו יודע?

sonntag

New member
אחלה מורים מצאת לך

איזו מן לוגיקה עקומה זאת? לנאצים היו מספיק הצלחות בחיסול ואימלול העם היהודי גם בלי שתעניק להם את הכבוד להפריע לחיי האהבה שלך. החקיקה הגזענית בארץ, מאמללת לא רק את הלא יהודים שסובלים מתת זכויות אלא גם את בני זוגם - אלפים רבים של אזרחים (ישראלים יהודים כשרים למהדרין) שלא יכולים להקים בית נורמלי בארץ. איפה באירופה רועדת לך האדמה? לינק לאתר משפחה חדשה - לא מסכים כל מה שכתוב שם, אבל זה מקום טוב להכיר את הבעיה.

Sparker

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דנמרק נמצאת באירופה או בין אריאל לראש העין
מה זה החוקים האלה
את בטוחה
בת זוג של דנמרקי לא מקבלת אוטומטית תושבות קבע
עם תושבות קבע לא מגיעות הזכויות הסוציאליות הבסיסיות
שאותן מקבלים בספרד אפילו המהגרים הלא-חוקיים
אני נע בין זעזוע לחוסר אמונה...

stevie1

New member
Darling

Spain can give all this to immigrants because Spain gets about 40 million (??) euro a year in subsidies from the EU where other countries PAY money into the EU​

Sparker

New member
אבל מה הקשר?

ספרד מקבלת הרבה יותר מ-40 מיליון יורו בשנה. מדובר פה על מיליארדים על גבי מיליארדים. רק מהסובסידיות לחקלאות (ע"ע שרשור אחר), ספרד מקבלת אחוז עצום (יחד עם צרפת), ומדובר פה על רוב תקציב האיחוד. אבל שוב: מה הקשר
כל מהגר לא חוקי יכול להכניס את ילדיו לבי"ס מבלי שישאלו אף שאלה. כל בעל תעודת תושב זכאי לעבוד - וזה חוק חדש של האיחוד. וכל זה ממש לא קשור למי מקבל סובסידיות ממי, זה קשור לחוקי האיחוד, זה קשור לסוציאליזם, זה קשור להבדל בין אירופה לארה"ב. תקראו לי תמים, אבל אולי למרות שאנחנו על אותה יבשת, אנחנו חיים במקום אחר.

stevie1

New member
That is exactly it

Even the most basic social rights cost a country a lot of money, because of the fact that spain receives such high subsidies while the other countries pay, is why it can afford to give these rights to even illegal immigrants. But I don't think this is what they were talking about above... I dont know how big the illigal immigrant problem is in Spain, but I got the impression that the more northern euoropean countries were a more attractive destination to these immigrants and this is the reason for the so called tough rules concerning immigration(legal or not).​

Sparker

New member
טוב, אנחנו לא מסכימים...

הרי ספרד מקבלת סובסידיות בגלל מצבה. בדיוק כמו יוון, פורטוגל ואירלנד בזמנו. ספרד מקבלת כסף כי היא נמצאת מתחת לממוצע של האיחוד. זוהי הטכניקה של האיחוד. אלה שמעל הקו נותנים לאלה שמתחתיו. זה לא אומר שלאלה שנותנים לא נשאר כסף למלא את החובות הבסיסיות של מדינה (אירופאית) כלפי תושביה. אז אני מבין שיש להקשיח את חוקי ההגירה. אבל נישואין
מה הבעייה עם זה
זה מריח לי כמו החוק הגזעני שעבר בישראל לפני מספר שבועות. |אייקון של Sפארקר נובר באתרי האיחוד בחיפוש אחרי מידע במקום ללמוד...|

stevie1

New member
Racism vs. Common sense

I dont think that various immigration rules/laws automatically equal racism like they are often called. There are tens of thousands of economic migrants travelling to the "richer" countries (maybe Spain in the EU under the guise of Asylom seekers (i.e political refugees), they do become a massive burden to education, health and other services in these countries so I do not condemn Denmark for deciding to take care of its own citizens. All it is, Denmark is asking a citizen marrying a foreign partner to reside in the country for at least 5 years, I think this is sort of fair (5 years maybe too much)​

forglemmigej

New member
אני אסביר לך

כמה מהבעיות ,ואיך זה הגיע למצב כזה: אחת מהחובות של הEU זה גם לקבל פליטים שנקבעו קריטריונים להגדירם .ומשנות השבעים של המאה הקודמת, הגיעו הנה פליטים מסומליה, עירק אירן, סרי לנקה ואפילו פלשתינאים. כמון שהם נקלטו פה כמו שצריך, כי העם הדני תמיד עזר לאנשים במצוקה -ע"ע יהודים במלה"ע השניה-. אבל מה שקרה ,אנשים אלו התחילו לרמות ,לגנוב ולהתנהג באלימות, שעם הדני/לא היה רגיל לה. הם גם הביאו קרובי משפחה בלי שאלו היו זכאים לתנאים, מה שקורים חוק איחוד משפחות. נמאס פשוט לדנים מכל הפח אשפה האנושי הזה שבמקום להקלט ולהיות אסיר תודה למארחים הם ירקו על הדנים כתגובה.

diday

Member
כן, קשה להאמין, אבל זה באמת ככה

יש כיום שתי מדינות כאלה באיחוד, הולנד ודנמרק שמקשות מאוד. בשתי המדינות הוחלט לעצור את ההגירה הלא לבנה על ידי כל מיני חוקים (כאילו שזה יעזור להם). כיוון שזה מאוד מסובך ליצור חוקים נגד קבוצות אתניות מסוימות, החוקים חלים על כולם כשהדגש הוא על המנהגים של האכלוסיות הלא רצויות. כך לא נותנים למקומי צעיר (נדמה לי שהגיל הוא 22) להביא את בן זוגו הזר, מתוך הנחה שתורכים יתחתנו בגיל צעיר (18 ומטה). בנוסף יש גם את קריטריון הזיקה שהוזכר כאן. דנמרק הלכה בעבר צעד נוסף, ומגבילה גם את ההגירה של תושבי האיחוד (בעיקר גרמנים) עד כמה שניתן. יש אומנם חופש קנין באיחוד. בכל זאת לזר יש אפשרות לרכוש נכסים רק אם מרכז חייו הוא בדנמרק והוא ויתר על מרכז חייו במדינת האם. זאת אומרת כדי לקנות בית בדנמרק צריך למכור את הבית בגרמניה, אין אפשרות לרכוש דירת נופש בלבד. החוק הגיוני כיוון שבלעדיו היתה השתלטות גרמנית והולנדית על כל אזורי הנופש הדנים. הבעיה לא נפתרה לגמרי. יש גרמנים שגרים ליד הגבול. מנצלים את העובדה שהדיור בדנמרק יותר זול. עוברים לגור בדנמרק וממשיכים לעבוד בגרמניה. עבור אלה חוקק חוק השואת מס. כיוון שהמיסים בדנמרק גבוהים יותר מאלה שבגרמניה, צריכים אותם אנשים לשלם בדנמרק את ההפרש בין המס ששילמו בגרמניה ושיעור המס הדני. החוק הצליח. רוב הגרמנים עזבו וחזרו לגרמניה.

נישואיי תערובת??

קודם כל ישר הניחו פה שהוא לא יהודי. הוא כן (לא שזה משנה לי משהו) וכל העניין הזה פשוט נראה לי מעוות וגזעני מידי!

Sparker

New member
ומה זה משנה../images/Emo35.gif

הניחו שהוא לא יהודי? שיהיה... הוא כן יהודי? טוב... את שנתי זה לא ממש הטריד. ומה הקשר לנישואים פיקטיביים?? הוא חבר שלך לא? אז מה פה בדיוק פיקטיבי... נראה לי שאני סובל מקליטה איטית היום. עמכם הסליחה.

forglemmigej

New member
היא אמרה שהיא

רוצה להתחתן נישואים פיקטיבים בשביל אזרחות דנית .ואחרי זה היא אומרת שהוא יהודי, אבל זה לא משנה בלה בלה. מי שמצהיר על נישואים פיקטיבים אין לו שום אהבה. כך שלכן שאלתי אותה מה משנה לה הדת? אין פה נישואים שמסמלים אהבה לאדם יחיד ומיוחד בשבילה ,ואז הדת לא משנה בעצם.

Sparker

New member
מה שהיא אמרה זה

שהיא רוצה להתחתן עם חבר שלה כדי שיהיו לה זכויות בדנמרק. עכשיו, מאחר והוא חבר שלה, אני חושב שהבחירה שלה להשתמש במילה "פיקטיבי" לא הייתה מתאימה...

tomten

New member
פיקטיבי

זה שהיא רוצה להתחתן בשביל זכויות עושה את הנישואים לפיקטיבים אני לא מבין מה הבעיה עם דנמרק? נמאס להם שפליט מסכן אחד מגיע ותוך כמה שנים אשתו הראשונה,שניה,שלישית באות עם מספר ילדים, בני דודים שמתחתנים בגיל 14 ויבוא כלות מארץ המוצא.רצח על כבוד המשפחה זה כבר לא סרט תיעודי מארץ זרה. אירגונים שמציאים250000dkr לראש של יהודי. נמאס להם שאחרי שהם נתנו לימודי דנית חינם אנשים גרים שם עשרות שנים בלי דעת לדבר,לקרוא דנית. משהו בסיסי בחברה דמוקרטית זה שהאזרח, כן הם אזרחים יכולים להבין את מה שקרה סביבם. מה שאתם יכולים לעשות זה לגור ב Malmo שבדיה 10-15דקות עם רכבת מקופנהגן שבדיה יותר זולה וקלה להגירה.ישנו אירגון דני שעוזר לזוגות מעורבים לעבור לשבדיה ואחרי כמה שנים 2-3אתם יכולים לעבור לדנמרק כי תקבלי תושבות קבע שבדיה.

ayala26

New member
אנשים מתחתנים מכל מיני סיבות

זה עדיין לא עושה את זה לפיקטיבי. כפי שאני רואה את זה, נישואים פיקטיבים הם נישואים שהם על הנייר בלבד. בני זוג שלא חיים יחד או חיים יחד כשותפים לדירה וכל אחד ממשיך לחיות את חייו שלו ולא כזוג. אם כשאשר תתקבל האזרחות נניח לאחר מספר שנים של מגורים באותה ארץ מתגרשים כי המטרה הושגה אז זה באמת פיקטיבי. אבל הוא חבר שלה, אז נראה לי שהיא עצמה לא מבינה מה זה אומר פיקטיבי והשתמשה במילה בטעות (או שלא...
לא יודעת כבר)

למעלה