הייתי מעדיפה את יאיר לפיד
מ מישל בת 34 New member 19/12/02 #21 ../images/Emo6.gif צ´יצ´ולינה הודיעה שהיא מוכנה להשאיל לסופשבוע את הצעצוע שלה
מ מו שיקו New member 19/12/02 #26 חחחחחחחחחח יא מתוקית מה נשמע? לא מוציא את הקוץ,שישאר שם, עד שהתרגלתי.... וחוץ מזה, אם אוציא אותו, אז מי יודע מה יכנס לשם במקומו... והמבין יבין.....
חחחחחחחחחח יא מתוקית מה נשמע? לא מוציא את הקוץ,שישאר שם, עד שהתרגלתי.... וחוץ מזה, אם אוציא אותו, אז מי יודע מה יכנס לשם במקומו... והמבין יבין.....
מ מתוקית. New member 19/12/02 #27 ../images/Emo13.gif חחח שיקו שינעם לך נשמע מצויין יש כבר לב קטנטן(ראיתי בחיי) הנקודה שראיתי בתמונה כבר בגודל של בוטן אני מאושרת שיקו ומתעגלת מוווווווואה ג´ול
../images/Emo13.gif חחח שיקו שינעם לך נשמע מצויין יש כבר לב קטנטן(ראיתי בחיי) הנקודה שראיתי בתמונה כבר בגודל של בוטן אני מאושרת שיקו ומתעגלת מוווווווואה ג´ול
מ מו שיקו New member 19/12/02 #29 ברוך השם שומעים בשורה מרנינת לב כל כך שמח בשבילך אני מניח שבעיקרון את לא מפסיקה לחייך אגב, לדעתי בדרך כלל אשה בזמן ההריון יותר יפה
ברוך השם שומעים בשורה מרנינת לב כל כך שמח בשבילך אני מניח שבעיקרון את לא מפסיקה לחייך אגב, לדעתי בדרך כלל אשה בזמן ההריון יותר יפה