מישהו יודע מה הפירוש של קוץ בתחת? (והמבין יבין).......
ק קרן אור לי New member 19/12/02 #5 גם אני הרוסה, אז יאללה למשימה למצוא אותה, ולא אתה תהיה החוליה החלשה שלום
G giulietta New member 19/12/02 #4 נפלתי על ערב פתגמים ואמרות שפר? תיכף יהיה פה "קפד ראשו". (דווקא מתאים היום, לא?)
ק קרמבובת New member 19/12/02 #6 מישהו יודע מה פירוש "והמבין יבין"? (והמבין יבין...) חחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק כאן היום.. מושיקו סליחה על ה"התקצקצות בתחת" שלי ..
מישהו יודע מה פירוש "והמבין יבין"? (והמבין יבין...) חחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי מצחוק כאן היום.. מושיקו סליחה על ה"התקצקצות בתחת" שלי ..
מ מו שיקו New member 19/12/02 #10 בסדר, אין בעיה אבל מה זה התקצקצות חחחחחחחחח המבין יבין זה מאוד קל, אם מישהו קורא משהו, והוא לא מבין אז מי שכתב המבין יבין לא התכוון אליו,ומזה אפשר להבין למי הוא כן התכוון ועכשיו ברצינות, המבין יבין......
בסדר, אין בעיה אבל מה זה התקצקצות חחחחחחחחח המבין יבין זה מאוד קל, אם מישהו קורא משהו, והוא לא מבין אז מי שכתב המבין יבין לא התכוון אליו,ומזה אפשר להבין למי הוא כן התכוון ועכשיו ברצינות, המבין יבין......
ק קרמבובת New member 19/12/02 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זוכר שמתי כספי אמר לכולם לכבות את הטלויזיה וכשהוא עושה "ככה" (מקיש באצבעות) להדליק אותה? והמבין יבין... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זוכר שמתי כספי אמר לכולם לכבות את הטלויזיה וכשהוא עושה "ככה" (מקיש באצבעות) להדליק אותה? והמבין יבין... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 19/12/02 #16 ../images/Emo6.gif יש פרסים? חחחחחח את מי מקבלים לסופה"ש???