מישהו יודע מה זה star struck? זה שיר של yellowcard ואין לי מושג מה זה אומר.
R R E D E V I L New member 12/12/02 #1 מישהו יודע מה זה star struck? זה שיר של yellowcard ואין לי מושג מה זה אומר.
R R E D E V I L New member 12/12/02 #3 יכול להיות... יותר מעניין אותי התרגום כי את משמעות השיר הבנתי בערך...
B blinknetta New member 13/12/02 #4 star struck משמעו מוכה כוכבים מסונוור מהתהילה... משו כזה... אני לא בטוחה... בעצם כן... טוב בשביל זה יש מילון לכו לבדוק
star struck משמעו מוכה כוכבים מסונוור מהתהילה... משו כזה... אני לא בטוחה... בעצם כן... טוב בשביל זה יש מילון לכו לבדוק
R R E D E V I L New member 13/12/02 #5 כן... זה מוכה כוכבים, זה מה שהמורה לאנגלית אמרה... אבל מה זה אומר?? היא אמרה לי שזה לקוח משייקספיר, וזה יענטו מאוהב כזה...
כן... זה מוכה כוכבים, זה מה שהמורה לאנגלית אמרה... אבל מה זה אומר?? היא אמרה לי שזה לקוח משייקספיר, וזה יענטו מאוהב כזה...
E eb182 New member 13/12/02 #6 זה נגיד אתה פוגש איזה מישהו מפורסם אז אתה מרגיש "star struck" כאילו הכתה בך העובדה שפגשת מישהו מפורסם
זה נגיד אתה פוגש איזה מישהו מפורסם אז אתה מרגיש "star struck" כאילו הכתה בך העובדה שפגשת מישהו מפורסם