מישהו יודע

noy84

New member
מישהו יודע

אם הטיפולbdt בשלוותה הוא בחינם?
חייבת תשובהה

noy84

New member
וואי תודה. אבל איזה חרא

ההמתנה עד יוני זה מטורף

the lowkey

New member
כן חבל שבתי חולים ומרפאות

נוספות לא מספקים שרותים כאלו ,אבל זה דורש המון משאבים מבחינת כח אדם ,שאפשר להבין. חבל רק שבשוק החופשי לא מייצרים אופציות זולות יותר ,התחום של הפסיכולוגיה זה סוג של גילדה והמחירים מתואמים ויקרים במיוחד לצערנו. ככה שבחוץ רק מי שיש לו יכול וזה חבל מאוד. במיוחד לאור העובדה שאנשים בעלי בעיות הם החלשים ביותר בחברה. אבל זה העולם שבו אנחנו חיים ,ויש מחלקות מדהימות כמו המיון בשלוותא ,וזה שווה את ההמתנה בהחלט. בנתיים את יכולה להשיג טיפול במרפאות ,או דרך קופח ,אחרי זה יכול מאוד להיות שתמשיכי טיפול ,אבל אם תפנימי דברים תרגישי שכבר אין לך יותר מה ללמוד ,שצריך רק ליישם. ויכול מאוד להיות שלא תרצי יותר טיפולים ,לי באופן אישי היום טיפול מרגיש מיותר עכשיו. אני מרגיש שאין לי שום דבר לחדש פשוט צריך למצוא את הדרך לפרוץ החוצה ולהתנסות.

זה החיסרון של מקומות טיפול חינמיים...

לצערנו המצב של שירותי בריאות הנפש בארץ במצב לא טוב... הלוואי שהיו נותנים יותר תקציבים ומבינים עד כמה זה קריטי לחיי האנשים... בכל אופן - כדאי לך לדעתי להירשם ולחכות , כך שבסופו של דבר תוכלי להיכנס לתכנית, כמה שזה מבאס... בינתיים תצטרכי למצוא משהו זמני, יש סבסוד דרך קופ״ח לטיפול אצל מטפלים פרטיים בקלינקות שלהם, אבל זה לא בחינם...

ואין לך אפשרות לשלם את זה

למשך כמה חודשים? את מקבלת קיצבה? מה עם ההורים? מעורבים? עוזרים?

למעלה