מישהו יודע

Ido4Ever

New member
מישהו יודע

מאיפה אפשר לקנות לוח של סיאנס......... אם אתם יודעים עזרו לי. תודה מראש

Ido4Ever

New member
אבל אני לא יודע איך להכין

או איפה רושמים כל דבר......אולי יש לך תמונה ברורה של זה

אם אתה לא יודע אז...........

אני מציע לך לא להתעסק בדברים שאתה לא מבין!! זה הרבה חוקים ודברים חשובים שצריכים לדעת כשעושים סיאנס!! זה לא פשוט וזה נורא מסוכן!! אז תחשוב על מה שאמרתי....... אני ממש מצטער אבל אני לא רוצה על המצפון אדם שעשה סיאנס וסיים את רדוף ע"י רוחות!! יש סיפורים מבעיטים של בניי אדם שעשו סיאנסים וסיימו בתלייה של עצמם!! אני ממש מצטער אבל לא אוכל לעזור!!

Ido4Ever

New member
תודה על הדאגה

אבל עשיתי כמה פעמים את זה עם חברים מנוסים ומשונים.......ועכשיו אני לא בקשר איתם ...והפעם האחרונה שלי זה היה לפני חצי שנה.... אז בבקשה ....אם יש לך תמונה של זה ...שים אותה

holy_sheep

New member
סיאנס

איך אני שונאת לחזור על דברים שאמרתי בעמוד הקודם.. *********** שאול המלך העלה באוב את שמואל כדי לשאול בעצתו. שמואל מאוד התעצבן על שאול והטיל עליו קללה. ונשאלת השאלה, למה שמואל כעס כל כך? רק בגלל שעבודה זרה אסורה ע"פ היהדות? אני חושבת שיש עוד סיבה... אנסת פעם מישהי? אנסו פעם אותך? אם לא, אני מניחה שאתה יכול לדמיין לעצמך עד כמה לא נעים זה יכול להיות. אתה לא בשליטה ועושים איתך משהו שאתה לא נהנה ממנו. סיאנס הוא אונס של נשמה. כשאר נשמה עולה השמימה היא מגיעה למדורים שונים (אני לא בטוחה אם זה כך עם כל הנשמות או רק אם רק לחלק מהם. כי זה כבר מערכת שפיטה). היא צריכה לעבור כמה שלבים (לפי אמונות שונות:7,12), כאשר כל שלב הוא נוראי. זה מתחיל מדברים קלים, כגון: חתכי נייר בכל הגוף לנצח. זאת אומרת שהם לא נרפים לעולם. אתה יכול לתאר לעצמך את עצמת הכאב? יש כמובן דברים יותר גרועים (לפי אמונה זו). ואני בטוחה שהדמיון שלך יכול להשתגע בעניין. כל שלב נמשך לנצח, אך לא במושגים שלנו, במושגים של נפשות. עובדה שהם עוברים את השלבים מתישהו, אבל כאן נכנס עניין ה"זמן" שהוא כמובן שונה מעולם לעולם *לא ארחיב בנושא. הנשמות עולות שלבים, אך סיאנס-שהוא קריאה לנשמה מסויימת-מביא את הנשמה לעולמנו, וכשהיא חוזרת היא חוזרת לשלב הראשון. כך שהן די מעוצבנות... זה דבר לא נחמד לעשות. דרך אגב: בקשר לסיפור התנ"כי, שאול ושמואל היו סחבקים לא מהעולם הזה, זה שהם היו חברים לא אומר ששמואל לא כעס מאוד על שאול שהעלה אותו באוב. לא בטוח שסבאל´ה יהנה אם תראו אותו שוב... **** עוד משהו חשוב בקשר לסיאנס. מנסיון של אנשים אחרים, קללה מנשמה זה אחד הדברים שאתה לא רוצה שיקרו לך. אני מכירה אנשים שעשו סיאנסים ואחד האנשים שבמעגל מאוד נבהלו, ויצאו מהמעגל (שברו אותו ובכך הראו זלזול ברוח). הרוח/נשמה קללה אותם, ואלה ששמעתי עליהם סיפורים עברומ ינימום תאונות דרכים שהשאירו אותם נכים. ועוד דבר בנושא, השטן (למרות שיש טוענים ש"אין לו זמן לשטויות כאלה") מאוד אוהב לעלות בסיאנסים. הוא מנצל תמימות מסוג זה, כדי לפגוע או "להשתעשע".

Ido4Ever

New member
הייי סבא שלי מצד האמא והאבא חיים...

אז בינתיים אני לא יצליח להעלות אותם ומקווה שלא בעתיד.... ויש לי שאלה אליך......את עשית פעם סיאנס
ודרך אגד תודה שחזרת על הדברים שהיו בדפים הקודמים

shay+

New member
סיאנס

אני חושב ששמעת יותר מדי אמנון יצחק בזמן האחרון או שסתם קראת יותר מדי סיפורי אימה ואגדות. דבר ראשון לא היתי לוקח דוגמא אישית מסיפור שניכתב לפני כ 2500 שנה. דבר שני להגיד בסיאנס שאת אונסת מישהו יהיה כמו לומר שאני אונס אותך בכך שאני מדבר איתך עכשיו. אבל את אי הנכונות של דבריך אפשר להבין כבר ע"י הסתירה שבדבריך, אם את מכריחה את הנשמה לבוא ולשוחח איתך והיא המסכנה ממש אנוסה לדבריך אז מה את כ"כ מפחדת ממנה מה כבר היא יכולה לעשות כנגדך???? אז דבר ראשון את לא אונסת אף אחד שלא רוצה לדבר איתך. דבר שני אם יש לך קצת ניסיון בשימוש של אנרגיות ולעיתים גם אם אין לך, אין מה לפחד מקללות ואיומים של ישויות הם סתם צוחקות על חשבונך האישי, את יכולה גם להחזיר להם(אם יש לך ניסיון). אני במהלך הסיאנסים יוצא ונכנס, אוכל, וכן שלא תיכנסו לי לשוק, אני לפעמים גם מדבר בפלאפון רואה טלוויזיה וקורא לחברים לבוא, (אני מקווה שלא עברתי על חוקיהם הדימיוניים של הסיאנס ) אם עולה באמת ישות מכובדת וגבוהה (חתיחת חוויה) כמובן שאני יתיחס אליה בכבוד וידבר איתה בצורה מכובדת בדיוק כמו שהיא מדברת אלי (כיבוד הדדי). אז או שאת סתם אוהבת לתת לדמיון שלך לפעול שעות נוספות, או שאת סתם אוהבת להזריע פחד ואימה בליבם של חסרי הניסיון. באהבה רבה אני.

holy_sheep

New member
shay+

המממ, הארת את עיני. אבל האם זה אכן כך? אני לא אוהבת שמזלזלים בי, אפשר להתעלם מהאזהרות שלי, אבל אני שונאת כשמזלזלים בי. לכן אני לא אומרת דברים לא מבוססים אלא אם אני אומרת מראש שאלא הם דברים לא מבוססים. אני לא אוהבת להזריע פחד ואימה (למרות שבנושא זה אני לא חושבת שזה כל כך נורא- אבל לא בחרתי לעשות זאת) ודמיון פרוע? בהחלט יש לי. אבל בנושא הסיאנס - יש לי את המקורות שלי. בקשר לחוקים הדמיוניים של הסיאנס, אני מקווה שאתה זוכר שמה שקורה זה מה שאתה מאמין בו. אני מאמינה במה שאמרתי, ונשמעת לאזהרות שניתנו גם לי. אם אתה עושה את מה שאמרת אני מקווה שאתה א- לא משקר (ואני מקווה שלא, אחרת לא היית מתאמץ לכתוב הודעה כל כך ארוכה ומסוגננת) ב- לא תפגע (ואם עשית עד היום דברים כאלה, אולי לא תפגע בעתיד). אני לא אתן לך עצות בנושא, כי לא נראה לי שתרצה לקבל אותם. דרך צלחה ידידי, אתה צועד בדרך שאני לא הייתי הולכת בה. כבשה קדושה

................................

holy_sheep - חלק מהדברים שאמרת בכלל לא נכונים ואני לא יודע מאיפה הקרצת אותם...!!! (דימיון פורה... כנראה) ו.........היה לנו דיון על סיאנס וכל זה... תסתכל דף אחד אחורה... או שניים... וגם תסתכל למעלה בתג ליין יש שם כתוביות רצות אחת מהן זה על סיאנס...

holy_sheep

New member
שחרחר

חלק מהדברים שאמרת בכלל לא נכונים ואני לא יודע מאיפה הקרצת אותם. לאא וואלה? אתה לא יודע מאיפה ´הקרצתי´ את האמונה שלי? אם יורשה לי לשאול בנוסף- לא נכון? בהשוואה למה? לפי דעתי חוק השלושה לא נכון. מי אני לקבוע? מאגיה היא עניין של אמונה. לפי האמונה שלי, סיאנס זה דבר מסוכן, ונתתי את אזהרתי למי שרצה לשמוע אותה. מה נכנס בך??? כבשה קדושה נ.ב: בתגית הרצה יש שאלה ולא כתבה קצרה על סיאנס. למה אתה לא בודק משהו לפני שאתה מדבר עליו?

למעלה