מישהו יודע/ת

יוסף 23

New member
יש להם מזל

שהם לא כותבים את זה בפורום של שרית, כי שם מיד מוחקים כזאת הודעה שאולי יכולים להבין שזה טיפה נגד שרית או יותר גרוע אם זה טיפ טיפונת בעד מאיה ח"ו, זה נמחק לפני שמישהו יקרא את זה...

יוסף 23

New member
אני מתכוון

עד שלשום אני הייתי נכנס הרבה לפורום של שרית אבל אתמול כתבתי להם שלא יפה לקלל צריך לבלוע ולהמשיך ולא לקלל את מאיה בגלל שניצחה, ומיד מחקו את ההודעה שלי, וכאן אני רואה כל הזמן הם כותבים נגד מאיה מה שהם רוצים ולא מוחקים את ההודעות שלהם. כל הכבוד לכם ואני כבר כתבתי שעברתי לכאן והפסקתי עם הפורום של שרית

מידן ל

New member
חחחחחחחחחחחח

עוד לא הבנת ששרית קוראת שם ומן הראוי שימחקו את זה. וגם פה מחקו הודעות אז אל תבלבל לי תמוח

תאמינו לי שאםםםםםםםם

היינו עושים את זה בפורום של שרית חדד (בעעעע) הם היו מיתנפלים עלינו כמו איזה לא יודעת מה?! אז כדאי לשתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק עכשיו זה לכול אלה מפורום שרית חדד או מאיזשהו פורום אחר שבא להציק לנו יש לי משהו לומר לכם!! את חוצפנים תנו לפורום שלנו להנות בשקט כי אנחנו לא עשינו את זה לכם אנחנו לא ניכנסו לפורום של שרית חדד וצחקנו עליכם נכון?! זה באמת נכון אנחנו מראים בגרות ואתם מראים י-ל-ד-ו-ת-
וכמה דברים האחרונים שיש לי להגיד לכם הם אלה:
מאיה בוסקילה יש רק אחת בעולם והיא הזמרת הכי שיש בעולם עובדה היא זכתה בתואר זמרת השנה,פריצת השנה ועוד ועדו...
זה ששרית חדד הזאת שלכם לא זכתה זה לא אומר שאתם באים לפורום שלנו והורסים לנו את כול השימחה
אתם ממש אבל ממש חוצפנים
אני מקווה שעכשיו כול אחד ואחת שסתם הרסה/הרס לנו את השימחה יגיד לנו סליחה כי זה ממש פוגע ולפי דעתי שמה שאמרתי זה ממש נכון!!

k a b o o k

New member
צודקת../images/Emo45.gif

יש להם מזל שיש פה מנהל כמוני, שנותן חופש ביטוי.. (עד לגבול מסויים), לפעמים אני מעדיף להשאיר פה ושם הודעות.. רק בשביל הבדיחה
הם פשוט בדיחה
.. על כל השקרים וההמצאות שלהם.. זה שהמנהלים שלכם מוחקים בפורום כל מה שזז (או כל מה שלא נראה להם מתאים) זה באמת לא בעיה שלנו.. דברו על זה באייסי/מסנג'ר/ תיפגשו מצדי ותדונו על זה.. רק לא פה

k a b o o k

New member
זה לא בקטע של "לעזור"..

פשוט מה שכתבת זה נכון.. הקנאה של אנשים זה דבר נוראי
.. אם שרית חדד לא זכתה, אז המעריצים שלה קמים על מאיה, ומתחילים להמציא שקרים.. אם רוני לא זכתה, אז המעריצים שלה קמים על מאיה, ומתחילים להמציא שקרים.. שיפרגנו קצת
זו לא הפעם הראשונה שמאיה זוכה, היא עקפה עוד את כולן במצעדים השנתיים.. אז די
, פשוט די
די לטימטום
, די לקנאה
, די לאטימות
, די לסתימות
די זו המילה הכי מתאימה.. תפסיקו כבר
פעם אחת תגידו: "מזל טוב למאיה על הזכייה, אני אמנם אוהב את שרית חדד, אבל שיהיה לה במזל"- תפרגנו קצת.. פורום מאיה לעולם לא ירד על שרית חדד או על זמרות אחרות.. תמיד הוא עונה יפה, ומברך יפה אם מישהי זוכה.. זה מצחיק אותי הקטעים שילדים כותבים באינטרנט חופשי.. אבל מאחורי מסך המחשב מתגלים ילדים נחנחים כאלה, שאיך שהם רואים את מאיה במציאות.. הם רצים אליה, מצטלמים איתה ומלקקים לה כמה שיותר..

אבל חוץ מזההההה

מה אתם עושים פה?! אתם אוהבים את מאיה?! לאא יש לכם מה לעשות פהההה לאא אז תתחפפוווווווווווווווווווווווווווווווווו מפההההההההההה

מידן ל

New member
אני יודע

מה אני חושב ומה שנכון נכון לדעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזכותי המלאה לחשוב איך שאני רוצה. ולא אתם לא תגרמו לי לחשוב אחרת !!. ואני אקנא במאיה??? במה בידיוק?? על כל השמועות "המדהימות "יש לציין שאומרים עליה. ולא אני לא מקנא בה כי אין לי במה
ובטח תגידו טוב מה אתה משחק אותה בואו נגיד שלא הייתי רוצה להיות מאיה בוסקילה. תעשו טובה אולי לדעתכם כן לדעתי מזה לא.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז די תפנימווווווווו לא כולם אוהבים את מאיה שלכם !!!!!!!

k a b o o k

New member
כנ"ל לגבי שרית..

לא כולם אוהבים את שרית חדד, והיא לא חייבת תמיד לזכות. מה לעשות, זו עובדה, מאיה בוסקילה היא ה-זמרת הראשונה שהצליחה לעקוף את שרית חדד תוך שנה.. אמנם אין להשוות ביניהן. כי מאיה בתחילת דרכה, ואילו שרית כבר השתפשפה חזק בתחום.. (בערך 7-8 שנים, לא?) אז די.. לולא מעריצי שרית שבכלל יצרו את ה"מאבק" ו"התחרות" הזו שביניהם, היינו יכולים לאהוב כל אחד את מי שהוא אוהב..

מעניין למה הם מוחקים....

כי אפילו שרית בטח לא מקבלת את זה שמישהי כמו מאיה האלילה המלכה המושלמת עשתה את זה ובגדול יותר ממנה והיא פשוט מקנאה אז שתתמודד היא והמעריצים שלה!!

מידן ל

New member
נראה לך??????

שרית רק מסתכלת וקוראת הודעות והיא לא אומרת למחוק או דברים כאלו ושיהיה לך ברור שאחורי הטקס אחרי 5 דקות שמאיה בוסקילה זכתה בזמרת השנה קיציס עלה ואמר שעכשיו תעלה הזמרת המצליחה ביותר במדינה אחורי שזכתה זמרת אחרת
אה ושקיציס אמר את זה הוא לא אמר סתם כי הוא לא היחיד שאומר את זה כבר
טוב די אין לי כוח לריבבבבבב ! על שטויות אה ועוד משו זה ממש לא מפריע לשרית שמאיה לקחה.. מעריצים איתה אחורשהיו י הטקס אמרו שהיא הרגישה מצוין והכל היה סבבה. אז ככה שזה לא משנה. העיקר דפקה הופעה פצצות כמו שאומרים. ודי כל אחד יואהב את מי שהוא רוצה

למעלה