מישהו יודע/ת

קראתי פה הכל ... הכל...../images/Emo5.gif../images/Emo27.gif

תגידו לי למה לנבל את הפה ? ("פקאצה" וכאלה שמות גנאי ) למה ? מה זה נותן לכם ? מאיה זמרת מצויינת והיא תגיע רחוק רחוק עוד ... ושרית כבר 20 שנים שרה ובלי עין הרע היא מצליחה בגדול , גם זמרת מעולה בפני עצמה , אמרתי בעבר ואחזור על זה שוב, כל אחת מהן , כבודה במקומה מונח ... ושתיהן לא תתלהבנה אם הן תדענה מה הולך כאן , פשוט לא יפה בכלל להתבטא בצורה שרובכם התבטאתם כאן... פורום יקר שלי , אל תכעסו עליי , אבל באמת , ראיתי אתמול את השידור החוזר של הטקס ומאיה נראיתה ממש ממש צבועה .. באמת , כ"כ ראו עליה שהיא ידעה שהיא הולכת לקבל את הפרס , ושלא תבינו לא נכון , אני חולה על מאיה וכולכם יודעים כמה .. אבל זה פשוט כ"כ היה שקוף לעין שהיא ידעה שהיא הולכת לזכות , אחרת היא בכלל לא הייתה מגיעה לטקס ... ולכולכם , מעריצי שרית ומעריצי מאיה , כמו שאמרו פה לפניי אנחנו עם אחד עשו שלום ואם מישהו מתבטא לא יפה , פשוט להתעלם ממנו גם כאן וגם בפורום של שרית .. יש מנהלים שיטפלו בו ... יום מקסים לכולם ...

k a b o o k

New member
שאחרים..

ולגבי יערית, אני מסכים עם הכול כמו שאמרת.. לגבי הצביעות, לא יודע, אני אישית לא שמתי לב..

הם התחילו אנחנו נסיים(לפחות אני)...

אני לא אתן שידברו על מאיה דברים מגעילים ואכן לדעתי תמחוק את ההודעות שלהם! קראתי הודעות בפורום שרית והם אמרו שלא להתייחס אלינו אולי כדאי שגם אנחנו נעשה זאת זה הכי טוב!!!!

משו אחד יש לי להגיד..

שלדעתי מאיה לא הייתה צבועה.. וגמלי היה בהתחלה חשש כזה אבל אח"כ הבנתי שזה סתם רכילות ולא נכונה בכלל.. אני החלטתי לא להאמיןן.. וזהוו.. מאיה אני אוהבת אותך ומגיע לך הפרסים האלה

חנוש ...

שמעי , אני באמת חולה על מאיה , וכל פעם מחדש מתרגשת שאני רואה אותה ... ובכל מקום היא אמיתי וכנה והיו כ"כ הרבה הופעות שלה שהיה ברור שהיא מתרגשת נורא ובטקס הנ"ל , היא פשוט שיחקה אותה מתרגשת ולא הסתירה את זה בכלל ..

ברוררררררררר

ברורררררר ומאיה ניצחהההההההההההה כי מאיה זה לא רק הקול זה הכלללללללללללללל

למעלה