מישהו יודע מחיר של

• פותח הנושא an3c
  • פורסם בתאריך

an3c

New member
הרגת אותי

חח צנצנת! המסקנה המתבקשת. זה היהטוב :) בכל אופן כן נראה לי גם אני אלך בסופו של דבר על הראשון וזהו. בקשר למקטרות, זה מצחיק בדיוק אתמול דיברתי על זה עם אבא שלי כשהזמנו תסיגרים, הוא גם אמר שצריכות להיות לו כמה מקטרות חדשות איפהשהו בבית. גם בקטלוג של הסיגרים היו מקטרות שונות בעיצובים שונים וכל מיני טבקים, והן פשוט מדהימות ביופין, בכייף הייתי מאמץ לי גם איזו מקטרת, להפריע זה לא יכול, להוסיף תמיד.

D r a m b u i e

New member
מה אני אגיד לכם

אני מלא קינאה, מאיפה התקציבים לכל הדברים האלה?? בכל אופן, ברנדי אגסים הוא לא אלכוהול דה פוויר, הוא או דה וי דה פואר (ז"א מי החיים, נוזל הלב של הקוניאק והבסיס שלו). אפל ג'ק הוא גם לא אגסים כמובן, זו הגירסה האמריקאית לקלבדוס. לדעתי סיגרים ילכו יופי גם עם כל סוג של וויסקי, דרמבוי, בנדיקטין, שרטרז, ואפילו גרנד מרנייה קרדון רוז', למי שאוהב לשתות אותו נקי. עוד דבר בקשר לסיגרים. אחד הלקוחות שהיה לי בבר נתן לי במתנה סיגר, לאחר שהתלהבתי מסיגר שהוא עישן. הוא אמר לי שאם אין לי יומידור, לשמור אותו בנייר כסף. ד"א אפשר גם להקפיא סיגרים, אחרי זה רק צריך להפשיר אותם לאט לאט, לא במכה אחת...

Jack Daniel

New member
האמת....

אם לא הייתי מקבל סיגרים במתנה מדי פעם, לא הייתי משקיע בהם הרבה כי זה לא התחביב העיקרי שלי. POIRE=אגס בצרפתית

an3c

New member
שוברים חסכונות

או בשיטה שלי, מחלקים להרבה תשלומים ונכנסים למינוס. בכל אופן אני הולך על ההיומידור שבתמונה הראשונה מארה'ב.

an3c

New member
ב''ה

ברגע שיגיע. ביחד עם תמונות של הבאר החדש. ביום ראשון מתחילים השיפוצים.

למעלה