מישהו יודע מחיר של

• פותח הנושא an3c
  • פורסם בתאריך

an3c

New member
מישהו יודע מחיר של

היומידור בארץ ? כזה שמסוגל לאחסן בערך 150-300 סיגרים? אני מדבר על אחד מעץ כמובן, מייפל מהגוני או דובדבן. מצאתי את ההיומידור הזה בתמונה בEBAY במחיר מצויין לדעתי 120 דולר אבל המשלוח זה המכה, בערך אותו סכום עוד 120-130 דולר אז אני לא יודע אם העסקה כבר כדאית. וג'ק אל תתעצבן, הצנצנת זה רעיון מצויין אבל ההיומידור הזה פשוט נראה טוב, ויראה מצויין בין הקוניאקים שלי.:) אגב, לפני עשר דקות קיבלתי בערך 150 סיגרים שאבא שלי הזמין לי אתמול לנסיון. כל מיני סוגים וצורות וגם טעמים. אני אשלח דוגמית למי שבא לו. עלי ;)

Jack Daniel

New member
../images/Emo13.gif

גם אני אמרתי שההיומידור ייראה יפה ויוקרתי יותר, כשמדובר בעיצוב. אגב איזה סיגרים רכש? קובניים, רפ' דומיניקנית, פורטו ריקו? אילו מותגים גם? תהנה, כן

an3c

New member
הוא הזמין מהסוכן

של אש-לי טבק וסיגרים חברה שעובדת עם סיגרים מהולנד,ארה'ב ורפובליקה דומיניקנית. אז יש כאן באמת מכל מיני סוגים וצורות, מלבד כמה סיגרים שבאים בקופסאות הוא הביא לי גם מעין סטנד כזה מחולק לתאים ובכל תאה בין 10 ל30 סיגרים מסוגים שונים, אז לא ישבתי לבדוק סוג סוג. מה שאני רואה ככה מכאן, (אני התעוררתי משינה בשביל זה אגב) זה הסוגים הללו: King Edward אמריקאי TITAN Phillies אמריקאי BlackStone וניל ושרי אמריקאי Agio הולנדי Optimum Willem II בין האיכותיים ביותר לדעתי, כל אחד מגיע בקופסאת מתכת Swisher Hav A Tampa Garcia yVega דומיניקני גדולים נורא והכי יקרים נראה לי מכל החבורה בערך 17 שקל לסיגר. Makanudu בעצם זה הכי יקר זה כבר פרימיום Cibao דומיניקני זהו ועוד כמה סוגים נמשיך אח'כ אגב, יש איזה פורום על סיגרים איפשהו?

Jack Daniel

New member
שלושת האחרונים...

זה שמיימי....צפוי הא? והסטנד עם סוגים רבים בתוכו זה נשמע מעניין מאוד.

an3c

New member
../images/Emo6.gifאז אתה אוהב את ההולנדים..

אגב, איך אני אמור לשמור אותם כרגע עד שאני אקנה היומידור ? אם הם בקופסאות שלהם ועטופים בניילון שלהם זה בסדר כרגע? גם הסטנד אגב עטוף בנוסף לכך שכל סיגר עטוף בניילון שלו, בניילון כפול. צנצנת? או שמא צנצנות?

Jack Daniel

New member
תראה....

ההולנדים הם טובים מאוד, ומגיעים גם בארומות שונות, אני אוהב את שלושת האחרונים כי בין השאר אני מקבל אותם מדודי כשקופץ לביקור
גם משובחים ומתחרים בקובניים וגם בחינם
סיבה מספיק טובה לא? בחנות הם לא התקלקלו באריזתם המקורית, כל עוד האריזה סגורה זה בסדר. אם תפתח את האריזה אז כבר צנצנת עד שתקנה היומידור.

Jack Daniel

New member
אה ובכל הודעה...

תוסיף משהו על אלכוהול, שלא נשעמם את חברינו לפורום.

an3c

New member
התקשרתי

עכשיו לכמה חנויות של סיגרים לברר בקשר להיומידור זה טירוף. טווח מחירים להיומידור לאחסון של 200-300 סיגרים בין 5000-10000 שקל! עכשיו תגיד לי אם ההיומידור בתמונה קודם לא שווה 240 דולר כולל משלוח? הקופסא יפה גם לא? מה דעתך? ואגב, הבנתי שמשקה נוסף שהולך יד ביד עם סיגרים זה קלבדוס יותר לטבילה של הסיגר ופחות לשתייה אבל זה גם משהו. יצא לך לשתות קלבדוס? ואם הבחירה בידך מה אתה מעדיף וויסקי או קוניאק? או כל דבר אחר? אה, גם מצאתי עוד חלון הזדמנות להזמנה מהירה של בקבוק או שניים (או שלושה) דודה שלי חוזרת מבלגיה עוד כמה ימים אני אגיד לה שתביא לי את הCAMUS XO אני מקווה שהמחיר יהיה אטרקטיבי, וכמובן לגבולין 16 שב-5 פעמים האחרונות שביקשתי לא היה.

marsala

New member
סיגרים לא צרכים תירוץ להכנס לפורום

גם ללא אלכוהול.. Mosh

an3c

New member
בדיוק! אבל יותר כייף עם ..../images/Emo8.gif

מוש (אני יכול לקרא לך כך?) מה אתה חושב על ההיומידור בתמונה?

Jack Daniel

New member
קלבדוס...

שתיתי קלבדוס וזהו ברנדי תפוחים טוב. אפשר לשתות אותו נקי או בקוקטיילים, למשל: APPLE JACK (לא ניסיתי בגלל מחסור באלכ' אגסים) מנה קלבדוס חצי מנה ברנדי אגסים (alcohol de poire) מיץ תפוזים לפי הטעם ודאש גרנדין על טבילת הסיגר בקלבדוס אין לי מושג. אישית עם סיגר כמובן קוניאק או וויסקי יישן. בעניין ההיומידור בתמונה הוא נראה יפה מאוד אני לא רואה את התאים בפנים אגב הוא חדש או יד שניה? אם מצבו בפנים טוב זהו מחיר מציאה.

Jack Daniel

New member
אה ו....

מה גודלו האמיתי של ההיומידור בתמונה כתוב שם? הוא מיועד לעמוד על הריצפה אני רואה. באמת יפה.

an3c

New member
בחור לתפארת

נעים לשמוע על עוד אנשים שנהנים מסיגר ואיזה כוסית קוניאק או וויסקי, ולא מתלהבים מוודקה רד בול כאילו זו ההמצאה של המאה. בכל אופן ההיומידור הוא החדש לחלוטין, בפנים הכל מארז ספרדי כמובן, והנה תמונה שלו מבפנים, אגב יש גם מגירה למטה כפי שאתה רואה. הגודל : 18X11 1/4X 10 1/4 אינצ'ים כמובן. יש לי מזוודה קשיחה למצלמה שלי בערך באותו גודל מלבד העומק, וזה נראה מכובד ביותר. על פי הכתוב זה אמור להספיק לעד 300 סיגרים מה שמוביל לשאלה הבאה. איך הסיגרים אמורים להיות מאוכסנים? אחד על השני? כי אז זה הגיוני נראה לי. פשוט קודם כמו שאמרתי התקשרתי לכמה חנויות וביררתי מחירים וכולם דיברו על כמה אלפים טובים, עד שהתקשרתי לאיזו חנות ברמת גן שאמר לי מחירים מתחילים מ160 עד 1500 שנשמע כבר ממש אחרת. כששאלתי על המידות הוא אמר לי בערך 40 על 30 על 20 שהאמת זה די קרוב לתיבה הזו (45 על 30 על 25 ) כמובן שבנפח זה יוצא כמעט בחצי גדול יותר, אבל שוב פעם השאלה איך הם מאוכסנים. אה, וששאלתי אותו לכמה סיגרים זה מספיק אמר לי 50! אז בכלל אני מבולבל עכשיו. עזור לי!

Jack Daniel

New member
גובה המגירות....חשוב

במגירות שבתמונה נראה לי שאפשר להכניס 3-4 "קומות" של סיגרים אחד על השני ויש גם מגירות דקות לשכבה אחת של סיגרים, תעשה פעם סיבוב בחנויות רק לראות דגמים, סוגי עץ, התקני לחות, אביזרים וכמובן מחיר. כי בתמונה זה נראה כך ובפועל אחרת. אגב שמעת על מותג סיגרים שעלי הטבק מושרים בקוניאק הנסי אני משתוקק לטעום ....

an3c

New member
כנראה

שזה באמת מה שאני אעשה למרות שאני עם יד מאוד קלה על ההדק (כרטיס אשראי) כשאני מול המחשב ומחובר לאינטרנט. תן לי כל היום להזמין מוצרים. אני קודם אסתכל על היומידורים פה בכמה חנויות נראה מידות ומחירים כמובן ואז אם המחיר שם בחול של הקופסא בתמונה יהיה כדאי נלך על זה. גם ככה החבילה נשלחת דרך UPS מה שאומר שלושה ימים מארה'ב לבית שלי. ולפי ה"קומות" אז אני מבין שכך כמו שחשבתי מאחסנים את הסיגרים אז די מוזר מה שהבחור אמר לי בחנות שמספיק ל50 סיגרים לא? בכל אופן אני אברר הכל לפני שאני אקנה. וכן שמעתי על הלהיט הזה. תגיד לי, יש מצב לפרק סיגר בעדינות ולהשרות לבד את העלים בקוניאק?

Jack Daniel

New member
ואז מה....

תעשה עם העלים? תדחוף אותם למקטרת או תזרוק לפח? לסיגר הם לא יחזרו זה בטוח, זהו תהליך מקצועי. למשל עם מיים: מרטיבים את העלים ומייבשים אותם כמה פעמים כדי להקנות להם גמישות ולחות מתאימים, אני לא יודע את התהליך בדיוק, נראה לי שהבחור הזה מאתר הסיגרים בעברית מסביר על תהליך הייצור.

an3c

New member
לדעתי

אפשר לעשות משהו חובבני ביותר שיחזיק רק לכמה שאיפות. אבל ביננו עדיף כוסית הנסי לבד וסיגר לבד. סתם רעיון . אגב ההיומידור הזה כמעט באותן המידות כמו ההיומידור הראשון רק שהוא בגובה/עומק 15 לעומת 25 של הקודם והוא יכול לאחסן200/300 סיגרים מה שאומר שזה באמת כמו שהיה כתוב על ההיומידור שאני רוצה לקנות והוא עולה באתר למטה קבל : 750 יורו! נראה לי שאני מצאתי חתיכת מציאה לא? (אני מנסה לשכנע את עצמי ואולי לגרום לך להגיד משהו שאני רוצה לשמוע כדי שאני אזמין עכשיו בלי לעשות סיבוב בחנויות :)

an3c

New member
אגב

אומנם זה לא נראה כך בתמונה אבל המידות של הקופסא הזו הם 50 על 30 על 18.5 ומצטער על תת השרשור המיותר חברה.

Jack Daniel

New member
../images/Emo9.gif

בכמה שערות שיבה עלו לך ההרהורים על גדלי וסוגי היומידורים? צנצנת..... וברצינות זה מחיר טוב ואתה מקבל תוך 3 ימים אז לך על זה. בעניין ההשרייה בקוניאק, תנסה ותעשן את הטבק במקטרת ספר לי איך יצא. מה אתה בכלל חושב על מקטרות? זה טעם אחר לחלוטין גם העץ מוסיף טעמים משלו... ולפני השימוש הראשון מורחים בפנים בדבש נותנים לו להתייבש להתגבש ואז ככל שמעשנים יותר נוצרת מן התפייחות כזאת שתורמת לטעם. ממש משתבח עם הזמן.ויש מקטרות גם בטעמי עץ שונים. אני חשבתי בזמן האחרון לטעום מקטרת, למרות שהיא כלתה מהעולם. מה דעתך?

למעלה