מישהו יודע מה זה??
T The Exorcist New member 4/4/02 #2 סוג של גיטרה, נדמה לי שזה של פנדר. לא ממש מכיר את הכלי הזה, אבל קראתי עליו בסטראטסנטר.
ג גילדורי New member 4/4/02 #3 אני חושב שאני יודע, אני אנסה להסביר זה כלי פריטה (אין לי מושג מה השם), שמנגנים עליו בצורה אופקית (שהוא שוכב), משתמשים בו בעיקר בקאונטרי ובווסטרן.
אני חושב שאני יודע, אני אנסה להסביר זה כלי פריטה (אין לי מושג מה השם), שמנגנים עליו בצורה אופקית (שהוא שוכב), משתמשים בו בעיקר בקאונטרי ובווסטרן.
P Papito New member 4/4/02 #4 מצאתי אותו בסטראטסנטר אבל לא מצאתי עליו שום מידע אם מנגנים עליו בצורה אופקית אז זה טיפה קשה כי הפרטבורד למעלה והמיתרים הם כמו נבל
מצאתי אותו בסטראטסנטר אבל לא מצאתי עליו שום מידע אם מנגנים עליו בצורה אופקית אז זה טיפה קשה כי הפרטבורד למעלה והמיתרים הם כמו נבל
ג גילדורי New member 5/4/02 #5 אני חושב שאתה טועה, יש על הפרט בורד מיתרים, סתכל טוב. אם מישהו מכיר, אז זה בערך המקביל האמריקאי לקנון הערבי
אני חושב שאתה טועה, יש על הפרט בורד מיתרים, סתכל טוב. אם מישהו מכיר, אז זה בערך המקביל האמריקאי לקנון הערבי
Y yportnoy37 New member 5/4/02 #7 סלייד גיטאר קוראים לכלי הזה SLIDE GUITAR. הוא אכן משמש למוזיקת קאנטרי ומוזיקה מזרחית (אמריקאית כמובן). פורטים עליו עם מפרט מיוחד העשוי מתכת או זכוכית והנגינה מתבצעת רק ע"י סליידים של המפרט על-פני הגיטרה.
סלייד גיטאר קוראים לכלי הזה SLIDE GUITAR. הוא אכן משמש למוזיקת קאנטרי ומוזיקה מזרחית (אמריקאית כמובן). פורטים עליו עם מפרט מיוחד העשוי מתכת או זכוכית והנגינה מתבצעת רק ע"י סליידים של המפרט על-פני הגיטרה.