מישהו יודע מה זה???????

emperor28

New member
אתה רואה את זה ממש לא נכון

הסיבוב של אוונסנס הוא במלא מאוד מאוד עמוס, אתה ראית את הסיבוב האחרון כמעט חודש וחצי עם הופעות יום אחרי יום, ועכשיו עוד פעם זה חוזר הפעם בארצות הברית.

אוונסנס לא סתם קובעים לעצמם טור, מי שמזמין אותם ומשתלם להם מקבל אותם .

אני לא יודע למה שוקי או כל מפיק אחר לא מביא אותם, במיוחד שההתרשמות שלי שהם כן רוצים לבוא לפה, ואת איימי מאוד מעניין לראות את הארץ (אלה אם כן היא הייתה פה מאז 2007 ולא ידענו על זה) , בכל מקרה אני מאמין שזה יקרה, במוקדם או במאוחר.

השנה הזו הגיעו המון להקות לארץ, ואני חושב שהשמיים הם הגבול עוד, שוקי כנראה מאוד עמוס בהופעה של גאנז, היא תסתיים ואני מאמין שהוא יתחיל לחשוב על הפרוייקט הבא ומכיוון שאני לא רואה אותו מביא את מיידאן או להקה בסדר גודל הזה אני חושב שיש סיכוי טוב שאוונסנס בתוכניות שלו איפושהו.

אבל קודם תנו לכריס קורנל ולגאנז לסיים את הגיחה שלהם לכאן, ואז שוקי יתפנה קצת.

GoodEnough

New member
שוקי לא מביא את גאנס. זה מישהו אחר.

אולי התכוונת לרד הוט..
ואת צודק לגמרי

emperor28

New member
נכון רד הוט סליחה

הוא עסוק במופע הכי גדול בארץ כרגע עוד יותר מגאנז, ויש לו גם את מוריסי על הראש שהוא גם אומן בסדר גודל דומה לאוונסנס...

אני חושב שזו אחת הסיבות הגדולות שהוא אפילו לא פנה אל אוונסנס... יש לו 5 הפקות גדולות ש4 מהן הם או נוקיה או גני יהושוע או אמפי שוני(מקום מדהים דרך אגב),

תנו לזה להסתיים ואז נראה מה יהיה

מנווה

New member
עם כל הכבוד (מכוון גם לעדי)

לכל להקה בסדר גודל של אוונסנס יש הרבה יותר מקומות שרוצים שהיא תגיע אליהם מאשר זמן להגיע. לכן חייב (ברמה הטכנית) להתבצע סינון. ומה הקריטריון? כלכלי. כן,זה נורא לא נחמד לשמוע את זה-אבל כל להקה בסדר גודל הזה מחזיקה צוות של מאות אנשים והכסף הזה צריך להגיע מאיפשהו. ישראל היא לא מדינת עולם שלישית שאוונסנס (או כל להקה) צריכה לתרום את עצמה כדי להופיע פה (כמו שלצורך העניין עשו בהאיטי או שעושים בLIVE 8 וכו') ואוי ואבוי לנו אם היינו מציגים את עצמנו ככזאת מדינה.

לכן-צריך להיות אדם (או חברה) שמארגנת את ההופעה,מסדרת את עניין הכרטיסים (יחצנים וכו') ומביאה את הלהקה לפה (ותוך כדי גם משלמת ללהקה). למי שאמר ששוקי וויס הוא המתווך-הפוך גוטה. בדברים האלו המארגן (שוקי וויס לצורך הדוגמה) הוא הבוס הראשי והלהקה מקבלת משכורת מסוכמת מראש. לבוא ולהגיד "אוונסנס החארות! אם הם היו רוצים הם היו באים לפה!" זה פשוט מיותר. להקה (כל להקה,גם להקות הבלאק מטאל הקשוחות והאפלות ביותר) מתנהלת בין היתר גם ע"פ שיקול כלכלי ולוגיסטי. בוקר טוב.

adi11151

New member
אז איך זה שיש הרבה להקות

עם קהל קטן משל אוונסנס ועם קהל כמו של אוונסנס שההופעות שלהם לא הצליחו יותר מההיא ב2006 ועדיין באות וחוזרות לפה כל שנה\כמה שנים?
בגלל שהמפיקים פשוט מעדיפים להביא נגיד את סימפל פלאן לדוגמא מליון פעם אבל את אוונסנס דווקא לא רוצים להחזיר לפה?(אני שואלת ברצינות כי זה לא נשמע לי ממש הגיוני.)
וזה שהם לא באים לפה לא אומר שאני חושבת שהם חרא אלא פשוט שהם לא רוצים לבוא לפה, ובתכלס? יבואו לא יבואו לא באמת כזה משנה לי בחול הם תמיד יהיו.

מנווה

New member
שאלה טובה,כמה סיבות:

1. כי אז כמו עכשיו-אף להקה לא פשוט מחליטה לבוא,באה ומה שיהיה יהיה. צריך שיבוא מפיק מהארץ שיהיה מוכן להרים את כל הפרוייקט (אני מקווה שברור למה שום להקה,בוודאי לא להקה בסדר גודל של אוונסנס-לא יכולה לנהל את הרמת הפרוייקט של הופעה בארץ),לסדר במה,צוות,אבטחה,אישורים וכו' וכו'. כרגע אין כזה וזה מתקשר לי לסיבה השנייה:

2. לכל להקה יש כמות קהל וצפי שנראים לה הגיוניים. זה שבאו למרטי פרידמן 500 איש בבארבי היה יותר ממספיק כדי שהוא יחזור לפה עוד פעם. להקה כמו אוונסנס היא הימור ענק מבחינת המפיקים (הלהקה לא מפסידה כסף בגלל שהיא מקבלת שכר קבוע מראש,מי שמרוויח או מפסיק הזה המפיקים-לצורך העניין שוקי וויס) כי כמות הקהל שהיא צריכה להביא כדי שזה יהיה רווחי צריכה להיות עצומה. אם תסתכלי תראי שהבאזז סביב אוונסנס הוא דיי נמוך (עם כל הבאסה שיש לי לומר את זה),ובגלל זה מפיק שצריך עכשיו לסכן עשרות מיליוני דולארים בשביל להביא להקה כמו אוונסנס לא בידיוק משתגע על הרעיון. בגלל זה הדרך היחידה להביא אותם זה לגרום להם ולמפיקים בארץ להאמין שיש פה קהל. אף אחד לא יהמר על כזה הון כי לפני שנים (שהבאזז סביב אוונסנס היה אחר לחלוטין) הייתה פה הופעה עם כמות קהל סבירה יחסית לאוונסנס.

1ThEoNe

New member
פאק זה מדהים

יש לי תחושה שהשיר הזה הולך להיות משהו מאוד גדול...

GoodEnough

New member
הערוץ הזה , שהעלה את הסרטון המקורי:

https://www.youtube.com/watch?v=boEfSKJTFgc&feature=related

(לא מה שאתה קישרת)
עושה את זה, מסתבר, להרבה אמנים.

זה מדהים, אני חושבת Gעל כמה הם צחקו שם חחחחחחחחחחח אבל התוצאה מדהימה! משום מה לא יכולתי להפסיק להסתכל על וויל. (בניגוד לתמיד שאיימי וטים ישר 'קופצים, לי לעיניים')
xD

Kolfild

New member
זה ממש יפה..

לא יודע עד כמה זה אמיתי כמובן
אבל מי שמכיר אותי כאן יודע שאף פעם לא חיבבתי קליפים במיוחד
ובמיוחחחד לא של אוונסנס

לדעתי זה הקליפ הכי יפה שלהם!!! הזוי!

למעלה