מיה תודה, אבל תראי, אפשר לקחת את
זה קשה, ולתת לאידיוט בצד השני של הקו את הסיפוק שהוא עשה לך משהו. ולעומת זאת, אפשר לקחת את זה בתור אתנחתא יומית קומית ולהתייחס לזה בהתאם. לדעתי, האדיוט יחשוב פעם שניה אם להתקשר או לא. ולראיה... לפני מס' חודשים צלצל אלי כמה פעמים מישהו שאמר שהוא רוצה טו פאק מי, פאק מי... האינסטינקט הראשוני שלי היה אכן לנתק. אבל הוא התעקש ואפילו שלח לי הודעה כתובה עם תוכן דומה. טוב, הבנתי שהוא באמת רציני, ורוצה טו פאק מי. אבל אז בדיוק זה התחיל לשעשע אותי. בפעם הבאה שהוא צלצל בשעה 11 בלילה, פתחתי עליו פה, משהו בסגנון: "תגיד לי, עכשיו אתה רוצה טו פאק מי, למה ? בשעה 7 בבוקר כשאני רעננה - זה לא טוב... וחוץ מזה - למה אתה רק מדבר, זה לא יפה ולא מנומס - אולי תבוא נשתה קפה ...וכו'" ובכן, היו שתי דקות שלמות של שקט מוחלט על הקו, ולאחריו הוא אמר אה??? וניתק. ומאז , הוא לא מתקשר... החיים, יפתי, עם מבט מהצד המבדח שלהם - הרבה יותר יפים, וכנראה גם יותר יעילים (לפחות לדעתי...) אה, נזכרתי גם... אם אתן נוסעות באוטובוס ומישהו מחליט להשתמש בכן בתור חפץ לאוננות - פשוט שלחו את היד אחורה תפסו ותלחצו חזק מאד. לא, אין לכן מה להתבייש - זה הוא הסוטה ערב טוב, גליה