מישהו יודע לגרש שדים?

שרקייה

New member
מישהו יודע לגרש שדים?

יום אחד של חזרה לעבודה מלאה, ומהלילה אני שוב מעולפת. הגאון אומר שמישהו עשה לי שחור... דרך אגב, הקטע של הראש המסתובב והאיכס הירוק כבר קיים. עכשיו צריך משהו יותר משוכלל. גליה

במקום לנוח ולתת לאנטיביוטיקה לעשות

את שלה את מתעקשת לצאת מהבית לפני שהבראת לא שומרת על עצמך מתישה את גופך החלש גם ככה מהמחלה ואחר כך מתפלאת שאת מתמוטטת? שבי בבית ותנוחי. וכשאת מרגישה טוב? קחי עוד יום מנוחה אחד. כדי להיות בטוחה. ורק אז תחזרי לפעילות מלאה. שומעת?! אחרת יהיה לך מאוד קשה לצאת מזה. סו סייד ווריד מי.

madam pompadour

New member
אני יודעת לגרש...../images/Emo99.gif

ערסים, זה נחשב
החלמה מאירה ומהירה.

שרקייה

New member
תראי, כרגע צלצל אלי משהו לסלולרי

ואמר שקוראים לו נדל והוא רוצה (לכל מי שמתחת ל18 נא לעבור להודעה אחרת...) לזיין. אז אמרתי לו, שבמחילה מכבודו, שיחפש חור בקיר... לא בטוחה ששכנעתי אותו, אז אם הוא יחזור - אני אבדוק איתך שיטות שונות לגרוש. וחוץ מזה, מאדאם יקירתי - העיניין עם הנופלים שלי עדיין לא סגור
גליה

שלום שרקייה זוכר אותי?

אני נכנסת מעט אבל תמיד קוראת כשמתאפשר לי.בקשר לשיחה שקיבלת ובכן יש כל מיני סוטים שכנראה קבוע מתקשרים לנשים ומנבלים את פיהם. לי גם היה קטע כזה ובסוף פשוט סגרתי את הפלאפון שלי כי האדיוט פשוט לא הניח,איחסה ממש גועל נפש.מקווה שלא תתנסי שוב בגועל הזה.

שרקייה

New member
מיה תודה, אבל תראי, אפשר לקחת את

זה קשה, ולתת לאידיוט בצד השני של הקו את הסיפוק שהוא עשה לך משהו. ולעומת זאת, אפשר לקחת את זה בתור אתנחתא יומית קומית ולהתייחס לזה בהתאם. לדעתי, האדיוט יחשוב פעם שניה אם להתקשר או לא. ולראיה... לפני מס' חודשים צלצל אלי כמה פעמים מישהו שאמר שהוא רוצה טו פאק מי, פאק מי... האינסטינקט הראשוני שלי היה אכן לנתק. אבל הוא התעקש ואפילו שלח לי הודעה כתובה עם תוכן דומה. טוב, הבנתי שהוא באמת רציני, ורוצה טו פאק מי. אבל אז בדיוק זה התחיל לשעשע אותי. בפעם הבאה שהוא צלצל בשעה 11 בלילה, פתחתי עליו פה, משהו בסגנון: "תגיד לי, עכשיו אתה רוצה טו פאק מי, למה ? בשעה 7 בבוקר כשאני רעננה - זה לא טוב... וחוץ מזה - למה אתה רק מדבר, זה לא יפה ולא מנומס - אולי תבוא נשתה קפה ...וכו'" ובכן, היו שתי דקות שלמות של שקט מוחלט על הקו, ולאחריו הוא אמר אה??? וניתק. ומאז , הוא לא מתקשר... החיים, יפתי, עם מבט מהצד המבדח שלהם - הרבה יותר יפים, וכנראה גם יותר יעילים (לפחות לדעתי...) אה, נזכרתי גם... אם אתן נוסעות באוטובוס ומישהו מחליט להשתמש בכן בתור חפץ לאוננות - פשוט שלחו את היד אחורה תפסו ותלחצו חזק מאד. לא, אין לכן מה להתבייש - זה הוא הסוטה ערב טוב, גליה

madam pompadour

New member
לא רק את....../images/Emo99.gif

לא חשה בטוב, גם הטרנטה שלי
הולכת מחר לביקורת השנתית אצל הרופא.... תחזקי אצבעות שלא יגלו לה מחלה חשוכת מרפא
ואז נתאם לשבוע הבא.

למעלה