מישהו יודע כמה זמן

michakl5

New member
מישהו יודע כמה זמן

לוקח עד שמקבלים ציון בעבודה סמינריונית?

אני קיבלתי ציון אחרי חודש וחצי בערך

אבל אני מניחה שזה תלוי במנחה העבודה ובמרכז הקורס. בהצלחה!

liat129

New member
ועוד שאלה בנוגע לסמינריונית..../images/Emo123.gif

איך אמורים לעשות את החישובים הסטטיסטיים?? איך את הסתדרת איתם? עושים לבד? נותנים למישהו בתשלום? מבקשים (ומקבלים) הדרכה מהמנחה?? אומנם עברתי בהצלחה את קורסי סטטיסטיקה המזוויעים, אבל מפה ועד לחישובים סטטיסטיים הדרך ארוכה..

ניתוחים סטטיסטיים../images/Emo61.gif

הי. מה נשמע במזרח הרחוק??? עקרונית נדמה לי שאנו אמורים לבצע בעצמנו את העיבודים והניתוחים הסטטיסטים. מצד שני, בהעדר קורס ב-SPSS ובהינתן מדגמים גדולים, קשה לי להאמין שמישהו באמת מצפה שנעשה ניתוחי שונות, רגרסיות וכיו"ב באופן ידני. לכן, בין אם תורידי לך SPSS (מ-KAZAA הידוע לשמצה) או שתתני למומחה לעשות עבורך את הניתוחים, עליך לקבל (ואף לדרוש אם יש בכך צורך) הדרכה צמודה מהמנחה. המנחה שלי הבהיר לי כבר במפגש הראשון שלנו שאין הוא מצפה שאתמודד עם הנושא לבד ושאת שלב העיבוד הסטטיסטי וניתוח התוצאות נבצע בצוותא. אני מציעה לך להעלות את הנושא בפגישתך הראשונה עם המדריך ולהתארגן בהתאם.

liat129

New member
אצלנו קרררר ....

ואפילו כבר ירד שלג - מה שאומר שכמעט לא יוצאים מהבית, ובגלל שכל כך משעמם פשוט.. לומדים!
.. המטרה שלי היא לסיים את העבודה כמה שיותר מהר! אני ינסה באמת להוריד את התוכנה מהקאזה, אבל עדיין - האם היא קלה לשימוש ולהבנה באופן עצמאי? אם לא - המנחה אמור ללמד אותה? אני יפגש עם המנחה פיזית רק עוד כמה חודשים (ולא לפני שסיימתי את פרק המבוא) ואז אוכל לראות אם היא תעזור לי.. כל הכבוד למנחה שלך שככה הסכים לעשות איתך את הסטטיסטיקות! תודה על התשובות

למעלה