מישהו יודע האם...

PooKiPsiT

New member
את זו שאין לה מושג!

מכנסי קופיקו מותרים לאנשי קבע בלבד! (ואני יודעת ממקור ראשון....!)

מישהו יודע האם...

השימוש במכנסי "קופיקו" מותר אצל ה"ירוקים"? נפלו לידי כמה זוגות במקרה, ותהיתי האם אוכל ללכת איתם כמדי א´ "תקניים"? תודה, ש.צ.

zazaza

New member
קופיקו

מותר רק לאנשי קבע (ולא לנשות קבע) ולשוטרים צבאיים. לפי הכינוי שלך נראה לי שאין בעיה...

מוזר קצת...

שמותר רק לשוטרים צבאיים? מה מקור ההיתר הזה?! אני יכול להבין את ההיתר לאנשי הקבע, אבל מדוע חיל המשטרה הצבאית "זכה" גם בעונג המפוקפק ללבוש את מכנסי הקופיקו?!
ש.צ.

zazaza

New member
אחד מתפקידי חיל המשטרה הצבאית

הוא להיות חיל ייצוגי, עם השנים פחת האספקט הזה. אני יכול להגיד שכשאני הייתי חוגר אי שם ב- 97´ היינו עושים המון טקסים, וכידוע טקסים עושים עם המדים היפים (כאילו שיש דבר כזה !) ביותר - קופיקו ומעיל קבע. גם היום כאשר עושים טקסים בחורף (בייחוד בירושלים, ובד"כ בנות הימל"ת) הן לובשות מעילי קבע ולא "דובון" או סוודר. ואגב, למה אתה מקבל בבה"ד 13 עוד זוגות מדים ? מאותה סיבה, אתה כש"צ צריך להיות הכי ייצוגי וגם "שונה" מהשאר. קופיקו זה רק עוד פריט לבוש שאמור לייחד ולייצג...

zazaza

New member
פעם היו מחלקים

בבה"ד לכל שוטר גם קופיקואים... אבל רק הזקנים כמוני עוד זוכרים את זה...

a_goa

New member
זייני שכל,כנסו

מכנסי קופיקו מותר רק לאנשי קבע!!!אסור לחיילים אפילו אם הם שוטרים צבאיים!!-מי אמר לך את השטויות האלה שמותר להם?? ודרך אגב...מחר אני יוצא לחפש"ש.....תאכלו ת´לב כולם

zazaza

New member
ברור

שמר מש"ק משמעת חושב שהוא יודע הכל, אבל הפלא ופלא - אתה טועה. לשוטרים צבאיים לא רק שמותר אלא גם שמחלקים לנו את זה... אל תבלבל את המוח אם אין לך מושג. ואגב, אני ביום שני בבקו"מ אז אתה תאכל את הלב

zazaza

New member
מכנס צבאי

שאינו דגמ"ח אלא עם כיסים מלפנים (כמו בגזרת "סיגר") וכיס בודד בצד ימין מאחור.

צחי:)

New member
לאנשי חה"א מותר ללבוש מכנסי קופיקו,

רק לא בצבע ירוק כמדי א´
...

zazaza

New member
לאנשי ח"א יש רק קופיקו ../images/Emo8.gif

אנחנו כמובן דיברנו על "הירוקים"...

למעלה