מישהו יודע אם ....

nowhere1

New member
מישהו יודע אם ....

בודקי מעברים יושבים בכלא עם שוטרים צבאיים ? כי אני יודע ששוטרים צבאיים יושבים בכלא עם הקצינים והמילואימניקים .. זה ככה גם לגבי בודקי מעברים ?

a_goa

New member
בודקי מעברים יושבים בכלא רגיל וזה

אני יודע מחבר שעבר את זה על בשרו בודקי מעברים עושים את הקורס בבה"ד 13(משטרה צבאית) אבל הקורס עצמו והתפקיד שייכים לאכ"א(ולא למ"צ למי שחשב) אבי

Solario

New member
אז זהו שלא...

אני ממש נפלטתי מקורס כזה לפני כשבועיים ועכשיו הם עושים את הקורס בבט"ר זיקים בגלל הקרבה שלו לעזה ומחסום ארז.. לאחר מכן אתה תהיה מסופח לגדוד ארז... בהצלחה יא ג´ובניק טוחן :)

nowhere1

New member
ממש חמוד...

חמודי, למה אתה חושב שאני שואל עכשיו על הכלא ויושב בבית מול המחשב שלי ולא במחסום ארז ? אגב, הקורס שלי התחיל לפני שבועיים (כמוך?) :) בזיקים פלוגה ג´.

Solario

New member
ואללה ואללה...

אני הייתי איתך בקורס... אני אלעד, הראשון שנפלט, עוד לפני שנהב והזה שרצה להתאבד.. איך אתם נהנים שם? אהה ותמסור ד"ש לליאור רובין, אם ייצא לך לפגוש אותו.

מי שמשתין על משטרה צבאית

אתם חושבים שאתם חכמים גדולים נראה אותכם בכלא בפלוגה כלואים רגילה. עוד תגעגעו לקורס ובכלל מי שמשתין על מצ מקבל בחזרה הרבה יותר חזק. בקיצור על תסתבך ועל תחפש קיצורי דרך

nowhere1

New member
נו אז ברור שעדיף ללכת לתפקיד מסריח

שלא סובלים ולסבול 3 שנים מהחיים רק בישביל לא להסתבך על משטרה צבאית ... זה מה שאת אומרת ? זה שטויות.. אני יהיה לכם דוגמא.. אם אני לא רוצה להיות שם אף אחד לא יכריח אותי, כל אחד שרוצה לצאת יכול .. הבעיה היחידה היא שרוב הסיכויים שנעבור בכלא בדרך.. אבל אין מה לעשות, עדיף להיות בבלאגן כמה חודשים מאשר לסבול בתפקיד מסריח 3 שנים.

גבר לפני ושפן אחרי

ממש גבר, נראה אותך מדבר אחרי הכלא,מדכים לא אוהבים מבריזי מצ כך שבילוי שלך יהיה הרבה פחות נעים ממה שסיפרו כל "הגברים" שעברו בכלא. חמוד שלי נתראה בקרוב בקבלה ואז נראה אותך מדבר (כאילו שינתו לך)

nowhere1

New member
עוד דבר אחד...

נראה לי שאנשים שוכחים שאחרי הכל זה עדיין צבא.. זה לא אזרחות שאפשר לזיין אותך בכלא. בצבא כלא זה הכי הרבה שאפשר לעשות לחייל.. זה לא שפוגעים באסירים מרביצים להם או מתעללים בהם.. אז חפיף עובדים כל היום תוחנים חום ואבק אבל אין מה לעשות, במקרה שלי יש לי מטרה. אני לא אומר שצריך לדפוק נפקדות או עריקות סתם כי רוצים חופש ונמאס.. אבל אם יש מטרה וכלא זו הדרך היחידה לנסות להגשים את המטרה אז.. כפרה.. אין מה לעשות.

אני נאלץ להסכים עם nowhere1...

מי שבאמת יודע מה ההשלכות של קורס בו"מ חייב לנסות לעשות כדי לצאת ממנו... ולא להרבה יש את ה"ביצים" לקום ולעשות מעשה כדי להימלט משרות נוראי בן 3 שנים. בוודאי שלא כדאי לשפוט אנשים במצבו - בסך הכל מדובר בבעלי פרופיל נמוך בעיקר, שהצבא רוצה לטחון אותם 3 שנים בתנאים של קרביים, מבחינת היציאות ואופי התפקיד, בתפקיד ארור ביותר (אפילו הייתי מגזים ואומר שהוא יותר גרוע ממאבטח-מתקנים). חמצניקית, רק תחשבי על זה - 3 שנים של שמירות במחסומים!!! בכל מקרה, אני לא יכול לומר מה הייתי עושה בעצמי אילו היו שולחים אותי לקורס בו"מ... אבל אני בטוח שלא הייתי יושב על התחת ושותק!
בהצלחה! ש.צ.

nowhere1

New member
לא זוכר אלעד אחי ..

אבל את רובין אני מכיר... הייתי איתו רוב הזמן. על מה יצאת ? רובין עדיין שם הוא הולך לשרת שם גם.. אני לא אחזור לשם ככה שלא נראה לי שאני אראה אותו . אני עידן.

yanivaa

New member
אני הראשון שנפלטתי מהקורס

גם אני הייתי אמור להיות בקורס ובכלל לא הגעתי.. ובואו אני אספר לכם של מי שהיה נפקד מהקורס או פיספס אותו לא משנה מאיזה סיבה..מגיע לבית ליד ..חושב שהוא הולך לבקום ובית ליד מקבל בעיטה ומקבל צו סיפוח למחסום ארז..אז--->זה שפיספסתם את הקורס..אל תשמחו יותר מדי.. ודרך אגב אתה ששאלת על הקטע בכלא-->זה לא משנה כי אתה לא עשית בכלל את הקורס!!גם שוטר צבאי עד שהוא לא מקבל את התעודת שוטר! הוא לא יושב בכלא בתוך הקצינייה.. ואני עפתי מהקורס הזה..על ת"ש..

nowhere1

New member
דבר קטן ששכחת ..

צהל לא מתעסק עם פנאטיים.. (מילה לא הכי יפה אבל לא מצאתי משהו אחר) יתנו לי צו סיפוח אני לא הולך .. יכניסו אותי עוד פעם שיהיה.. אבל בסוף אני אצא.. ברגע שקבעתי לעצמי שלא משנה מה קורה אני לא מגיע לשם אז אני לא אגיע.. ותאמין לי שהם בסוף יוציאו אותי משם , עדיף להם שאני אשב באיזה מקום יעשה עבודה שאני אוהב, שזה משהו במחשבים ובאמת יעזור לצבא במקום שישלחו אותי הבייתה על אי התאמה.

praetor

New member
טעות אחת יש לך -

אתה מניח שהצבא אינטילגנט מספיק כדי לשים אנשים איפה שהם יועילו... טעות גדולה. הצבא, כמו אירגונים גדולים אחרים, פועל בחוסר יעילות וטמטום מובהקים. למה? ככה. בכל מקרה, אל תניח הנחות הגיונות, כמו מה שהיית מצפה באזרחות. בצבא זה פשוט לא ככה!

nowhere1

New member
דבר קטן ששכחת ..

צהל לא מתעסק עם פנאטיים.. (מילה לא הכי יפה אבל לא מצאתי משהו אחר) יתנו לי צו סיפוח אני לא הולך .. יכניסו אותי עוד פעם שיהיה.. אבל בסוף אני אצא.. ברגע שקבעתי לעצמי שלא משנה מה קורה אני לא מגיע לשם אז אני לא אגיע.. ותאמין לי שהם בסוף יוציאו אותי משם , עדיף להם שאני אשב באיזה מקום יעשה עבודה שאני אוהב, שזה משהו במחשבים ובאמת יעזור לצבא במקום שישלחו אותי הבייתה על אי התאמה.

Solario

New member
לא נורא :)

העיקר שאני יצאתי מהקורס המסריח הזה ועושה חיים משוגעים בתפקיד שלי עכשיו. אני לא מכיר הרבה אנשים שממש נהנים ממה שהם עושים בצבא. אם אתה שואל מה אני עושה? אני מש"ק חדר מחשב בבקו"ם.. פשוט כיף שם

Solario

New member
כן כן :)

מתקן מחשב... בוא לבקר מדי פעם :) אני עושה יום ראשון לילה..

H20

New member
יופי של מתקן מחשב יש לכם בבקו"ם../images/Emo13.gif

ביקרתי שם לא מזמן... לא להאמין שזה צה"ל!

למעלה