מישהו יודע איפה אפשר לקנות את כל העונות של צוות לעניין בעדיפות עם תרגום ? די וי די ?
Y ypez1 New member 6/11/05 #1 מישהו יודע איפה אפשר לקנות את כל העונות של צוות לעניין בעדיפות עם תרגום ? די וי די ?
G Gilliana New member 6/11/05 #2 אולי בשנת 2012 ../images/Emo6.gif משום שנכון לרגע זה לא יצאו כל העונות על גבי DVD מלבד שתי העונות הראשונות ושום עונה לא יצאה בארץ עם תרגום.
אולי בשנת 2012 ../images/Emo6.gif משום שנכון לרגע זה לא יצאו כל העונות על גבי DVD מלבד שתי העונות הראשונות ושום עונה לא יצאה בארץ עם תרגום.
G Gilliana New member 8/11/05 #4 לא ידוע לי לגבי מתורגם לעברית שלוש העונות הראשונות ניתנות לרכישה בארה"ב ללא תרגום ע"ג קלטות VHS ואגב - החדשה האחרונה היא כי העונה השלישית תצא החודש לאור ב-DVD (בארה"ב כמובן).
לא ידוע לי לגבי מתורגם לעברית שלוש העונות הראשונות ניתנות לרכישה בארה"ב ללא תרגום ע"ג קלטות VHS ואגב - החדשה האחרונה היא כי העונה השלישית תצא החודש לאור ב-DVD (בארה"ב כמובן).
H HuGo Hell New member 15/11/05 #5 כמו שאמרו. ../images/Emo1.gif העונות יצאו בארה"ב ללא תרגום בעברית. אבל, אם אתה יודע אנגלית, יש כתוביות באנגלית והם מדברים באנגלית. מניסיון - לא צריך תרגום לעברית. כל הדיוידי שלי מחו"ל בלבד ואני מסתדר מצויין. זה יותר איכותי.
כמו שאמרו. ../images/Emo1.gif העונות יצאו בארה"ב ללא תרגום בעברית. אבל, אם אתה יודע אנגלית, יש כתוביות באנגלית והם מדברים באנגלית. מניסיון - לא צריך תרגום לעברית. כל הדיוידי שלי מחו"ל בלבד ואני מסתדר מצויין. זה יותר איכותי.