מישהו יודע איך...

unita

New member
מישהו יודע איך...

אפשר לעשות שינוי צבע עיניים למישהו אחר ולא לעצמנו??

nepthys

New member
<ונצא מנקודת הנחה שמאגיה קיימת>

שינוי צבע עיניים זה להשפיע על מי שרואה את אותו אדם (לא משנה אם זו את או מישהו אחר) ולגורם לו לראות אשליות - לראות צבע עיניים אחר. מבחינה פיזית העיניים נשארות באותו הצבע, אנשים פשוט מביטים ורואים משהו אחר, הזיה פשוטה. לכן ניתן ליצור אותה על כל אחד, לא רק על עצמנו. כמובן, שלגרום לאחרים הזיות לא נחשב למוסרי במיוחד.

Justin Angel

New member
מצויין

ומחר תספרי לנו שאש זה רק משהו שהידיים רואות והעיינים רואות? עובדה מאגיה קיימת ומשפיעה בצורה קינטית על חפצים. ראיתי כדור מרחץ באוויר ,הדפתי בידיי כדור שריחף באוויר ,נגעתי על איפה שהוא היה קודם - הוא לא היה שם. לפי הטענה שלך אני יכול לטעון שהכל אשליה. את מעלה טענות פילוסופיות שכל המציאות היא אשליה. אבל במצב שכל המציאות היא אשליה ,אז האשליה הופכת למציאות.

nepthys

New member
יופי,

תתחיל וויכוח חסר תועלת רק בגלל שאמרתי שאתה דומה לשיקוץ. אתה יודע יפה מאוד למה התכוונתי, אתה פשוט נ-ו-ר-א אוהב להוציא דברים מהקשרם כדי להוציא אנשים מהכלים. <והחלק הזה מוקדש גם למדיאה, א.ק.א רייןבירד> אני לא אומרת שהזזת חפצים היא אשליה, אני אומרת שהזזת חפצים נגרמת מכוח שאינו מאגי אלא פיזי, היות ומאגיה לדעתי היא רק מנטלית. אתה יודע את זה יפה מאוד, הסברתי לך את זה אלפי פעמים, ולמרות זאת אתה חולק על דעתי רק כדי לעצבן אותי. ונצא מהנחה שזו כן אנרגיה מאגית שמשפיעה על הפיזי - שינוי צבע עיניים זה דבר ה-ר-ב-ה יותר מסובך מלהזיז חפצים, אני לא בטוחה שאפילו מנתח יכול לעשות את זה, ולכן בעזרת יכולת הנעה מוטורית של אותה האנרגיה הפיזית המאוד פחותה שלנו בשלב זה של ההתפתחות שלנו כבני אדם, אתה עצמך יכול להגיע למסקנה שזה פשוט בלתי אפשרי. אולי בעוד כמה אלפי שנים כשנוכל להשתמש באנרגיה הזו במדוייקות מוטורית, אז נוכל לבצע ניתוחים שלמים בלי להזיז את הידיים, אלא רק בעזרת אותה אנרגיה, אבל זה כבר סיפור שונה לחלוטין.

Justin Angel

New member
קרב! קרב! קרב! אוו ווהא!

"תתחיל וויכוח חסר תועלת רק בגלל שאמרתי שאתה דומה לשיקוץ" - לא כולנו מגיבים כדי לנקום על דברים פעוטים שמישהו אחר עשה להם ,רק את. "אתה יודע יפה מאוד למה התכוונתי, " - למעשה אין לי מושג קלוש. "אתה פשוט נ-ו-ר-א אוהב להוציא דברים מהקשרם כדי להוציא אנשים מהכלים" - אני סותר\תומך רק במה שאני הבנתי ,לא במה שאת חשבת בראש שלך שכתבת את זה ההודעה. "> אני לא אומרת שהזזת חפצים היא אשליה, אני אומרת שהזזת חפצים נגרמת מכוח שאינו מאגי אלא פיזי" - יפה מאוד, ואיפה בדיוק הכוח המיסתורי הזה נמצא? *ג´סטין בודק בכיסים* לא... הוא לא בכיסים שלי ואני חושד שהוא גם לא במעיל שלי. כל אנרגיה מקשופית יכולה לשנות את צורתה לאנרגיה קינטית. אני מבסס ראש פרק שלם מהתיזה שלי על הרעיון הזה , ואם תבדקי עמוד אחורה תראי שאת החישוב המדוייק כמה אנרגיה קינטית נוצרת בניוטונים ניתן לחשב באופן עקרוני דרך תאוריית האם שכתבתי. "שינוי צבע עיניים זה דבר ה-ר-ב-ה יותר מסובך מלהזיז חפצים, אני לא בטוחה שאפילו מנתח יכול לעשות את זה" - תראי ,להכין עוגת קצפת קומותיים זה גם דבר מאוד מסובך ואני לא בטוח עם מנתח יכול לעשות את זה ,אני רק יודע שזה אפשרי. אני לא מצליח בדיוק להבין את הקשר בין רפואה פר-סה לבין ההשפעות של מקשוף על גוף האדם. זה שיש קשר בכלליות לא אומר שיש קשר פרקטי. שינוי צבע עיינים זה האקט המקשופי שהכי קל לעשות מקטגוריית מקשופי שינוי הצורה (או "קסמי יופי"). "בעוד כמה אלפי שנים כשנוכל להשתמש באנרגיה הזו במדוייקות מוטורית" - אני אסיים בכמה משפטים. שלושה חודשים לפני 1900 אדיסון הציע אתגר למושל מדינת ניו-יורק ואמר שיצליח לספק לעיר מספיק חשמל כדי לתמוך שבכך שכל העיר תצרוך חשמל עד 1900 ,הרעיון נראה כל כך מגוחך וטיפשי באותה תקופה שהמושל הסכים והתערבות על הסכום האגדי בין 1,000$ נפתחה. אתם צריכים להבין את המנטליות של תקופה שכזאת שבה חשמל היה בשימוש אך ורק לעשירים שבעשירים. מיותר להגיד שאדיסון ניצח בהתערבות. יש לציין שהמושל עצמו (ג´ קרסון משהו) היה בעל תואר בהנדסאות עירונית והיה אחרי על פיתוח מערכת הביוב המתקדמת שהייתה בניו-יורק באותה תקופה. אז מה שנראה לחכמים שבחכמים היום כעוד אלף שנה, יכול להיות בעוד שלושה חודשים... :)

nepthys

New member
לגיבובים הראשונים אני לא אגיב

תעיף מבט כמה דפים אחורה, תראה שכשהסברתי כאן את אותה תאוריה שוב, אמרת שאתה לא תגיב פשוט כי עברנו על זה יותר מידי. מסתבר שהזקנה גרמה לך לשכוח כמה דברים. הכוח המסתורי נמצא במוח שלנו. אנחנו לא מכירים את התפקוד של המוח שלנו וגם לא מנצלים הרבה ממנו. ככה שאתה פשוט לא יכול לפסול את זה. בעיני, יש הבדל בין לגרום למישהו לחשוב משהו, לבין להרים חפת בעזרת יד. אלו שינויים, אבל שינויים שונים במהותם. אני חושבת שאלו שינויים שנגרמים מאנרגיות שונות. עכשיו תחשוב טוב - אם אתה משנה צבע עיניים של מישהו, סימן שעשית פעולה פיזית שגרמה לצבע העיניים להשתנות. אין הסבר אחר ללמה זה ישתנה. אם משהו משתנה, הייתה פעולה כלשהי שגרמה לו להשתנות. לכן שינוי צבע עיניים בעזרת מאגיה צריך לעשות אותה פעולה בדיוק כמו שינוי צבע עיניים בעזרת ניתוח. יש לך דרך אחרת לעשות את זה? אז תספר לי. המשל מאוד חביב, אבל במקרה הזה לא משפיע במיוחד על הדיון.

Justin Angel

New member
מצויין

לא ראיתי את התאוריה שלך ,קישור יהיה נחמד. אז תני לי להבין, את טוענת שקיים כוח מיסתורי שאת התכונות שלו את לא יכולה לפרט ולא את ההשפעות...? הגיוני ,שאתה לא יודע משהו תמציא משהו חדש ותסווג אותו כנטול כל-תכונות. לשנות צבע עיינים של מישהו אחר זה בעקרון אקט של כשרון טלפתי מאוד מתקדם. מי שמבצע את הפעולה הזאת גורם למוח של האדם השני לבצע פעולה מסויימת הגורמת לשינוי צבע העיינים (טוב, הידע שלי בביולוגיה נגמר שמגיעים לשמות של אנזימים).

nepthys

New member
השתמשתי במינוח שלך..:)

שני כוחות. האחד מאגי והשני פיזי, תראה את זה כטלקינזיס למרות שאני מוכנה להבדיל. טלקינזיס ומאגיה בעיני אלו שני דברים שונים לחלוטין. מאגיה פועלת מ/בעזרת רגשות, היא מנטלית לחלוטין, תוצר של מנטליזם והשפעה מנטלית של אותה האנרגיה. טלקינזיס זו יכולת בדיוק כמו היכולת שלנו להזיז גפיים.

Justin Angel

New member
את לא מבינה

כל אנרגיה ,אפילו ממגון האנרגיות הרגילות (כימית ,סולרית ,רדיואטיבי...) ,וגם אנרגיות מקשופיות (אש, מים, חשמל...) יכולות להפוך לאנרגיה קינטית. זה לא משהו ששמור לאנרגיה מסוג אחד. "טלקניסט" הוא למעשה מישהו שפשוט למד איך לנצל את היכולת להפוך את האנרגיה המקשופית לאנרגיה קינטית בצורה יותר יעילה.

morning star

New member
סליחה?!

את החשמל כללת בצד האנרגיות ה"מקשופיות" ולא ה"רגילות"? אתה מוכן להסביר (אני נותן לך להנות מהספק שפשוט התבלבלת). שלך הנווד

Justin Angel

New member
נסלח לך

בתור התחלה, חום = אנרגיה בתוך מעגל האנרגיות המוכרות. אש = אנרגיה מקשופית. זרם חשמלי = אנרגיה מוכרת בפיסיקה ,אבל לא בחוק שימור אנרגיה. חשמל = אנרגיה מקשופית. רק לציין שזרם חשמלי אינו מוכר בתור אנרגיה בתוך מעגל האנרגיות בגלל שחשמל הוא בעיקרו תזוזה של אלקטרונים חופשיים (או יונים במקרה של תמיסות) וזה נכלל בתוך אנרגיה כימית. אבל אפשר למצוא אנשים שיכניסו זרם חשמלי למעגל הרגיל ,למרות שזה לא כך ברוב המקרים. בעקרון מה שאמרתי זה שהעובדה שקיימת "אנרגיה" כזאת בתוך מעגל האנרגיות המוכר לא מונע מכך שתתקיים אנרגיה כזאת בתור אנרגיה מקשופית. או שפתאום החלטת שאש היא לא אנרגיה מקשופית יותר?

RainBird

New member
טוב אפילו הזיות זו מציאות שקיימת במישור מסויים. למרות ההסתיגות שיש לך לגבי הקיום המאגי בעולם הזה מן העולם האסטראלי, כן ולמרות שאת ממש לא מאמינה לנו ומזלזלת באמונתינו ותפישת האמת שלנו, ניתן לשנות צבע עיניים לצבע אחר. ונכון זה קשה וזה מוציא מהדעת אבל כפי שמכשפים חכמים ממני אמרו : "הסבלנות הינה העץ ששורשיו מרים ופירותיו מתוקים" (לצערי גם הפעם עלי להסיכם עם השיקוץ הנאלח) RainBird

nepthys

New member
<ראה תגובתי לג´סטין>

והפעם תקראו אותה כמו שצריך בלי לפסול סתם, עשו לי טובה, אל תבזבזו את הזמן של שלושתנו. ורק להדגיש את זה שוב - שינוי צבע עיניים ע"י מאגיה זה בעצם לשנות פיזית את כל המבנה של העין. בסדר? פשוט לקחת את העין ולבצע בה ניתוח. נ-י-ת-ו-ח. בואו לרגע נצא מנקודת הנחה שאותו כוח מאגי מסתורי גם עושה לך הרדמה, אחרת לא היית מסוגל לעמוד בכאבים של אותו מעשה. זה אומר שהכוח המאגי שלך צריך להיות מדוייק וחד כמו לייזר. האם היכולות שלך עד כדי כך גדולות? חד משמעית - לא! לא, לא, לא, לא, לא! האנרגיה הזו כרגע מאוד מגושמת אצלנו. זה אומר ששינויים פיזיים קטנים אפשריים אולי, אבל לבצע ניתוח שלם? בחיים לא! ושוב - אני מזכירה את העובדה שזה שינוי פיזי מ-ל-א, כמו לעשות ניתוח בבית חולים. תתחילו לראות דברים ברצינות, תתחילו לחשוב על תוצאות של מעשים, תתחילו לראות קצת מעבר ולחשוב קצת מעבר! בכלל חשבתם על העובדה שזה ניתוח פיזי שלם?! שזה גם *יכאב*?! הרי אם זה לא היה ניתוח של ממש הרי זו אשליה, וזה כל מה שניסיתי להוכיח!

nepthys

New member
ועוד דבר --

אתה גם צריך לדעת את ההליכים של הניתוח כדי לבצע אותו בעזרת האנרגיה הפיזית שלך, מאגית או לא מאגית. אלא אם אתה מאמין בהנחיה של יישויות שבמקרה יודעות טוב מאוד על מבנה העין ותפקודה, זו עוד אפשרות ללמה כל התאוריה הזו מגוחכת ממש.

RainBird

New member
את צודקת אם את יוצאת מנקודת הנחה המאגיה עובדת בצורה שבה אנשים עובדים, השינוי של צבע העניים נוצר (עם כבר מסתכלים על זה מבחינה פיסית ולא רוחנית, הגוף מזרים את הפיגמנט בצבע הרצוי לתוך העין ומנקז את הפיגמנט הקודם, זה כאילו: כואב לך שאת משתזפת? זה בדיוק אותו הדבר אם מסתכלים על זה פיסית ולא רוחנית.

unita

New member
אוקיי אבל עדיין לא עניתם על השאלה

שלי, איך עושים את זה??

לנקז????

מממ...לא כואב להשתזף,עד גבול מסויים.. אתה לא יכל לנקז פגמנט! פגמנט נוצר כתוצאה של קריאת קוד מסויים בדנ"א שלך,את לא יכול לנקז ולהחליף אותו סתם ככה! מממ..ולאיפה בדיוק הפגמנט הפיזי הזה הולך? מטפטף מקצה העין? ואיך הוא חוזר? זה חתיכת אשלייה לאזעזל..

RainBird

New member
הגוף סופג את הפיגמנט ומפרק אותו לגורמים הצהע לא מטפטף מהעניים

למעלה