מישהו יודע איך אפשר...

מישהו יודע איך אפשר...

מישהו יודע איך אפשר לחדש יכולות?, כלומר כשהייתי קטן הייתה לי יכולת מסויימת, אבל במשך הזמן איבדתי אותו. מאחד ששואל

Justin Angel

New member
בתור התחלה

נפט´יס צודקת , צריך להתאמן. אבל זה תלוי באיזה יכולות מדובר... בכל מקרה בכלליות לחלק מאוד גדול (אם לא לכל) היכולות צריך לדעת את הכלים הבסיסים של מג´יק (מדיטציה , דימיון וכו...), ובשביל אלה אתה צריך לחכות לספר שעתיד לצאת בשם "המקשוף".

nepthys

New member
נניח ויש לך יכולת של

ראיה מוקדמת. לפני שקורה משהו, את מרגישה שמשהו יקרה, או שמשהו רע יקרה. כדי לאמן את היכולת הזו, את מנסה כמה שיותר לבדוק אם את מסוגלת לקבוע דברים לפני שהם קרו. נניח ויש לך יכולת של "להרגיש" איך אנשים מרגישים רק על ידי המצאות לידם, בלי להביט בשפת הגוף שלהם וכמובן שבלי לדבר איתם. אז כדי לאמן יכולת זו, את נמצאת ליד אנשים שאינך מכירה ומנסה לבדוק אם את יודעת כיצד הם מרגישים. וכו´, וכו´, וכו´... ורק הערה - לדעתי, דברים אלו הם אינם מאגיים, אלא טבעיים. אם אכן אדם מסוגל לקבוע הרגשה של אחר (בלי להביט בשפת הגוף שלו אלא רק על ידי המצאות סביבו), אז זה אומר שלאדם יש יכולת כזו, והיא אמיתית בדיוק כמו היכולת שלו להזיז יד. מכיוון שאיננו יודעים כיצד המוח שלנו פועל, איננו יודעים אם הדברים האלו הם פסיכולוגיים או אמיתיים.

אמבר m

New member
גם לי יש כוחות כאלו

אני מדי פעם פשוט עוצמת את העיניים ורואה מה יקרה נגיד עוד דקה או עוד שנתיים. פעם חלמתי בהקיץ שזה יום ההולדת שלי ושאני התעוררתי חולה ולא הרגשתי כל כך טוב ורציתי לבטל את המסיבה שלי, כעבור שנתיים זה מה שקרה ולאחר חודש אני נזכרתי בחלום שלי. בחלום שלי אני גם נזכרת בפרטים שלא היה לי איך לראות אותם באותו זמן, כמו הבגדים שהיו לי, הבית שבו חלמתי את חלומי שלא גרתי בו אך עברתי אליו מאוחר יותר, וגם את הרהיטים שהיו לי בחלום ואחר כך במציאות. כמעט כל אחד יכול לחלום חלום כזה מפעם לפעם אך צריך לרשום אותם ולפרשם ואז את יכולה לגלות דברים חדשים, ואם החלום יתגשם אז את תיזכרי את החלום בפרטי פרטים!!!

Justin Angel

New member
אהההה!

דאמניט... שוב פעם דעות של מיסטקנים מחלחלים לתוך פורמנו המקסים... אמבר: חלום הוא חלום , ביטוי של תת ההכרה שלך. קראתי פעם מאמר מרתק בנושא למה אנחנו ישנים. זה בעקרון היה כדי לנקות את כל המידע לטווח קצר ששמרנו במהלך היום. במהלך אותו "ניקוי" נוצרים חלומות. חולמות לא מנבעים את העתיד ולא שום דבר. הם חלומות , ישנם אנשים מסוימים עם חלומות נבואיים. אבל , חלומות נבואיים אמיתיים זה דבר מאוד מאוד נדיר , זה נחשב לדרגה מאוד גבוהה של ראיית העתיד ואני בספק אם יש לך כזה דבר.

אמבר m

New member
אתה לא יודע

אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מהן היכולות וכמה ניסיון יש לי ואם יש לך בעיה בזה שאנשים עושים את מה שאתה כנראה לא יכול לעשות אז אל תגיד משהו שאתה לא יודע מה אני יכולה לעשות ולנבא, תפסיק להתנהג בהתנשאות... ומה שאתה אומר זה לא נכון חלומות נבואיים הם לא עד כדי כך נדירים... ואני זה לא אתה למזלי הרב!!!! נראה לי שסך הכל יש לך חיים די עלובים אם אתה כל הזמן מבקר אנשים על משהו שנראה שאתה לא מבין!!! וקראתי כמה מהתגובות שלך, והן כולן כתובות בחוסר ידע, אז אל תשפוט אנשים כי אתה לא אלוהים ואתה לא יודע מי הם!!!

אלון קס

New member
כמו שאמרת......

אנחנו לא יודעים כיצד המוח שלנו בנוי...... ולכן יכול להיות שהמוח גם עושה "חישובים" תוך כדי חלום...ומציג מספר עתידים (רבים של עתיד) אפשריים......

Justin Angel

New member
לחדד את דברייך

בקשר למה שאמרת על זה שהם לא קשורים למג´יק. לפי דעתי הכל קשור לבסיס של מג´יק. לא בגלל שהוא הבסיס למג´יק. לדוגמא , גם אם אתה לא עוסק במג´יק אתה עדיין צריך לדעת מדיטציה , דימיון , הקרנה וכל הבסיס של מג´יק. למרות שזה לא קשור באופן ישיר למג´יק , בתוך החברה האנושית הקטנה והשמחה שלנו אנחנו מקשרים כשרונות עם מג´יק בגלל היקשור ל"תורת הנסתר".

Justin Angel

New member
שוב פעם

זה תלוי בכשרון שאתה חושב שיש לך. אבל בתור התחלה אתה צריך לדעת את הבסיס למג´יק שהוא גם הבסיס להתאמנות על כל הכשרונות.

די נמאס לי! ../images/Emo46.gif

תפסיק כבר לדבר בהתנשאות!, תקלוט שנמאס, אתה לא יודע מהם הכוחות שיש לי,ומאיפה לך לדעת אם אני יודע את הבסיס לכישוף, ולפי צורת היחס שלך לאנשים אפשר להבין מכך שעדיין לא התבגרת, אז הגיע הזמן שתתבגר, ותפסיק להתנהג בהתנשאות ,ואם תשים לב לכך כמעט בכל הודעה שכתבת השפלת או שקראת לו טיפש במוסווה. עכשיו לשאר חברי הפורום: לא נמאס לכם ממנו איך אתם יכולים לסבול אדם כזה שרק מחמם מריבות, לפני שלוש שבועות כשהוא לא היה כאן, אני יכול לומר שהיה מהנה וכיף להיכנס לפה, אבל עכשיו כל פעם שנכנסים לפה מקבלים עלבון מהאדם הזה שקורא לעצמו justin angel בכעס רב ובאכזבה רבה אחד ששואל

Justin Angel

New member
נו באמת

אני יודע שאתה אומר את הכל מהאהבה אז זה לא משנה לי. גם אני אוהב אותך מתוק.

BomberMan

New member
דיייייייייי ../images/Emo46.gif

ג´סטין!!! די כבר לפרסם את הספר האידיוטי שלך.....מספיק, יש גבול לכל דבר...אתה גם ככה מעצבן את כולם פה, לפחות תפסיק עם הפרסומת...

CAT4

New member
לפני שאני אתחיל

אני רוצה לדעת באיזה כוחות מדובר

אז ככה...

כשהייתי קטן יכולתי לעצום עיניים ולראות את הסביבה שלי כלומר, הייתי יכול לראות דרך העפעפיים שלי אם אפשר לומר ככה

CAT4

New member
זה לא בעיה גדולה ממש

תתחיל בחפצים קטנים. תרגיל ראשון: קח ביד חפץ שאתה לא ממש מקיר במיוחד ותסתקל עליו במשך חמש 2-5 דקות ותסתקל עלו בלי להזיז אותו אחרי חמש דקות תעצום את העיינים ותנסה לראות אותו שוב בתוך היד שלך. תרגיל שני: סתכל מולך על החדר בו אתה נימצא בלי לזוז במשך 2-5 דקות אחרי חמש דקות תעצום את הינים לאט לאט הכי לאט שאתה יכול עד שהם שהמראה מיסביבך יעלם ואז תעצור ותתיל שוב מחדש. לא מומלץ לתרגל את התרגיל הזה יותר מפעמים שלולש בשי מנוחה. בתקווה לעתיד טוב יותר. Y.G.A the CAT

mishmish18

New member
אבל.. זה לא מה שנקרא זכרון ויזואלי?

אני חשבתי שזה טבעי ופשוט יש אנשים שזה הולך להם יותר טוב.. כמוני..

CAT4

New member
לא ממש.

לא ממש כי אם אתה רואה את החפץ זו פריצת דרך. זה לא הזיכרון שלך. בגלל זה אמרתי לקחת חפץ לא מוכר הצורך להסתקל עלו הרבה זמן נובע מין העיקון כי לעיןלוקח זמן רבל עד שהיא מצליחה לעקור את עצה מהמקום. לדוגמא לי יש משקפים אבל אני לא סם לב אם הם מלאות אבק כי אני לא מיסתקל דרכם אלה משתמש בם כדר ראיה מבין? Y.G.A the CAT

למעלה