מישהו יודע אולי...

yidan

New member
מישהו יודע אולי...

על כישוף\טקס שדוחה רוחות, גם טובות וגם רעות. אני מעוניין למצוא טקס כזה ואני אודע לכם על המידע

כרמית.

New member
חסרים פרטים ידידי

1. למה אתה חושב שיש בסביבתך רוחות? 2. האם אתה יודע מה טיבן של אותן רוחות (במילים אחרות, נניח וקרה הבלתי יאומן ואכן רוחות מסתובבות לך בין הרגליים, למה הן שם?) 3. מה מטרת הטקס (נניח שהן שם, ואתה יודע למה, מדוע אתה רוצה להיפטר מהן) ואני בעצם מנסה לומר ברמה העקרונית כמה דברים: 1. העולם מסביבנו לא "רדוף רוחות". 2. הרוחות הקיימות בעולם קיימות בדרך כלל במישורים שאינם המציאות הפיזית שלנו ולכן אין לנו שום דרך לחוש בקיומן, וגם לא צריך להיות לנו שום דחף ל"דחות" אותן. 3. כשמגיעים לרמה רוחנית כזאת שבה מרגישים רוחות, הייתי רוצה להאמין שהמכשף/מאג יודע לענות על שאלות בסיסיות באשר לטיבן ולמטרתן. ואגב, תנוח דעתך, אני לא מתחכמת איתך בשאלות שלי. אין שום דרך לדחות או לגרש רוח מבלי לדעת את זהותה המדויקת.

yidan

New member
אין שום סיבה מיוחדת...

אני רוצה את הטקס כי יש לי חבר שרוצה אותו, אני חושב בשביל כישופי לוחות...

כרמית.

New member
החבר שלך צריך לעשות עוד קצת

עבודת הכנה, מפני שהמטרה בכישופי לוחות היא ליצור מגע עם רוח, לא לדחות אותה. אני מעזה לנחש, שהוא מחפש טקסי "דחיה" כי הוא חושש ממה שיקרה אם באמת תופיע רוח באמצעות הלוח והוא לא ידע כיצד להתמודד איתה? במקרה זה יש לי כמה דברים לומר: 1. לעיתים נדירות מצליחים ליצור קשר עם רוח באמצעות לוח. 2. רוב המקרים/המדיומים/המומחים לתחום זה התגלו באופן חד וחלק כנוכלים ועוד על כך תוכל לקרוא באנציקלופדית הרוחות של רוזמרי אלן גילי. 3. נניח ואתה או החבר שלך עד כדי כך מיומנים ורוח באמת הופיעה תוך שימוש מושכל בלוח - הרי שידעתם מיהי כדי לזמן אותה ולכן גם תוכלו לדעת בדיוק איך לגרום לה ללכת. בהצלחה.

כרמית.

New member
וכי למה ומדוע

הוא חושש מדבר חסר שחר שכזה? רוב מקרי הדיבוק בהיסטוריה היו מקרים לא מאובחנים של מחלות נפש למיניהן. כל עוד הבחור בריא בנפשו, תנוח דעתו.

jbu

New member
אם הוא חושש מזה אז הוא

אם הוא חושש מזה אז הוא מעודד את זה, למה לו לעשות דבר מסוכן שכזה? זה ממש משהוא שהוא חייב לעשות למרות שהוא פוחד מזה?

yidan

New member
מצ"ב תמונה שלו

לפי התמונה הוא לא ממש נראה שפוי, הוא בלקר. הוא נורא רוצה לעשות את הכישוף, והוא חושש מזה מסיבה כל שהיא. אם הוא יעשה את הכישוף הוא לא יחשוש ויקבל ביטחון, ואז לא יקרב לו כלום.

RainBird

New member
אירוע היסטורי! אני חולק על דעתך. זהו. אמרתי את זה, אני חולק על הדעה של כרמית. דיבוק קיים. כמובן שלא בצורה שמתארים את זה כמו פיצול אישיות או תסמונות טורט למינהן. דיבוק אמיתי הוא דבר נדיר. זו בעצם עיסקה בתת מודע. האדם נותן לישות מקום בעולם הפיסי (הוא עצמו) ואילו הישות נותנת צד באישיות אשר נחסם מהאדם באופן קיצוני. (ביטחון עצמי, טיהור פצעים ישנים וכדומה) וזה דיבוק. נתקלתי בזה כמה פעמים בזמן שירות האלה. ארדן.

כרמית.

New member
אני עד כדי כך מפחידה ../images/Emo2.gif

שזה אירוע היסטורי לחלוק על דעתי? אבל איפה אמרתי שדיבוק לא קיים? רק ניסיתי לרמוז שבמקרה הספציפי שלפנינו אין סכנה כזאת..

RainBird

New member
את בכלל לא מפחידה. וזה אירוע היסטורי עבורי לחלוק על דעתך. אני בדרך כלל מסכים איתך.

L e s t a t

New member
גם לי זה קרה פעם ../images/Emo2.gif

אז אתה לא לבד. אבל אני גם בדרך כלל מסכים עם כרמית

RainBird

New member
יש אלף כישופים אבל אנחנו לא נותנים אותם לאף אחד. לא מחלקים כישופים בפורום

yidan

New member
אתה יכול...

אתה יכול לשלוח לי במסר או קישור או משהו בבקשה...

למעלה