מישהו חושב כמוני?

Mr GK

New member
מחזה המציג את מערכת היחסים של...

...שני הומואים במהלך השואה. איפה ניתן להשיג עותקים של מחזות? (לקריאה, כמובן)

שלוש אופציות:

הספרייה של אוניברסיטת ת"א - המחלקה לתאטרון. בית אריאלה - אגף המחזות. פרוזה, חנות ספרים בתל אביב.

'עקומים' - מחזה לא רע אם כי נראה

לי מוזר לעסוק בהומואים בשואה. לי זה תמיד מרגיש כמו התחכמות. אבל במחזה יש רגעים טובים. יש סרט אמריקאי הוליוודי שהוא עיבוד למחזה, באותו שם, והוא מרגש לפרקים. שווה קריאה.

לפני שנתיים שלוש

שודרה הסדרה הישראלית שמבחינתי היא הסדרה הישראלית הטובה ביותר שיצא לי לראות. קראו לזה, אם אלוהים לא מטעה אותי שוב, "האישה האחרת". שיחקו שם גילה אלמגור, יונה אליאן ואביטל אוז. פשוט יפהפה.

R O O L Y

New member
נכון!

ראיתי את זה! סדרה יפייפיה
חבל שלא שידרו אותה שוב, בניגוד לשאר הסדרות שמשדרים לפחות פעמיים שלוש...

שגיא ק

New member
האשה האחרת

גם אני ראיתי! באמת סדרה טובה וגם שידרו אותה עוד פעם... אני לא זוכר מתי אבל אני זוכר שהיו שידורים חוזרים וזה לא היה בערב.. לגבי דעתי על המשחק - בדרמות וסרטים ישראלים בדר"כ המשחק טוב ומשחקים שם שחקנים טובים (ושוב- בדרך-כלל). לגבי הטלנובלות - גם בטלנובלות יש שחקנים טובים (באהבה מעבר לפינה-נתן דטנר, דפנה רכטר,עמוס לביא..) אבל המשחק שם, גם של השחקנים המקצועיים - גרוע בדרך-כלל. ושוב- בדר"כ. לפעמים גם יש רגעים טובים אבל הם נדירים. אפרופו דטנר - מישהו מוכן להסביר איך הבנאדם הזה מספיק גם לצלם כל יום את "אכזבה מעבר לסיבוב", גם לשחק בבית ליסין ב"איסמעיליה" ז"ל וב"ריקוד בשישה שיעורים", וגם להיות המנהל האומנותי של תיאטרון באר-שבע??? איך אפשר לעשות כל-כך הרבה דברים באותו זמן????????

R O O L Y

New member
אתה צודק.

אבל בקשר ל"אסתי המכוערת" - לדעתי זאת באמת סדרה טובה, אבל מה שתגידו. ובקשר לנתן דטנר - התשובה היא: כשרון. רואים שזה החיים שלו.

התשובה היא - יומן.

לא מצלמים כל יום את הטלנובלה. ואם מצלמים אז מצלמים בבוקר - ובערב הוא משחק הצגה. כל השחקנים חיים ככה. (אם יש להם עבודה). ובקשר לבאר שבע - עוד נראה מה יהיה שם. ולדעתי מנהל אומנותי של תאטרון צריך לעסוק רק בזה. או לפחות להגביל את האפשרויות שלו.

שגיא ק

New member
תגובה

זה נכון שהרבה שחקנים משלבים משחק בטלנובלה שמצלמים אותה בשעות הבוקר ומשחק בתיאטרון בשעות הערב. זה הגיוני לחלוטין. אבל מתי הוא גם מספיק לנהל את תיאטרון באר-שבע?????

על זה אמרתי - עוד נראה.

הוא נמצא שם מעט מאד. מעט מדי מכדי להיות מנהל תאטרון. והוא רק התמנה, הזמן יגיד מה הוא הצליח לעשות. וכמה זמן היה לו להשקיע בתאטרון הגוסס הזה.

למעלה