מישהו חושב כמוני?

Mr GK

New member
מישהו חושב כמוני?

כלומר, שרמת המשחק של השחקנים בסדרות המקור הישראליות היא בד"כ נמוכה, אפילו נמוכה מאוד. בד"כ מעדיפים להביא שמות מוכרים ופרצופים יפים (או סתם כאלה עם פוטנציאל גבוה להפוף לסלבס, וכל קשר בין סלבס לשחקנים הוא מקרי בהחלט)על-פני אנשים שפשוט יודעים לשחק, ככה אני חושב.

R O O L Y

New member
למה אתה מתכוון?

סדרות מקור - טלנובלות או סדרות דרמה? בקשר לטלנובלות - נו זה ברור. כל השאר ממש לא!! אבל קודם תגיד למה אתה מתכוון?

Mr GK

New member
סדרות דרמה לא יצא לי לראות.

אבל "בטי המכוערת" "אהבה מעבר לפינה" וכו'... זוועת עולם. איזה סדרות דרמה ישראליות יש?

R O O L Y

New member
לאאאאאאאאא מה פתאום!!!

שלא תעז - אסתי המכוערת הסדרה (זאת לא טלנובלה!!!) הכי טובה בעולם!!! אני מאוד שונאת טלנובלות - מיכאלה, אהבה מעבר לפינה וכולי וכולי... אבל אסתי המכוערת??? סדרה מדהימה. בקשר לשחקנים: כולם שם השחקנים הכי מוערכים שיש בארץ. החל משייקה לוי, ניצה שאול, ליאורה ריבלין, חנה אזולאי הספרי, עודד קוטלר ועד הצעירים (שגם טובים!): ליאון רוזנברג, עומר ברנע, מיטל דוהן וכו'... אז תוריד את זה מהרשימה. זאת סדרה מושקעת, ברור שיש בה קצת מאפיינים של טלנובלה, אבל בכלליות - סדרה מעולה

R O O L Y

New member
זה חרא זה???

נכון, כל כך חרא... נוראי. גועל. אבל גועל שאתמול שבר שיאי רייטינג!!! (38.7%) אבל יודעת מה, עזבי את זה. את לא שמה לב שזאת בכלל לא טלנובלה? יש בה מאפיינים של... - ברור. אבל היא כאילו צוחקת על טלנובלות, והעלילה מעניינת ולא נמרחת על 300 פרקים! - זה מצחיק בטירוף - אני יושבת עם כל המשפחה שלי ואנחנו מתפוצצים מצחוק...והשחקנים...הו, השחקנים...
הרי מזה הכל התחיל! נכון? אז ככה... אתם יכולים להגיד שהעלילה משעממת רצח, הדמויות מפגרות והכל חרא ומטומטם. אבל על השחקנים - אין לכם מה להגיד. זה קאסט א ד י ר שמורכב מהשחקנים היותר-מוערכים שיש לנו בארץ. אז אם יש לך בעייה איתם, יש לך בעייה עם השחקנים בארץ. לדעתי הם פשוט מדהימים!

R O O L Y

New member
מה זאת אומרת "מה שהוא עושה?"

הם שחקנים ענקיים, כל מה שהם עושים, אפילו אם תהיה להם פינה ב"הופ קטנטנים" הם יעשו אותה טוב! הם באמת אנשים מזהב, הכשרון שלהם ענק!

הם מוכשרים, זה נכון

אבל מה שהם יצרו - הסדרה הזאת, זה חרא. הם אנשים טבים שתמורת כסף הסכימו להשתתף בפרוייקט שטחי ולא איכותי.

R O O L Y

New member
נכון...

"שטחי ולא איכותי" זה מוגזם מידי... זאת סדרה נורא מתוקה...אבל לא באיכות. אבל מה שאני מנסה להגיד שהשחקנים העלו את האיכות!

Minimal Affair

New member
I Bleed

זה שיש לסדרה מסויימת רייטינג גבוה זה לא אומר שזו סדרה טובה, זה פשוט אומר שאנשים מטומטמים.

New member
I Scream

זה שאנשים מטומטמים זה לא אומר שהם לא רואים לעיתים גם סדרות איכות, זה ףשוט אומר שהם בדיוק הלכו לשירותים. נוחיות, בלשון העם.

normajean

New member
נאמ,מסחריות מחליפה איכות

רמת המשחק דיי על הפנים בסדרות הקטנות ישראליות,בטלנובלות זה באמת ביזיון אבל אין הרבה מה לעשות כי טלנובלות נועדו בכדי שהרוב יצפה בהן ושתהיה תהילה לחמישים שחקנים לכמה חודשים תמימים, והרוב(עובדתית) מחפש פנים יפות ולא איכות דרמטית עוצרת נשימה, זה פשוט מה שגורם לאנשים לשבת כל ערב מול הטלויזיה למשך 45 דקות ולצפות במן סיפור מהתחת ואפילו - להתמכר.

על מה אתם מדברים בכלל?! יצא לכם

אולי לראות "שבתות וחגים"?!?!?! שרמת המשחק שם היא פשוט מעולה ו-כ-ל השחקנים מצויינים!

שבתות וחגים באמת סדרה טובה

אבל יש לי בעיות עם רומי אבולפייה. היא מקלקלת לי לפעמים את מה שאני מרגיש כלפי ההפקה הזאת. היא לא שחקנית כל כך טובה.

או קיי- רוב השחקנים מצויינים- וגם

יצא לכם לראות חלק מהסרטים של "ראשון בדרמה"? שברובם יש משחק לא רע בכלל!!!! אני לא מבינה למה ישר להכליל ולמנות את הטלנובלות ולקרוא להם המשחק שיש בארץ... יש הרבה יותר- תפקחו את העיניים מדי פעם.

Mr GK

New member
אני חוזר בי לגבי סדרות דרמה וכו'

אבל אני עדיין דובק בגירסה שלי לגבי טנלובלות ישראליות! (סליחה, אחמ אחמ, גם לגבי טלנובלות בכלל!) אגב, מישהו מכיר את המחזה "עקומים" של מרטין שרמן? מישהו ראה, שמע?

למעלה