מישהו זוכר מה הפרסים

ZGala

New member
WOW כמה יש לי להשלים!

ריו דה ז'נרו מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי חסר לה הקצב חסר לה הים חסר לה המלח באויר והמזג החם היא תימצא שם את השמש רוקדת עם כולם תמצא שם אהבה עם אל לטיני בסוף העולם בריו דה ז'נרו רוצה להיות ללמוד שם קפוארה רוצה פשוט לחיות בבית קפה של סמבה תרקוד שעות שם לצלילי גיטרה תמצא לה אהבות חסר לה הגבר שאותה ילטף כזה שיסחרר אותה איתו לתוך טנגו סוחף אז מחר היא כבר נוסעת לעשות לה קרנבל ולחפש את האני שלה רחוק למצוא קצת מזל בריו דה ז'נרו...

מגניב לראות שיש כל כך הרבה שירים

ושיש קצת פעילות בפורום אבל אני די בטוחה שבפעם הבאה עדיף לשים בהודעה קישור לשירונט כי נדמה לי שאסור לפרסם ככה מילים לשירים בפורומים של תפוז. אולי אני טועה אבל למה להסתבך... לילה טוב לכולם

KeLeMeNcY

New member
שיר מומלץ

לדעתי יותר יפה מהתמונות שבאלבום ואני לא מתה על חיימשה

נטלייי

New member
בהחלט מומלץ ../images/Emo45.gif

אני אוהבת גם את סניוריטה, גם של חיים משה. ואת על סל סלים של שלומי שבת.

ZGala

New member
יוסי, שיחק י מזל שאתה../images/Emo6.gif

נכנסת לפורום איתי באותו זמן: קיבלתי מיד כל התשובות!
תודה רבה לך על כל התשובות
בעצם אני חיפשתי שיר שום בלע לא מצאתי אותו ולא זוכרת את הלהקה: גמלים, גמדים או עוד מהשהו כזה אולי הם ביצעו עוד שירים של זאב נחמה ותמיר קליסקי? בוקר טוב, אנשים!

אין לי בעייה לענות על שאלות, שאני

יודע את התשובות שלהן. בכל מקרה לוּ מישהו אחר היה נכנס, סביר להניח שהוא היה עוזר לך בעניין השירים ואם לא אז אני הייתי עונה כשהייתי נכנס לפורום. גם ככה אני נכנס כל יום( 3 פעמים, אם לא יותר...
). לעצם שאלתך: "שומבלע", זה אכן שיר של "הגמלים", מתוך אלבומם הראשון "רוק מחנה יהודה". אבל כאן, בניגוד לאומנים האחרים שהוזכרו המילים והלחן שייכים לחברי הגמלים עצמם, כמו שאר השירים באלבום. הקשר של "הגמלים" ל"אתניX" באלבום הזה למעשה, הוא: יציאתו של הדיסק דרך חברת התקליטים של "אתניX" "שולטן" וגם שיורם פויזנר וגל הדני עיבדו והפיקו מוסיקלית את הדיסק וזאב ותמיר היו אחראים על ההפקה והניהול האמנותי שלו.

למעלה