מישהו זוכר מה הפרסים

ZGala

New member
אני ממשיכה עם השאלות

ליבנו ללילה מילים: רחל שפירא לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי תגיע הקרירות המלוחה אל נשימה חמה של לילה מבטיח העצב יתקפל על השמיכה או יירדם כמו ילד על השטיח ניתן את ליבנו ללילה ניתן את נפשנו ללילה ניתן את גופנו ללילה לילה ליל היופי יכנס עם השלווה ובלחישה יגיד: תודה שהוזמנתי אנחנו נתמסר לאהבה כמו שצריך להיות בערב רומנטי ניתן את ליבנו ללילה ניתן את נפשנו ללילה ניתן את גופנו ללילה לילה ליל ליבנו, ליבנו ללילה נפשנו, נפשנו ללילה גופנו, גופנו ללילה לילה ליל

תשובות נוספות:

"בחור חרמן": איזאקיס, עם צופית גרנט, מתוך "חושב עלייך", האלבום שאתניX עשו לו. "דניאלה": איזאקיס, מאותו אלבום. "גבר מבולבל": שרון חזיז, מתוך "בת הקוסם". "הולכת אליך": ריטה(לא יודע את שם האלבום).

ZGala

New member
נזכרתי... ראיתי את הסדרה

למות מאהבה מילים: יוסי גיספן לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי המלאכים בלילה מכבים את השמיים ירח משוע נושק לים כמו סירה למזח, אני באה עד אליך עם כל אהבה שבעולם אסוף אותי אליך עד שאג בנשימותייך איתך אני רוצה להיות קרובה לגעת בשמיים לעצום עיניים וטיפ טיפה למות מאהבה הנצח מתאפאורה נשיקה היא רגע אושר והחיים הם רק חלום עובר אבל אתה יודע אהבה שלי שורדת היא בטח לעולם לא תיגמר אסוף אותי אליך...

ZGala

New member
אולי זה מעניין לא רק אותי?

מלך הכביש מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אני עומדת בפקק כל יום באותה השעה גברים מאחור צופרים לי מותק, למה את לא מתקדמת? יש לך עוד קצת מלפנים אולי זה מה שחסר לך גבר במקומות מסויימים Sugar, sugar, yeah yeah yeah מותק אל תצפור, לא הכל שחור Sugar, sugar, yeah yeah yeah מאבדת זמן, בוא נסגור עניין גיבורים לא חסרים לי כל אחד הוא מלך הכביש בכל אוטוסטרדה תמצא אותו משתלב כמו עכביש ואני כמו אלמנה שחורה אמרר לו את החיים אז שמור מרחק ממני ותדליק אורות גבוהים Sugar, sugar, yeah yeah yeah... אני עומדת בפקק... Sugar, sugar, yeah yeah yeah...

ZGala

New member
פשששש, כמה אני לא יודעת!

סניוריטה מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי כשדון חואן היה בטוח שאת אהבתך קנה שלף מתוך כיסו תפוח להמתיק כי נפשו מעונה את חום קולו את לא שומעת הוא לכבודך כתב שירים ולצילו של עץ הדעת כתב לך סוד הנעורים סניוריטה את הוילון שבחלון היא שוב הסיטה את ליבו של דון חואן תמיד הרטיטה סניוריטה מעולם על דון חואן היא לא הביטה בערכה של אהבה היא רק המעיטה עוד לא החליטה לגבי דון חואן כשדון חואן קנה לך כתר אמרת שאת עוד לא מלכה הוא את סודו שמר בסתר ולא סיפר על ממלכה לו רק ידעת שהוא המלך וכל ארמונותיו זהב את את הכל היית נותנת לחיות עם מלך מאוהב סניוריטה...

ZGala

New member
כמה הם כתבו לאומנים אחרים!

עוד מבט מילים: אהוד מנור לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אז עוד מבט - שתי עיניך מדברות בקול דממה אז עוד מבט - ואני אשמע אז עוד מבט - כי עיניך חלונות לנשמה אז עוד מבט - ואני אשמע אז עוד מבט - מעיניך הפולשות ללא אשמה אז עוד מבט - ואני אשמע אז עוד מבט - בעיניך המלה הכי חמה אז עוד מבט - ואני אשמע אנחנו לא זקוקים להסבר זוהי שפת העיניים אנחנו עוד יכולים לדבר במבט ללא מלה אנחנו לא זקוקים להסבר זוהי שפת העיניים אתה ואני יכולים לדבר מנקודת מבט אחת אז עוד מבט - בעיניך יש עכשיו מבט נוקב אז עוד מבט - שחודר ללב אז עוד מבט - בעיניך יש עכשיו מבט כואב אז עוד מבט - ואיתך אשב אז עוד מבט - בעיניך יש עכשיו מבט אוהב אז עוד מבט - וראשי סובב אז עוד מבט - בעיניך יש עכשיו מבט רעב אז עוד מבט - שאיתך קרב אנחנו לא זקוקים להסבר...

ZGala

New member
מי שם מעיז לומר ש...

על סל סלים מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי את היית לי סמדר, את היית לי אור נוגה את היית לי התמר, את היית לי השונה את היית לי בתחילה, את היית לי בכאב את היית בכל מילה, את היית לי קור בלב בקולי אצא, בשיר למדבר אחצה ימים, אלך בניכר אמלא כַּדִּי במים זכים להרוות צמאונך, אלף כדים על סלסלים, על סלסלים, על על סלסלים, על סלסלה על סלסלים, על סלסלים, על על סלסלים, על סלסלה את היית לי פרי בשל, את היית לי פרח רענן את היית לי חום בליל, את היית לי כל הזמן את היית לי אור נוגה, את היית לי ריח סמדר את היית לי השונה, את היית לי התמר בקולי אצא... על סלסלים... בקולי אצא...

ZGala

New member
שאתניקס לא להקת כל הזמנים?

פטה מורגנה מילים: יואב גינאי לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אני השלג בקיץ, ובמדבר אני מים. פריז היא כמו פרדס חנה, פטה מורגנה. הנזירה המופקרת, וחשפנית משוררת. כל יום שונה ואחרת בינתיים... בוא אל המופע וארקוד עטופה. אלף צעיפים עפים, ואני חשופה. בוא אל המופע וארקוד עטופה. אלף צעיפים עפים, ואני חשופה. אלף צעיפים עפים שקופים עפים איתי. אני בובה שנושמת, והזיה מתגשמת. שמלקקת בננה, פטה מורגנה. הכל ולא כלום זה בעצם, כל הכישוף והקסם. העונשים והחסד, בינתיים. בוא אל המופע וארקוד עטופה...

אופס, טעיתי לגבי שם האלבום של

דנה אינטרנשיונאל. ככה זה, כששולפים מהזיכרון. שם האלבום: "דיוה."

עוד מבט-ללדין(אלבומן היחיד)

שיר שלא שמעתי בחיים...

ZGala

New member
זה חיילי הנקמה, שמעתי...פעם

פרחח צעיר מילים: זאב נחמה, תמיר קליסקי, עדי רוזנברג ואבי אזיקרי לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי חלום ילדות כמובן היה לי והוא טייס אבל צעיר בראש נהייתי כייס פרחח צעיר מדליק סיגריה ראשונה עם החבר'ה מהשכונה חלומות גדולים עם סיכויים קטנים תמיד רוצה להפגין שהוא בשטח בשכונה כמו גנב הוא לא שם זין זה ברור מאליו פרחח צעיר אמיתי כל יום מחליף בחורות ומחפש להכניס מכות לא דואג מצרות צרות באות אליו כל שניה יורק בלי להרגיש את הגוף מפרק מול עיני המנהלת את הדלת טורק פתיל קצר תיזהר את הכסא הוא זורק עוד יום עם השעיה אין יום בלי בעיה ועכשיו את מפריזה את השתיה כל היום מדבר על האוטו שבדרך תן לו סובארו פשע וירגיש הוא מלך פרחח לא מהסס כשהוא מתקסס פרחח הוא תפרן במקרה הטוב הוא שקל הוא הופך לשנים רוצה לחיות בחוואה מרגיש אותי היי! היי! וואט מתמסטל מאור הבוקר ועד הלילה בקיצור כל הפרחחים עשו את שלכם תעמדו ותיזכרו יש הרבה בחיים לפניכם ואלה שיתפסו את מקומכם אחריכם. על הברזלים על הברזלים אני יושב קבוע כל מי שבא עובר ליד עושה כבוד על הברזלים אני מחכה לסוף שבוע ואז יוצא קצת לבלות לכל פרחח צעיר אין עתיד מזהיר עושה בלי לחשוב תמיד הולך עם הראש בקיר גבר עם העדר רק ככה יש לו ביצים לא מקבל כסף מההורים אז הוא גונב מהאחים ומוכר מה שבא ליד לאחרים מרגיש שהגורל מקולל לא פס אדום פס אדום כסף קל אין מזל ואם יש אז טס על המניאק שם פס הוא רק מעשן גראס כל פרייאר שעובר הוא מחפש לקמבן כל כוסית שעוברת הוא מחפש לזיין חושב שאם הזמן עובר אז המצב ישתפר תתעורר! פרחח צעיר הייתי שם זה רק מחמיר ההפך הגמור תמיד יגיד אין לי כסף לאכול אם תקרעו לו ת'חוט תשחק אותה שולט רוב הזמן הוא מחטט גם כשהוא יושב בסנוקר עם הגב שלו מרגיש שהוא גר כמו בבונקר בבוקר הוא קורע את התחת בשביל 16 שקל לשעה בלילה מתמסטל ומשתכר בגינה כמו סיגריה הוא גומר את החיים שלו מהר צריך להיזהר כי בסוף הוא ימצא את עצמו צועק סוהר! פרחח צעיר הופך לאסיר כשיגדל יבין שהפה שלו משתלם בינתיים הוא על הברזלים הוא אומר ברוך השם על הברזלים על הברזלים... על הברזלים על הברזלים מדליק סיגריה יאללה כולם מעשנים על הברזלים על הברזלים רעש צעקות מעירים את השכנים על הברזלים על הברזלים זמן חולף מבזבזים את החיים על הברזלים על הברזלים ראשון עד שישי מעבירים את הימים על הברזלים על הברזלים...

ZGala

New member
זה לא מוכר לי...

ציפור הנפש מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי היא כלואה שנים רבות לא שבוייה בחלומות ציפור הנפש ואני יד ביד מזה שנים מחפשת עיר מקלט כי אני אחד מושחת יצאה לראות את ההבדל בין האור לבין הצל. מסביב הכל שחור נפש בי מעוף ציפור קול קורא לי בחשאי מרחפת מעלי. היא חוזרת אל קינה אל נפשי המעונה שיכורה ממסקנות להיות או לא לחיות אולי ביחד נשתנה גם אם לי לא משנה אבל קשה לראות אותה מחפשת את מותה. מסביב הכל שחור...

למעלה