מישהו התחיל אמש

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
ראית? איך התרשמת?

צוין שלא להשוות ל"אני קלאדיוס" שמאוד אהבתי. באופן כללי כמעט ואיני רואה טלויזיה.לאחרונה התחלתי לראות את תוכניות הריקודים:"רוקדים עם כוכבים" ו-"נולד לרקוד". בערב שבת צופה עם המשפחה "בארץ נהדרת". גם לכם קרה שהתנתקתם מטלויזיה?

magy

New member
זה היה רק פרק אחד

כך שאין לי אפשרות עדיין להתרשמות..... אהבתי מאד את "אני קלאודיוס"... אהבתי גם את הסרט "גלדיאטור"... עם ראסל קרואו.. הורס אותי שהם רוויים בתככים ואינטריגות....רצח והסבת סבל לאחרים....סתם כדי לגמור חשבונות....... לסלק יריבים מהשטח..... לזכות : בכתר......בכח .... אני לא אוהבת אלימות ודם....לכן, אני לא בטוחה שאמשיך לצפות בסידרה..... אבל סידרה אחת שאני מצפה להמשכה.... מתבוששת ... "עמוק באדמה"..... הסתיימו 4 עונות...... והחמישית.... לא חוזרת.....עדיין....זו יצירת מופת...שחופרת בעמקי הנפש......באמיתותה....

mamaWitch

New member
איפה? איזה ערוץ?

יש ב-yes

magy

New member
HOT

לא ידוע לי אם יש ב- YES אני עם HOT - ערוץ 5......EXTRA HOT

גם אני אהבתי את

"גלדיאטור". לגבי התככים והאינטריגות.גם היום הם קיימים בפוליטיקה.כנראה שכדי לשרוד בראש צריך "לחסל" את היריבים.אז היום אומנם לא רוצחים.בעצם.....גם.

גבי 26

New member
../images/Emo13.gif אני משתדלת

לא לצפות בטלויזיה, בחדשות בפרט וכמובן נגמלתי גם מהעיתון על הבוקר... גם ככה החדשות הרעות מגיעות אליי. אני חשופה לכל כך הרבה אינפורמציה שאני מעדיפה לבחור אותה בעצמי...

magy

New member
החשיפה לכל החדשות

מכל עבר די רעה, מלחיצה, מקדמת את היום בפסימיות.. רק אסונות ...... טבע ואדם..... אבל אני כועסת על הפרסומת ל- מילקי המעדן מיועד בעיקר לילדים... והפרסומת למעדן, כמו רב הפרסומות....... אלים-סקסי... אישה בבגדים חושפניים, וסביבה דמויות מסרטי אימה..... חורשי זימה ורוע...... והיא בורחת עם המילקי....... ממש פרסומת משכנעת לקנות את המעדן........ ביום שכל הצרכנים במדינה יחליטו שהפרסומת לא הולמת את המוצר...... שזה מזיק לילדים רכים, או מתבגרים.... ויפסיקו לצרוך.... כמחאה....... אולי ישנו את הפרסומות חסרות הטעם והמזיקות....... ובעיקר בוטות ואין להם קשר, עם המוצר אותו רוצים לקדם......

יש פרסומות יפות

וערוכות בטעם.אוהבת למשל את הפרסומת החדשה של כדורוני הבמבה. ויש פרסומות שללא שום קשר לנושא הפרסומת מכניסים הקשר ורמזים מיניים ואישה מעורטלת .אולי על גברים זה עובד?

אלמרה

New member
אבל היא בבגד יפה.. וחמוקיה נאים...

מה שהורס אותי הוא הניתוק המוחלט בין מושא הפרסומת למה שמוצג בקליפ המצולם... או ברדיו כשאישה אומרת למאהב "בעלי מגיע" פעם עם אף סתום ופעם עם אוטריבין... אני תוהה מה בדיוק הם עשו שם לפני שבעלה הגיע... לבן הצעיר שלי ששאל סיפרתי שהם שיחקו בדוקים ובדיוק ברגע שהוא עמד לנצח אותה ולקחת את הדוק השחור, היא החליטה להמלט מתבוסה והמציאה תרוץ שבעלה מגיע והרי ידוע לכל שאיש לא אוהב שאיש אחר משחק עם אישתו בדוקים... ועוד מנצח אותה....

mamaWitch

New member
רואים שאתה לא מבין

בדוקים את החור צריך לקחת הכי בהתחלה כדי להקפיץ איתו את האחרים
ועכשיו אל תתפלא אם בגיל 18 הבן שלך יבקש שתקנה לו עוד 10 חבילות דוקים ... כדי לפתוח חדשה לכל חברה.
אח"כ תתפלא למה לא יהיו לך נכדים.

mamaWitch

New member
החור=השחור

אתה יודע שאני דיסגרפית... אז למה לרדת עלי? אם הייתה לי גיבנת היית צוחק עליה? (כן, התשובה ברור)
אבל... במקרה זה זה יצא קצת מתאים, לא?

היא חתיכה .......אין ויכוח

ומסכימה עם הניתוק המוחלט בין נושא הפרסומת לבין הקליפ בחלק מן הפרסומות.

אלמרה

New member
אני מדווח בכיף גדול על צפיה שלשום ב

קונצרט הנעילה (Last night) של ה-PROMS ב-BBC PRIME. פרט לויכוח על יצירה אחת (וזה היה הקונצ'רטו דה-אראנחואז) התענגתי כמו בכל שנה... אין אין כמו האולם Royal Albert Hall והתזמורות הסימפוניות של ה- BBC והקהל האנגלי שמרגיש חופשי להשטתות במעמד כל כך "מעונב"...

magy

New member
למה לא סיפרת אלמרה?

על הקונצרט? רצית להנות לבד? חחחחחחחחחחחח שלא נגנוב לך כמה כלים מהתזמורת? אתה פויה..... אני מאד מסמפטת את ה- דה אראנחואז הזה..... וגם את אלברט רציתי לראות שוב.......

אלמרה

New member
א' קול - לא ידעתי מראש ורק במקרה

דפדפתי וראיתי שיש ב BBC PRIME שידור... ב' קול - יש ויכוח עקרוני חריף ותקיף כנגד הקביעה שאמנם היצירה היתה דה-ארנחואז כך ש... לא נריב... ג' קול - לראות את אלברט הול ולא למות, אני מוכן תמיד מחדש... יאללה נוסעים?

למעלה