לגבי האתר של הראל יש כניסה נוספת לאתר בשבילכם ניתן להיכנס דרך הכתובת http://rl.ordernet.co.il להכניס 109 בריבוע הקטן וללחוץ אינטר. לאחר מכן ייפתח המסך המוכר. אני מצוער על התקלה במסך הראשי של החברה עוד היום זה יחזור לעבוד כמו שצריך בנתיים תשתמשו בכתובת הנ"ל עמכם הסליחה. בהצלחה במסחר
מנהל הפורום מתנצל על התקלה בהראל דוביד אתה עובד בהראל?????????? או שציטטת את ההתנצלות שלהם אגב האם גם אני יכול לפרסם פה את הברוקר שאני עובד איתו ולהפנות לאתר שלו???????
שמעתי שיש שם מתווך טוב ועמלות נמוכות ויש עיכון כל הזמן בזמן אמת מה קורה עם האתר שלהם כך אהיה יותר אופטימלי ונכון שאין עשן בלי אש ???????? חוץ ממקרה הסנה הבוער!!!!!!!!!!!!!!!
לא חשוב מי אני חשוב שיש בחור שטען ואתה מחקת את זה שבסוף ההרצאות אתה מפנה את התלמידים למתווך של הראל ששמו עידו לא הגבת מחקת אבל את מה שטוענים נגדי ולא נכון אני מגיב אז האם נכון שבסוף ההרצאות אתה מפנה אנשים למתווך של הראל או לא????? אני הגבתי על הטענות נגדי ואתה מחקת את התגובה אתה לא מגיב על הטענות נגדך ומוחק את הטענות למה יש איפה ואיפה בגלל שאתה מנהל הפורום ??????????? אין לך שום יתרון בכך נהפוך הוא
תענה ישירות כמו שביקשת ממני לענות ואני עונה ולא תשובה מתחמקת האם אתה שולח תלמידים לעידו כמתווך של הראל או לא כי התשובה הברורה על זה תאיר באור נגוהות (יסבירו לך מה זה ) את ההתנהלות של הפורום כפי שהתנהלה בימים האחרונים
נניח שדוביד מציע לתלמידיו שמממנים את הבנקים הגנבים לבדוק עמלות אטרקטיביות אצל הראל, מה פסול בכך? מה אתה עשית כדי לעזור למשקיעים החדשים? חוץ מטענות ורפש, שום דבר לא יוצא ממך
ני יודע) את תלמידיו לעידו ,כנראה שהם מקבלים עמלות טובות ושרות טוב,אם לא, היה שולח לזרובבלה...יש לך מקום עם עמלות יותר זולות למתחילים, כולם ישמחו! לדעתי דוביד חייב לתת יד מכוונת בהתחלה זוהי חובתו !!!
כשאני שומע על סוחר שמשלם 6 שקלים,לאופ',אני חייב להתריע בפניו על אפשרויות שהשוק מציע. אם יש מטומטם כזה או אחר בהרצאה שאני נותן שחושב שאני חי מכך,אז הוא גם מספיק טמבל לחשודש באימו שהביאה אותו לעולם על מנת לקבל ביטוח לאומי. דוביד
אין בזה פסול דוביד ראשי להיות שותף עם עידו על התלמידים בהפרשי עמלות וזה לגיטימי ואף את זה עניתי לצי שהפנה את תשומת ליבי לעניין אני מדבר על הסיבה למה שקרה בפורום בשבוע האחרון ועל התנהגותו התמוהה של דוביד שלהערכתי נבעה מהשותפות הזו ואם כך הוא זה חמור מאד ולא הפרנסה השלישית של דוביד הראשונה מתשואות במעוף השנייה מקורסים השלישית מעמלות זהו אין מה להוסיף