מישהו השתלט על האתר של הראל

הייתי בחו"ל דגנרט!

ואם עידו שותף שלי? הלוואי,יש לו עסק משגשג וריווחי ולגיטמי שעוזר לסוחרים לקבל עמלה שלא היו זוכים לה בשום מקום.העסק שלו נוגע בעוד הרבה תחומים ונכון לו עתיד גדול אם ינוהל נכון. איך הוא היה חסום חודש? כל כך הרבה טיפשות באדם אחד. דוביד

אני לא אשתמש במילה דגנרט

זה שההית בחול אני לא מפקפק זה שגם שההית בחול פתחת את החסימה של עידו אחרת חסמת אותי אחר כך פתחת אותי אחר כך נתת למורע השני להיכנס אחר כך השארת את מה שהוא כתב ואחר כך מחקת את השירשורים השפויים כפי שהתלונן אנגלו אנשים לא מטומטמים לגבי המחמאות שאתה ממשיך להעריף על עידו להלן העובדות 1. החברה לא שלו הוא שכיר בה ואני יודע זאת מידע אישי לא משמועות 2. בעלי החברה הבלעדי והיחיד שחותם על צקים והיחיד בעל זכות החחתימה הוא נדב המעסיק שכירם ופרלנסרים על מנת שיביאו לו סוחרי מעוף קטנים 3. אתה גם מפרסם את החברה וטוען שמקבלים בה עמלה שלא מקבלים בשום מקום אחר אז גם אני עושה פירסום כל אחד שיביא לי את העמלה שהוא משלם אצליהם על המקום וללא תנאים יקבלו ברוקר יותר גדול (הון עצמי ) ועל המקום ללא תנאים יקבלו 20 אחוז הנחה בארץ ו40 אחוז הנחה בחול אז אתה אומר שאין במקום אחר הנה יש שיפנו אלי במסר יקבלו בין שקל ושמונים ובין 2.3 שח לאופצייה הכי גבוה גם לשתי אופציות לחודש יותר אין לי מה להוסיף מעבר לעובדה שאולי אתה יודע מה זה דגנרט אני לא ועוד משהו דוביד מהמקורות הפוסל -במומו פוסל

סבבה,שיפנו אלייך,מצויין!!!!!!!!!!!!

ותפסיק להתחרמן עליי,הבנת? מוחאים לו כפיים במסרים. 20 מיילים. חחח טוב לדעת על רמת התמימות של הקוראים כאן.

טוב אז אני מתנצל בפומבי

מה שמראה שאסור להסתמך על שמועות אלא רק על מידע ממקור ראשון שגם משמש צד לאירוע שלשום התקשר אלי מישהו ואמר לי שהתחתנת פעם שנייה כמו שאמרו לך שלי קוראים משה שפינדלר וזה לא שמ משפחתי מה לעשות עכשיו הכל טוב אגב למה חיכת כל כך הרבה זמן ????????? וכמובן אינך חייב לענות אני מקווה שהשתמשת בטבלת קריטריונים שצפתה על בלוק מטרה שהכיל הרבה אופציות טבלה שיודעת לבחור את הבחירה האופטימלית כמו שלי יש במניות לפני שהחלטת במי לבחור

אגב איציק 100

התכוונתי לאיציק הירש לא אליך ודוביד מרשה לכתוב פה שמות משפחה ולהבדיל ממני ששם משפחתי אינו שפינדלר!!!!!!!!!!! השם של הירש מדוייק

mistifier

New member
מקסים, אתה ממש דפוק!

תפסיק לנפח את הפורום עם השטויות שלך, ותתחיל להתרכז במסחר. אתה מתחיל להימאס על כולנו. וכשאני אומר כולנו, אני מתכוון כולנו!

איציק100

New member
מקסים אל תתחיל איתי כי אני התרופה ש

שלך בלי שדוביד יחסום אותך הארכיון שלי קצת יותר גדול משלך והתעודת דוקטורט על מקסים ושות' נמצאת אצלי במשמרת תתעסק בעיקר ולא בטפל בעצם עיקר זה ממך והלאה

למוחאי הכפיים לא להסיט את הנושא

לגופו של עניין תשובות לתת כמו שדרשת ממני ולגופו של עניןו MAXIM model 2006 ו 12:10 | 28/02/06 תענה ישירות כמו שביקשת ממני לענות ואני עונה ולא תשובה מתחמקת האם אתה שולח תלמידים לעידו כמתווך של הראל או לא כי התשובה הברורה על זה תאיר באור נגוהות (יסבירו לך מה זה ) את ההתנהלות של הפורום כפי שהתנהלה בימים האחרונים

ולגבי המסחר

כפי שציינתי בשער הפתיחה כל עוד המדד לא יצור הפרש של 0.35 משער הפתיחה כלפי מטה שער הסגירה יהיה מעל שער הפתיחה ובכל מקרה גם אם יווצר הפרש כזה שער הסגירה יהיה ירוק הסבירות עלתה ל96 אחוז לפי הנתונים עד כה ששער הסגירה יהיה ירוק וסבירות של 80 אחוז שיהיה מעל שער הפתיחה

mistifier

New member
למי אכפת בכלל מהתמיכה בך?!

אין פה דמוקרטיה, ואתה לא רץ לבחירות. חלאס להמאיס את נוכחותך עלינו. רוצה לתת פלט? תן פלט! אבל נראה שאתה פה בעיקר בשביל הקלט, ולא בשביל הפלט. תן לסחור בשקט, כואב לי כבר הראש מכל השרשורי זבל שלך. ועוד לקרוא אותם 7 פעמים בגלל הגזור-הדבק שאתה עושה בצורה כ"כ מוצלחת. מידי פעם באים להציץ בפורום, להתעדכן, וכל מה שרואים זה את הבבל"ת שלך.

mistifier

New member
אם בהתחלה הייתה הערכה

כל שרשור זבל כזה שמתנפח היא יורדת. חבל מקסים, אתה הורס לעצמך.

למעלה