מישהו היה בחניאל???

נו השופט פסל אותו בגלל שמלבלוקו....

היה צולע... שאמרו חוסר שיוון התכוונו לזה שברגל אחורית אחת הצעד היה רגיל וברגל האחורית השניה הצעד היה קצר יותר... כלומר שמלבלוקו צלע=היה חוסר שיוויון בין הצעדים..........

לוידעת!

אני חושבת שקראו לו לפני טריפ או טריפל או משו כזה המדריך שלי התקשר אליו ודיבר איתו קיצור הוא עבר דירה והסוסיפם עברו איתו ואז היו לו איזה בעיות הווא נאלץ למכור את שניהם!

מורגיין

New member
שיר איזה חמודה...

איזה כיף לפגוש כאן אנשים מהחווה... מה המצב? זאת אפרת...

i love rama

New member
מישהו היה בחניאל???

אם כן תספרו!!! איך היה? מה היה? ועוד..... ועוד...... ועוד.......

f a l c o r

New member
אני הייתי!

הגעתי בצהריים וכרטיס עלה 30 שקל!!! יקרנים! מה זה פה?! בקיצור הייתי איזה 10 דקות והיה חם כמו איזה לא יודעת מה וראיתי תחרות ריינינג.. לא משהו.. והיה חם!! ראיתי שכתוב שיש גם תחרות דרסאז' בערב... אז חזרתי בערב והיה דרבי וזהו.. שום תחרות דרסאז'.. כן בטח.. ובכלל לא היו שומרים שבודקים אם שילמת!!!! והיו דוכנים והגרילו שעור רכיבה או אילוף ועוד כמה.. בקיצור היה בסדר...

מורגיין

New member
הייתי ביום השני... היה דרסג'

ביום הראשון היה הפלז'ר והריינינג הפתוח (מוקדמות). ביום השני היה הטרייל (בפתוח לקחו ראשון-שני שני אנשים מחוות עינת, ובשלישי מישהי מבני ציון
), הריינינג 15 (גם מישהי מבני ציון לקחה), פרי סטייל מ-ג-נ-י-ב (מקום ראשון אשיר קול שהתחפש לשטן, מקום שני קאיה אחישר שהתחפש לספיידרמן), והריינינג 18 (בזה אני לא יודעת מי זכה כי הוא היה ארוך ודי משעמם). בסוף היה קאו- הורס (שזה מקצה סופר שווה!!!) כמובן ששי קנטי לקח... אבל גם הוא היחיד שמאמן למקצה הזה אז גם כל שאר הרוכבים היו באימונו... חחח... אחרי זה היה רוכב ירוק ולזה כבר לא נשארתי. למי שאמר שהיה אמור להיות מופע דרסג' אז הציגו שם ביום השני איזה אנדלוסי טהור מספרד, וניסו למכור הרבעות איתו וסוסת קווטר כי הם יוצרים איזה גזע סוסים חדש... אז היה לנו מופע דרסג' שלו באמצע התחרות וזה היה האמת די מצחיק... אבל הסוס היה באמת יפה! למרות שלא הבנתי למה שמים להם שני סוגרי פה, למה שמים להם שני סוגרי פה? וזה שהוא עלה על שתיים אז יש תרגיל כזה או שהוא עשה את זה כי הוא התבאס? כי הוא עלה על שתיים ממש יפה!

סוגרי פה?

כאילו נוזבנד? יש את הנוזבנד הרגיל ויש את הפלאש נוזבנד.... והעמידה על שתיים לא נראה לי היתה בתיכנון.....

S H I L G I

New member
אה ודורון..

אף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין פלאש נוזבד לפלאש רגיל..

S H I L G I

New member
אבל נראה לי שאני זוכרת

לימדו אותנו ה-כ-ל בשנה שעברה אז לפי מה שאני זוכרת יש את החוטמית ומתחתיה יש את הפלאש נכון?

החוטמית

היא הנוזבנד. מה שיש על האף של הסוס, החוטמית השמוטה(הפלאש נוזבנד) זה הרצועה עוברת מעל המתג ומתחברת לנוזבנד.. קשה להסביר דרך האינטרנט..

i love rama

New member
כנסי שנייה!

נעמה רייס השתתפה בריינינג עד גיל 18? אם כן נראה לי שהיא זכתה....

למעלה