מישהו החליט....

מישהו החליט.... ../images/Emo10.gif

מישהו החליט לעשות לי תרגיל מישהו החליט לפגוע בי ברגיש לי מכל מישהו החליט לנצל חולשתי מישהו לקח את שנחשף וירה את חיציו מישהו החליט להכאיב ללא הפסקה מישהו החליט שזה לא מקומי מישהו החליט להרוס את ליבי מישהו הצליח במשימה שלו... היו ברוכים פורום יקר היה לי יותר מנחמד אחרי כמעט 3 שנים שזה היה הבית שלי אני הולכת... תודה על הכל.......... שבוע טוב

טאKילה

New member
מה קרה?

אחתוש....... ואת נכנעת למישו הזה? לעולם אל תתני למישו לנצח אותך, כך הוא השיג את המטרה, ואת מה איתך את? את לא הולכת לשום מקום[נקודה] שבוע טוב יקירתי

שמים1

New member
אחת שאוהבת

ואת נותת למישהו אחר להחליט במקומך? בית לא עוזבים , ואנחנו כאן אם את זקוקה לנו.

טאק ושמים..

לא! אני לא נותנת להחליט במקומי! לא! אני לא ככ מהר נשברת.. אבל כשמישהו מנצל את חולשתי ובמקום לתמוך... הורס... אז אני הולכת.. כי בית אמור להיות מקום שמגן וכאן ההגנה הפכה להתקפה בידיו..
לכן... פעם אמרנו כאן שמילים יכולות לרגש מילים יכולת לשמח אך מילים יכולות למוטט ולפגוע... אני ניסיתי הוא לא הירפה אז הוא ניצח... לצערי........

טאKילה

New member
ואת נתונה לידין של חולה נפש?

תגידי סתום כזה מאפשרים לו חופש לנווט אותך? אני מתפלא עליך.. שימי זין גדוללללללללללל ולכי הלאה, אל תעצרי מול בהמות נטולות רגש.

שמים1

New member
אחת שאוהבת

את לא לבד. אנחנו איתך ואת לא הולכת לאף מקום.

טאKילה

New member
עוד דבר אחתוש...

כתבת ש... "כי בית אמור להיות מקום שמגן וכאן ההגנה הפכה להתקפה בידיו.." המתקפה לא באה מהבית, המתקפה באה למסרים ולבטח ממטורף שלא שייך לפורום. ההטרדות עם מספר ניקים, [כרגיל]. הבית תמיד שומר על כל כותב וכותבת כל עוד הדבר בפורום. במקרה שלך זה במסרים, את תקבלי את מלוא התמיכה בפורום.

אלמרה

New member
זה להעניש את עצמך על טפשות של אחר

או על רוע או על טימטום של מי שמתנכל לחברים פה. וזה חבל שתתני לו לשבור אותך, דברים הרבה יותר קשים לא שברו...

אחתוש ../images/Emo24.gif

כמו ששמים אמרה בית לא עוזבים. בדרך כלל אנו לא ממש בוחרים את בני משפחתנו...פה זה שונה.. פה אנו כן יכולים לבחור אם להצטרף למשפחה או לא... את בחרת בנו.. אל תתני למישהו אחר להחליט עבורך יקירה.

את לא זזה, שמעת? תני לי לטפל בו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחת, בזמן האחרון מישהו שולח לי מסרים שגורמים לשערותיו של בעלי לסמור. יש ל וכבר שישה או שבעה ניקים שמורים אצלי. שמעי נא. שמרי את הניקים, התלונני אצל המנהלת שלנו [שתהיה לנו בריאה] והיא תביא את זה לתפוז , שם יבדקו דרך הIP מי הנבלה, ויוכלו לחסום אותו לנצח. אחת, את אשה נעימה כל כך ועדינה כלכך , ותמיד נעים לקרוא אותך. אני לא מכירה אותך היטב, כי אני חדשה פה, אבל שמיים וטאקי צודקות, לא זזים מהבית למרות שיש בו ג'וקים. אני מצטערת על הדימוי הקשה, אבל פשוט מרססים אותם. או דורכים עליהם אם לא נגעלים. שוטפים את הבית היטב, וממשיכים הלאה. אל תתייאשי

אחת שאוהבת ...../images/Emo141.gif

בסה''כ מדובר על מילים,של רשע. תתעלמי מכל מיני עלוקות ונבלות,המשיכי איתנו . כך אחזק אותך ב
קטנה כי כך זה בין חברים. יום נפלא!!!

אז מישהו החליט !!!! שיזדיין

ואני מאוד מצטער את לא יכולה להתפטר מהרגע להרגע ,אנחנו לא ערוכים לסטואציה כזו ,כפורום שנחשב בין הפורומים כמצטיין באיכות כותביו קוראיו וחבריו ,עלינו לדעת לפחות חודש מראש על עזיבה פתאומית
אחשתים אל תלכי
אותך ,הסולטן קיווה יום אחד להיות השלישי של זו שאוהבת שנים .

tvrui10

New member
ואני שואל..שאלה מאוד פשוטה

ומשום מה עדיין לא קיבלתי עליה תשובה.. למה זה כל כך מפריע אם מישהו,שאני לא מכיר, לא מזהה,לא שם זיין עליו ,מלכלך או מגדף אותי? מה חשובה כל כך דעתו של אותו ברנש אומלל? הרי ברור אפילו בעיין בלתי מזויינת (תרתי משמע), שיש כאן סוג מסויים של הפרעה נפשית. רוצה לדעת איך אני נוהג עם מופרעים? הגישה שלי מאוד סלחנית.. כמו שאני לא יכול לכעוס על נכה שלא מסוגל לרוץ, כך לא כועס על מופרע בגלל התנהגותו.. נ.ב. מאחר והפורום הוא מקום ציבורי.. מוזר לעזוב אותו בגלל אידיוט.. ואללה יצאה לי תגובה ארוכה.. מי אמר שהאורך לא קובע?

אז מה דעתך על הודעה חביבה בנוסח:

אני יודע איפה את גרה. אני יודעת איפה את עובדת. אני יודע איפה הילדים שלך לומדים. יא מוצצת. אתה שם לב לכך שישנו גידוף בגוף המסר? אתה שם לב לעוד דבר או שניים? הודעה כזאת הריצה אותי למשטרה הרבה יותר מהר מאשר לו היה רודף אחרי נחש ארסי במיוחד, לידיעתך. וגם אני שקלתי לברוח מהמחשב.

tvrui10

New member
האמת ,שתמיד שמעתי שיש ...

מטורפים בנט,משום מה (בתמימותי),חשבתי שזו עוד אגדה אורבנית. כפי שכבר ידוע מזמן,האפשרות לאתר אנשים בנט, הרבה יותר פשוטה ממה שזה נדמה.. אין אפשרות לפנות להנהלת האתר??.. לא ידעתי עד היכן הדברים מגיעים,ולכן גם לא הבנתי את ההודעות המוזרות שלך ושל אחרים.. חשבתי שמדובר בסתם גידופים (ולא באיומים ממש). כנראה שלמרות גילי המתקדם,עדיין יש לי דברים חדשים ללמוד על אופי האדם. ובכל זאת קיימות דרכים נוספות מאשר בריחה.. הנהלת האתר, משטרה ועוד. האמת..שכל מה שכתבתי עד עכשיו.. זה רק לחפש מילים להביע את תדהמתי.. (תמיד מנסה לחפש הגיון,גם בשגעון,אבל כאן אני לא מוצא ידיים ורגליים). ואולי סוף סוף ירד לי האסימון על מספר תגובות שלך ושל אחרים..על אף שלא תמיד ניחתו על האדם הנכון...חחחחחחח

אלמרה

New member
עם כל האמפאטיה שאני רוחש למפוזרת

ולכל הקרבנות של התקיפה הנלוזה הזו כאן רק בשל היתן נשים וגולשות בפורום שלנו, אני לא הייתי נוטה להאמין ומציע גם להתעורר מהחלומות באספמיה בדבר התערבות אפשרית של הנהלת תפוז, או המשטרה בסוגיות כגון זה. את הטרולים שברשת ניתן לזהות ולחסום וכד' אם כי זו פעולה שאינה מבטלת את השפעתם הרעה והם צצים כנשוכי נחש בכינויים נוספים ולכאורה, אדם חדש נולד... מה גם שזו פעילות מבורכת ש"תפוז" (כמו פורטלים מסחריים אחרים) מעוד נהנים ממנה - כן, בדיוק כך! ככל שמתרבות ההודעות ומתגובות ומסרים והפעילות הענפה הזו מגדילה את מונה ה"כניסות" לפורטל, כך גדל הריטינג ומכך נובעת לפורטל פעילות פרסומית (סמויה אבל מרוויחים מזה הרבה כסף). אבסורד? נשמע אולי מעט ביזארי אבל FACT OF LIFE. ומשטרה? אל תצחיקו אותי! הם לא פועלים במניעת פשעים ואלימות במשפחה, כאשר יש פגיעות בגוף אז שיתעסקו עם דברים נשגבים מבינתם כמו אלימות וירטואלית? נו באמת, שילמדו לכתוב וגם לקרוא קודם... אז מה ניתן לעשות בכ"ז? האם לוותר? להיכנע? לתת לטרול הנאלח להנות מ"נצחון"? ממש לא! אין דבר המביס יותר את הטרול מאשר ה ת ע ל מ ו ת וככל שתהיה מוחלטת יותר, ככל שבכלל לא ידובר בו ולא יתייחסו לנוכחותו כך מהר יותר יעלם לו לתהומות הנשייה ויבחר להתבוסס במדמנת הביוב הסמוכה.

אלמרה

New member
ועל דרכי הפעולה האפקטיביים נגד טרול

להלן קובץ ממאמר מצויין שפורסם כבר בעבר בכל רחבי הרשת. מהו טרול? באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד. מה זה משנה? חלק מהאנשים - בעיקר אלו שגולשים ברשת כבר שנים - לא מתעצבנים מטרולים ומתייחסים אליהם כאל תופעה בלתי נמנעת של שימוש ברשת. כמו שאומר הפתגם "לא ניתן לעשות פיקניק בלי נמלים". היה נחמד אם כולם היו מתייחסים כך לתופעה, אבל העובדה העצובה היא שטרולים כן מעצבנים אנשים. גולשים קבועים עלולים לעזוב פורום בגלל ויכוחים שטרולים פותחים, ואורבים (אנשים שקוראים אבל לא כותבים) עלולים להחליט שהם לא רוצים לחשוף את עצמם להצקה ולכן לא ירשמו לעולם. עוד בעיה היא, שהרגשות השליליים שהטרולים יוצרים, גולשים גם לדיונים אחרים. אנשים חביבים בד"כ, עלולים להפוך מרירים לאחר קריאה של ויכוח בין טרול וקורבנותיו וזה עלול להרעיל יחסים בין גולשים שהסתדרו מצויין אחד עם השני עד אותו רגע. לסיום, טרולים יוצרים סביבה פרנואידית, כך שביקורת אקראית של גולש חדש, עלולה לעורר תגובה אכזרית ולא הולמת. האינטרנט הוא מקום נפלא אשר שובר מחסומים ומעלים דיעות מוקדמות. טרולים מאיימים על ההנאה המתמשכת שלנו מהמקור הנהדר הזה של רעיונות. ... המשך...

אלמרה

New member
המשך...

מה ניתן לעשות בקשר לטרולים? כאשר אתם חושדים שמישהו הוא טרול, אתם יכולים לנסות להגיב בצורה מנוסמת ורגועה כדי לבדוק אם זה סתם מישהו במצב רוח רע. לפעמים גולשי אינטרנט נותנים לרגשותיהם לפרוץ כאשר הם יושבים בבטחה מאחורי המקלדת. אם תתעלמו מסערת הרגשות ותגיבו בצורה נעימה ומנומסת, הם בד"כ ירגעו. לעומת זאת, אם אותו אדם מתעקש להתנהג בגסות, ונראה שהוא נהנה מלגרום אי נעימות, הצורה היעילה היחידה להתמודד איתו היא זאת: הדרך היחידה להתמודד עם טרול היא להגביל את תגובותיכם לאזהרת גולשים אחרים לא להגיב לטרולים. אם תנסו לדבר איתו בהגיון, הוא ניצח. אם תעליבו אותו, הוא ניצח. אם תצעקו עליו, הוא ניצח. הדבר היחיד שטרול לא יכול לסבול, זו התעלמות. מה לא לעשות כפי שנאמר קודם לכן, זה חסר טעם לנסות "לרפא" טרול מהאובססיה שלו. אך ייתכן שאתם פשוט לא יכולים לסבול את הסביבה העוינת שהטרול יוצר ואתם רוצים לברוח לזמן מה. אם תחליטו כך, אז למען כל הגולשים האחרים בפורום, בבקשה אל תרשמו הודעת "אני עוזב/ת" דרמטית. זה ישכנע את הטרול שהוא מנצח במאבק. אין, ככל הנראה, שום הודעה שניתן לכתוב בפורום שגורמת יותר נזק מהודעה האומרת שאתם עוזבים בגלל העוינות שהטרול יצר. אם אתם מרגישים שאתם חייבים לאמר משהו, הודעה פרטית למנהלי הפורום (ולחברי הפורום שאתם יכולים ליצור עימם קשר פרטי) זו הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. כמו כן, אם אתם כותבים הודעה כזאת כאשר אתם במצב רוח נסער, עצה טובה היא לחכות כשעה ואז לעבור על המכתב פעם נוספת לפני השליחה. זה יכול לחסוך לכם את הכאב הנובע מאמירת דברים שאתם לא באמת מתכוונים להם לאנשים שאתם מחבבים. התחזויות אחת הטכניקות ליצירת כאוס של טרולים היא להתחזות לגולש קבוע ואהוב בפורום. בחלק מהפורומים אין שום מערכת המונעת ממישהו לחתום בשמכם על הודעה מגעילה. בפורומים אחרים הטרולים צריכים להיות מעט יותר מתוחכמים, למשל על ידי החלפה של אות אחת באחרת. הנה מספר דוגמאות לגימיקים שניתן להשתמש בהם כנגד גולשת בשם Brenda Q. O´really: Brenda Q. O"Really Brenda Q. 0´Really Brenda Q O´Really Brenda Q. O´Rea11y Bredna Q. O´Really 8renda Q. O´Really שימו לב: Brenda Q. O´really הוא שם שהומצא לשם הדגמת ההתחזות ואין לו קשר עם אף אדם אמיתי. אם תגיבו בכעס, הטרול ניצח. אז אם אתם רואים הודעה שנרשמה ע"י מישהו שמתחזה אליכם בפורום, פשוט רשמו תגובה עם הכותרת "זה לא אני" ובתוכן רשמו: אני לא רשמתי את ההודעה הזאת - זה מתחזה. כמובן, מדי פעם תמצאו שאנשים שמכירים אותכם כבר זיהו שמדובר במתחזה ורשמו זאת. אחרי הכל, אחת המטרות של הטרול היא לגרום לכם להראות רע. אם יש לכם מוניטין טוב, אנשים יחשדו כאשר הם יראו הודעה שכביכול כתובה על ידיכם אך אינה מתאימה לסגנון כתיבתכם. יש טרולים שכל כך מתעצבנים כאשר מגלים את הרמייה שלהם עד שהם לומדים לכתוב באותו סגנון כמו האדם אליו הם מתחזים. הם עלולים לרשום הודעה אינטיליגנטית לחלוטין שלא ניתן להבחין בינה לבין הודעותיכם. אם זה קורה, אתם תמיד יכולים להשאיר את המצב כמות שהוא ולקחת קרדיט על ההודעה! טרולים גם ירשמו לפעמים "זה לא אני" מתחת להודעות שלכם, תוך נסיון לגרום להכחשה מצידכם. אין שום סיבה לתת להם את מה שהם רוצים, מאחר ואזהרת "זה לא אני" פשוט מזכירה לאנשים להיות סקפטים. כלומר, אין לזה שום השפעה אמיתית אם מישהו לא בטוח שאתם כתבתם את ההודעה, בגלל שבטווח הרחוק הרעיון שנרשם בהודעה הוא מה שחשוב.

למעלה