מישהו גר ב Ottawa?

drz400e

New member
ברוך הבא

אני חושב שיש לנו עוד משתתף אחד מאוטווה.

blondini

New member
איך החיים באוטווה? ../images/Emo47.gif

כמה זמן אתה גר שם?

אבא גאה

New member
רק עברנו לפני שלושה שבועות

קשה לי לומר איך החיים כאן בינתיים נחמד לנו מאוד...הילד כבר הולך לגן ובסה"כ נראה מבטיח עכשיו רק נשאר למצוא עבודה ובית

canada23

New member
poor guy....

Ottawa....I might move there next year but it's only cause I need to relax with my crazy life in Montreal, I want to be in between Toronto and Montreal, or actually closer to Montreal I applied to Grad Schools all over Canada and Ottawa seems nice although I hate their club scene, if there is any....it's quite boring there, I've been there so many times like 15 times cause I have friends that live there well good luck with Ottawa, you'll need a lot of luck cause it's boring as hell there...but maybe for a family it's fine :) by the way, a personal question do u have a husband or a wife? ciao from Montreal

אבא גאה

New member
Not so poor

היי אני מניח שאתה מצליח לקרוא עברית.... אני נשוי לגבר, אנחנו זוג גברים שמגדלים יחד את ילדינו המשותף. אחת הסיבות העיקריות למעבר לקנדה היא ההתייחסות הקנדית למשפחות הומוסקסואליות. בארץ, לא יכולנו לאמץ יחד את הילד ולכן רק אחד מאיתנו רשום כאבא לילד, כאן במדינה הנאורה יותר (לפחות מבחינת חקיקה) נוכל שנינו להיות הורים לילדינו המשותף ואולי אפילו להרחיב את המשפחה.... מונטריאול, זכורה לי שמקום בילוי נהדר מימי רווקותי לפני כ 8 שנים....מה לעשות שכשנשואים עם ילדים מחפשים משהו אחר.... עם יד הלב, לו היו לנו אפשרויות עבודה במונטריאול, ייתכן מאוד שהיית מוצא אותנו שם. בינתיים אוטווה, נעימה לנו מאוד.

Sundancer

New member
קבלו עידוד ../images/Emo39.gif

הערכתי שתוך עשור או שניים לא יהיה בזה שום דבר חריג... אולי רק בישראל ואירן.

davidk1

New member
../images/Emo86.gif

דווקא בישראל ניכנס ח"כ הומוסקסואל מוצהר, שמו לא זכור לי ונידמה לי שמיד וויתר אך לא בשל לחץ ציבורי. בניגוד לדעתך הוא דווקא התקבל בסןבלנות ע"י כלל הציבור. גם הפירסומים אודות יוסי ביילין עברו ע"י מי מנוחות. יום הגאווה נחגג בהרבה "רעש" בישראל, כך שאין ביסוס לדעת האנטי שלך. יום טוב לכולנו

Sundancer

New member
האמנם? ../images/Emo87.gif

בוא נתחיל בקטן, כשנראה נישואים אזרחיים מוכרים בחוק בישראל אז נתקדם גם ליעדים יותר ליברליים. ולמה העדפותיו המיניות של חבר כנסת צריכות להיות בכלל עניין ציבורי? (שמו אגב פרופסור עוזי אבן) זה כשלעצמו מצביע על הדעות הקדמות בנושא.

davidk1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo86.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif

בדיוק מאותה סיבה שהציבור מתעניין במעללי קלינטון, הנסיכה דיאנה וזוגיותו של פייר אליוט טרודו. בישראל הוכרזה שנת הלימודים (אשתקד) כשנת הסובלנות. אין צורך להרחיב את הנושא כי הלוא אנו ליברליים, אז כפי שאומרת "גוזלה" שיהייה במזל מכל הלב

Or Jacob

New member
תראה , אם באמת אחד מתוך 10 אנשים

הוא הומוסקסואל , אז בכנסת יש 12 .. גם בארה"ב וקנדה יש גילויים הומופוביים , ואני בספק אם הם יעלמו תוך 10 שנים ..

canada23

New member
as I told u

I think Ottawa would be better for a family, cause it's very boring there. I guess in your situation you guys are not looking for parties and stuff like that. Another thing is that in Ottawa you can make more money and have better future in terms of jobs and career, here in Montreal it is only for gun....not for future....just present! Who knows maybe I'll be in Ottawa next year, I hope not but I won't be that sad,cause I have friends there and I will be close to Montreal. I have another question, did you guys immigrate to Canada as a gay couple? or was one of you Canadian already? I wonder what the laws of immigration are, for gay people. Maybe you can educate me. ciao from Montreal

gozala

New member
שיהיה בשעה טובה ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif

אבא גאה

New member
תודה תודה....ואין מה לעשות

ישראל יקרה לי מאוד ואני בטוח שמבחינת הא/נשים שם החוק היה עובר מהר מאוד... הבעיה היא שאנחנו מדינת דת וחוקים כאלו לצערינו צריכים לעבור את האישורים של הפרימיטיבים הברברים שקוראים לעצמם מנהיגי הדת....

gozala

New member
נכון, דמוקרטיה תיאוקרטית ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif

למעלה