???
כעת כן
בבית כל הזמן.כעת כן
ואתה?
קיטנת סב/סבתא זה כיף, אך מעייף.בבית כל הזמן.
בשבועיים האחרונים יש אצלנו כל הזמן בין אחד לארבעה נכדים, כיף גדול.
סבים וסבתות לא מחנכים. אבל בבית של סב/סבתא יש חוקים משלהם ונכדים צריכים להבין שיש חוקים או כללים, שלא זהים בין הבתים ולנהוג לפיהם, אפילו שלא תמיד מוצא חן בעינהם ועל כך נאמר- שיתמודדו..אין לנו שום יומרות לחנך אותם והאיסור היחידי הוא על לריב אחד עם השני. למרות שבנושאים מסויימים אני הייתי מחנך אחרת אני לא חושב שהדור השני מחנך פחות טוב מאתנו, נורמות משתנות.
מקווה שהתנחמת רק עם הנכדים.היינו אמורים להיות עכשיו באיטליה עם הבן הקטן ומשפחתו אבל עקב אילוצים הטיול בוטל כמעט ברגע האחרון ובבחי"נ.
לינק! לינק!! לינק!!!!אפרופו, לא רוצה להלשין )בעצם כן( אבל אחד החברים כאן הבריח דיון על בואו לאכול איתי לקבוצה אחרת.
הייתי נותנת אבל אני פוחדת מתגובתו. פעם כבר כעס עליי שהסגרתי אותו בניק החדש. פשוט גללי מטה בפיד הראשי.לינק! לינק!! לינק!!!!
התפוז אינו ידידותי למחפשת ותכלס גם לא ידידותי למשתמשת
כשלוחצת על פרסם תגובה מקבלת הודעת שגיאה, טוב שאני כבר פרדסנית זקנה ויודעת שזה שקר
וכשסתם רוצה להכנס להציץ קצת אני צריכה להסכים לפרסומת ועוד פרסומת. וגם עוד אחרת המשך הדף מוסתר לי
אבקש לא להשתמש במילים גסים !תחת כנפי המזגן.
אעשה השתדלות.אבקש לא להשתמש במילים גסים !
זה לא נופש ולא חופשה ולא חופש ואתה צודק לחלוטין- זו ממש עבודה קשה להיות איתם, בין אם אתה מסכים או לא מסכים עם שיטות החינוך (או, כמו שאמרה לי סבתא אחת- שלא רואה את הנכדים כל שבוע ומגיעה פעם בשנה מחו"ל- להזדעזע מחוסר החינוך שלהם).כולם, כולם בבית. התחיל סופית החופש הגדול וכ-ו-ל-ם בבית.
עכשיו יוצאים ל"נופש", כלומר לוקחים את כ-ו-ל-ם, והולכים לאיזו וילה שכורה בצפון.
אז מה עשיתם לא הבנתי.
וכמובן סבא קלייטון צריך להצטרף. "בוא תהיה איתנו".
זו ממש עבודה קשה להיות איתם. במיוחד שאסור לך להוציא מילה על איך הילדים מתנהגים, איך ההורים שלהם מטפלים בהתנהגות שלהם.
כי הם (ההורים) גדולים והם יש להם השיטות שלהם לחנך ילדים. שזה לא השיטות שלנו. כי בוא, ברצינות, בוא לא נדבר על איך אתה גידלת ילדים.
צודקים.
כן עושים הרבה תוכניות. קודם כל יש שם בריכה והילדים מדברים בעיקר על זה.יש תכניות לטיול/"אטרקציה" וכד', או כולם בוילה לאורך כל ה"נופש"
נראה שיהיה נחמד.כן עושים הרבה תוכניות. קודם כל יש שם בריכה והילדים מדברים בעיקר על זה.
מכינים טיולים - הם יבואו גם ליער של סבא לפחות פעם אחת, לראות את הפרות והשועלים שסבא כל הזמן מדבר עליהם.
יש ים ילכו לים.
יש מסעדות, ויקבים, ופעילויות לילדים.
דווקא מתכננים טוב, לא יתנפלו כל ה-21 נפשות על אותו דבר אלא מתפצלים.
מתכננים תורניות ילדים ככה שזוגות יוכלו לבלות לחוד בערב במסעדה.
הם יודעים מה הם עושים.
הכל בסדר.
מעולה. ככה תצליח ליהנות.אני אבוא אבל לא לישון. ולא להיכנס לשעות הערב שהילדים עייפים ועצבנים וההתנהגות שלהם בלתי נסבלת בעיני.
זה יותר קרוב ליישוב שלי בצפון אז משם הבסיס.
מילא חם, אבל החום מגיע בתוספת דביקה של לחות, שבשבוע שעבר היתה בלתי נסבלת.בבית עד יום שישי
או אז קצת נוטשים אותו לטובת חופשה לא ארוכה עם השבט.
חם
במקום בו אני נהיהמילא חם, אבל החום מגיע בתוספת דביקה של לחות, שבשבוע שעבר היתה בלתי נסבלת.
אי אפשר אפילו לחשוב על פעילות כלשהי בחוץ, מעבר למינימום ההכרחי= לתת לצעירים מרחבים לשחרר בהם אנרגיות.
בהצלחה ובהנאה עם כל השבט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.