למה ברחתי...../images/Emo73.gif
יש לי מצברוח חרא כבר משתיים לפנות בוקר. הידיד שלי אמר לי שהתמכרתי לפורום של סקס ו"זה לא בריא ! את באמת מגזימה , כל דבר צריך לעשות במינון הנכון ולא! אני לא רוצה לשכב איתך כל יום , גם לא כל שבוע כי אני מרגיש שאני במבחנים איתך ולא , אין לי שום רגש אשם על כך שזה המצב ולא אני לא חושב שאני א-מיני , אני פשוט לא אוהב כל יום ,אני כן אוהב סקס אבל פעם בשבוע פעם בשבועיים מספיק לי" אז אני מושפלת אוקיי? ובא לי לצעוק אבל אני שותקת ! כמו ששתקתי אחרי שנתתי לו נאום של שעה שאמר:"אתה לא היית מעולם במבחן אצלי , תמיד היית הכי הכי טוב שהיה לי אי פעם ואני בכלל לא מבינה למה אתה מרגיש במבחן , לגבי הפורום , זה נחמד לי להיות שם אבל אם זה מפריע לך , אני יודעת גם לכבות מחשב" סתם מזיין את המוח , אין לו חשק מיני אז הוא מפיל עלי את התיק , שיילך לטיפול או שיעזוב אותי בשקט. אנשים חרא נצלנים. (לא כולם , לא כולם!!!) ברחתי נשמה שלי כי הד"ר הזה היה שיכור ומוזר , וגם בגלל שלא נמשכתי מעולם לכושים וגם בגלל שבאותה תקופה הייתי במערכת יחסים מאוד טובה עם מישהו וזה ממש לא היה הכיוון שלי להזדיין מהצד כי היה לי מספיק טוב עם ההוא שחיכה לי בבית. בקשר לזין גדול... אני לא כתבתי שאני אוהבת זין גדול , אני כן כתבתי אפילו שפעם היה לי חבר עם זין גודל בוטן והיו לי איתו אורגזמות חבל"ז , הוא פשוט היה מעולה במיטה. בקשר לטלוויזיה - יש לי כבלים ויש לי למזלי את ערוץ 10 אני צופה כל לילה ב ´שי ודרור´ נורא אוהבת סטנדאפיסטים וכאלה שטויות , העיקר לצחוק , הוידאומט שלי נמצא בטיז אל נאבי ואין לי גישה חופשית אליו. אבל אם תמליץ על סרטים טובים אני יכולה לנסוע לשם ולקחת כמה. אני אוהבת סרטים ישראלים כמו הסרט הגרוזיני , איך קוראים לו נו? ברח לי וגם סרטים כמו תיק שקנאי וכאלה... חוץ מזה רוצה לרקוד לא טלוויזיה , כל שנה אני רואה בטלוויזיה איך חוגגים את חגיגות הסילבסטר בחצות ועושה לחיים עם המסך. דיברתי עם החברה אתמול שנצא לרקוד השנה לשם שינוי. יאללה תראה איזה מצברוח מגעיל יש לי . ביי בינתיים , עומד לפני יום ארוך של שתיקה , אבל לא רועמת , אין עם מי לדבר , באסה...............