מישהו בבית

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

שועל034

New member
24 סמ get real

אחותי לא סיפרת לי שהחברה שלך מברוקלין איפה לעזאזל היא ראתה 24 סמ

qt1

New member
מאיפה אתה יודע איזה גדלים יש שם ../images/Emo35.gif

היא באמת לא ישראלית והיא גם הלכה הביתה. כנראה תחזור מחר בצהריים . אל תתבייש להשאיר לה שאלות , היא חופשיה לאללה ואני מקלידה את מה שהיא מכתיבה לי. מה שלומך שועלי?

שועל034

New member
|מה זאת אומרת מאיפה

אני יודע את מנסה לרמוז משהו או שאת רוצה להגיד לי שגם את ראית. ובקשר לפיפוט שלך בזמן הזיון אז מחמאות זה בסדר(חשבתי שאת עושה הרצאה) אני בסדר ואני קורא שגם את במצב רוח טוב בכל מיקרה אני יוצא עוד כמה דקות יש לך מקום טוב להמליץ לי (בסוף אנחנו תמיד מוצאים את עצמנו בשלושים ומשהו) ביי אחותי
אבל מהר אני יוצא עוד כמה דקות

qt1

New member
לא , אני לא מרמזת כלום ../images/Emo79.gif

האמת שועלי שהחברה שלי הלכה , ואני לא שאלתי אותה איפה היא ראתה 24 ס"מ כי זה לא ממש עניין אותי ברגע שענינו לך. בדיעבד אני נזכרת בימי הצעירים שכן , מה לעשות היה לי ´תקלונצ´יק´ קטנטן עם איזה ד"ר מזמביה שהיה מספיק שיכור ומספיק מטומטם כדי להתפשט ולהראות לי את ´מיטב מחלצותיו´ , אני זוכרת ששמחתי שהוא שיכור מאוד , אני זוכרת שהגודל היה מדהים
! הוא עמד בערך חמישה צעדים ממני ואני חוששת שהזין שלו כמעט נגע לו בברכיים , אמרתי לו בשפה שהוא הבין:"אני כבר חוזרת" ויצאתי משם בהליכה איטית עד שיצאתי מטווח הראיה שלו. לא זוכרת את עצמי רצה מהר כמו שרצתי אז. יש גבול לכל דבר אחי.(יכולתי באותה מידה לקחת איזה צינור 10 צול .) מה רע בשלושים ומשהו?
העיקר שאתה נהנה. אני מזפזפת בין הערוצים ואין מה לראות הלילה.

שועל034

New member
טוב את בטח לא פה

אחותי לכל שאלה שלי יש לך סיפור ( זה מה שאני אוהב אצלך)לא הבנתי למה ברחת ?( חשבתי שנשים אוהבות זין גדול). והתאורים שלך והשפה יכולת להיות סופרת וחוץ מזה דר מזמביה מה ציפית.בקשר לטלויזיה אם את בונה עליה חבל לך על הזמן הכול שידורים חוזרים(יש לך כבלים או לוין?)ולעידן:אני לא טיפוס בליין תפסת אותי בסוף שבוע עמוס.(אני מהנשארים בבית) אוהב טלויזיה וספרים ולפעמים קצת סקס(פחות ממה שאני רוצה).ובענין שלושים ומשהו (צריך לקרוא למקום 50 ומשהו) חלש מאוד(אני הכי צעיר שם)אם שמעת או ההית במקום שאת או אתה חושבים שיתאים לי אני פתוח להצעות.(ואתה עידן במקום לדבר איתנו בשעות מאוחרות תחזור לאשתך ותתחיל לישם את מה שלמדת)ולך מתוקה מה את אובת ליצפות בטלויזיה ?אולי אני יוכל להמליץ לך על איזה סרט טוב שתיקחי בוידאו. לילה טוב וחלומות פז לכולם(אני נשמע כמו הינשוף מספורים פה)

qt1

New member
למה ברחתי...../images/Emo73.gif

יש לי מצברוח חרא כבר משתיים לפנות בוקר. הידיד שלי אמר לי שהתמכרתי לפורום של סקס ו"זה לא בריא ! את באמת מגזימה , כל דבר צריך לעשות במינון הנכון ולא! אני לא רוצה לשכב איתך כל יום , גם לא כל שבוע כי אני מרגיש שאני במבחנים איתך ולא , אין לי שום רגש אשם על כך שזה המצב ולא אני לא חושב שאני א-מיני , אני פשוט לא אוהב כל יום ,אני כן אוהב סקס אבל פעם בשבוע פעם בשבועיים מספיק לי" אז אני מושפלת אוקיי? ובא לי לצעוק אבל אני שותקת ! כמו ששתקתי אחרי שנתתי לו נאום של שעה שאמר:"אתה לא היית מעולם במבחן אצלי , תמיד היית הכי הכי טוב שהיה לי אי פעם ואני בכלל לא מבינה למה אתה מרגיש במבחן , לגבי הפורום , זה נחמד לי להיות שם אבל אם זה מפריע לך , אני יודעת גם לכבות מחשב" סתם מזיין את המוח , אין לו חשק מיני אז הוא מפיל עלי את התיק , שיילך לטיפול או שיעזוב אותי בשקט. אנשים חרא נצלנים. (לא כולם , לא כולם!!!) ברחתי נשמה שלי כי הד"ר הזה היה שיכור ומוזר , וגם בגלל שלא נמשכתי מעולם לכושים וגם בגלל שבאותה תקופה הייתי במערכת יחסים מאוד טובה עם מישהו וזה ממש לא היה הכיוון שלי להזדיין מהצד כי היה לי מספיק טוב עם ההוא שחיכה לי בבית. בקשר לזין גדול... אני לא כתבתי שאני אוהבת זין גדול , אני כן כתבתי אפילו שפעם היה לי חבר עם זין גודל בוטן והיו לי איתו אורגזמות חבל"ז , הוא פשוט היה מעולה במיטה. בקשר לטלוויזיה - יש לי כבלים ויש לי למזלי את ערוץ 10 אני צופה כל לילה ב ´שי ודרור´ נורא אוהבת סטנדאפיסטים וכאלה שטויות , העיקר לצחוק , הוידאומט שלי נמצא בטיז אל נאבי ואין לי גישה חופשית אליו. אבל אם תמליץ על סרטים טובים אני יכולה לנסוע לשם ולקחת כמה. אני אוהבת סרטים ישראלים כמו הסרט הגרוזיני , איך קוראים לו נו? ברח לי וגם סרטים כמו תיק שקנאי וכאלה... חוץ מזה רוצה לרקוד לא טלוויזיה , כל שנה אני רואה בטלוויזיה איך חוגגים את חגיגות הסילבסטר בחצות ועושה לחיים עם המסך. דיברתי עם החברה אתמול שנצא לרקוד השנה לשם שינוי. יאללה תראה איזה מצברוח מגעיל יש לי . ביי בינתיים , עומד לפני יום ארוך של שתיקה , אבל לא רועמת , אין עם מי לדבר , באסה...............

qt1

New member
לסרט קוראים חתונה מאוחרת

צפיתי בו 3 פעמים וכל פעם נהניתי יותר. אני גם פריקית של ערוץ המדע. מרובעת אני. וגם לא אטרקטיבית ... עאלק מבחן!!! איזה דפיקות יש באנשים מסוימים ודוקא אלה שקרובים אלינו. וואלה מגיע פה לשים אייקון כזה :

לרקוד !!!

נשמה !! רק תזכירי לי אני אדאג לך למסיבות !!! לך ולכל הג´מע!! חברה שלי (להזכירך בני 45 ) מארגנים אכלה מסיבות. גם אני אוהב מאוד לרקוד!! זיונים זה לא הכל!! שבש עידן
נ.ב. מקווה שיש לך מצב רוח טוב יותר

qt1

New member
אתה רציני?

אם אתה רציני אני מגיעה למסיבה עם החברה שהתארחה כאן אתמול , ואין לי שום בעיה עם בני 45 + אלא אם יש להם שומות ושיעור ייתר והם מטומטמים. ועכשיו ברצינות , אם אתה פותח הזמנה לסילבסטר ,אני יכולה להגיע עם החברה? זו בכלל היתה הודעה שהיתה מכוונת אלי או למישהו אחר כאן? כי אני חושבת שרק אני קמתי במצברוח דרעאק. עכשיו זיונים זה לא הכל? הנה התחלת... אתה מסכים עם הא-מיני ששורץ לי כאן על העורק הראשי. באמת שתודה רבה לך!!!
(במחשבה שניה אני אתבייש לרקוד ובטח אני לא אגיד לך מי אני , תנחש?)

הי QT! מסיבות !!

מסיבת הסילבסטר היתה אתמול...אנשים עובדים באמצע השבוע !! לא נורא יש מסיבות בכל הזדמנות.. הקרובה כנראה בפורים.. אני מזמין. חוץ מזה הכנסת אותי לשוק..כן כן שוק!!! את תתבישי ממני... תתבישי לך!! תרקדי ת´נשמה שלך... זה 1/2 ז... שבש עידן

qt1

New member
איך הייתה המסיבה?../images/Emo24.gif

רקדת את שיר הקטשופ? לא יודעת מה הן מברברות אבל שיר קיצבי לאללה... מה פורים? בפורים מתחפשים ואתה לא תזהה אותי
. אבל תודה על שאתה מזמין אותי , אני אגיד לך כמו שהבריטים אומרים : "איט איז א rain צ´ק" (למה להתחפש? לבת ים?) בטח שאני אתבייש ממך (לא?) אולי לא בעצם... לא יודעת. כאן אני לא מתביישת ממך , אולי במציאות אני כן? התביישתי לי!!! מה זה הז....... שכתבת בסוף התאריך? עידן, אם זה בבי"ח המסיבה עם כל הדוקטורים ושאר פרסונל אז איך אתה מזמין? או שזה עם החבר´ה שלא קשורים לכל הענף המלבלב של הפסיכולוגיה וכו´?

זה רק אני../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לפי הסדר: 1) אין קשר בין הגודל לגודל...כמו אצל גברים!!! 2)אין קשר בין משיכה למין טוב..גם לא זוגות שנראים טוב. 3)שאלה מעניינת אבל התשובה היא אינדיבידואלית...אליכן בנות!! 4)עם כל הכבוד קשה לזהות אישה שמזייפת אורגזמה במיוחד אם היא יודעת אורגזמה מהי !! שבש עידן

qt1

New member
מה השאלה../images/Emo35.gif

לא מוצאות , יכול לכוון אותנו לפני שהיא הולכת?

שועל034

New member
סילבסטר לא אבל

סתם יצאתי לשתות עם חבר(גם אתה צריך להישתחרר קצת)ועוד שאלה מה דעתך על תקופת צינון ביחסים ? אתה מאמין בזה?

qt1

New member
שועלי

אל תעלב שאני נדחפת בכייף למה שהשארת לעידן , אוקיי? נראה לך שהוא יכול להשתחרר קצת? כי הוא נשוי ויש לו 3 צאצאים שיהיו בריאים , אז איך הוא אמור להשתחרר קצת? ברגע שממסדים קשר ויש ילדים אני חושבת שאי אפשר לצאת ככה עם החבר´ה לפעמים לבירה . ואולי אני טועה וזה סתם נראה לי כלא? מה דעתך שועלי? נראה לי שכשהילדים הולכים לצבא ההורים יוצאים לבירה , לא?

לא לשתות יותר מידי../images/Emo72.gifיש לי

יש לי אחריות עליכם (עכשיו שאנחנו משפחה) ותודה ש´תה דואג לי...תזמין אותי לדרינק, אני בא!!כמובן לא לשכוח ת´בנות!!! אישית אני לא מאמין בתקופת צינון,( למרות שכל מיקרה לגופו).בטיפול זוגי (הכוונה לזוגות שחיים שנים יחד) יש לפעמים גישה שדוגלת בהפרדה זמנית . זה נעשה כאשר יש עוינות גדולה מידי שלא מצדיקה ת´מגורים יחד. גם זה מאוד מורכב ורגיש...יש ילדים, אין ילדים נושאים מישפטיים וכו´. יש לכל אחד מאיתנו תקופות צינון לא מוצהרות.. במסגרת הזוגיות..טוב לנצל אותן לא צריך לצנן דווקא בעידנא דה ריתחה!! שבש עידן

למעלה