מישהו בבית

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
שבת שלום גם לך עידן ../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

אתה שוקל לעבור ניתוח פלסטי? אני מתחילה להתרגל לעובדה שאתה לא עונה להרבה שאלות שלי... אבל זה פ´סדר... אוהבים אותך גם ככה מבולבל.
(זה בראש)
(זה למלך***)

למה ניתוח פלסטי../images/Emo122.gif ?!!

וואלה מצטער אבל בואו נעשה סדר!!. בד"כ אני אדם מסודר ועונה על כל השאלות (שיש מקום לענות עליהן. למדתי ממך...כשגערת בשועלנו (הוא גם קצת שלי....קצת) שיכתוב מיספרים. אז אנא למען הסדר הטוב..ושלא יהיו לי תרוצים, כל השאלות please שבש עידן
נ.ב. עכשיו אני הולך לבקש מהנהלות הפורום שישימו תמונה שלי כדי לקבל חוות דעת טרום ניתוחית...זה חשוב פסיכולוגית

qt1

New member
../images/Emo59.gifבכרטיס הביקור שלך כתוב ../images/Emo3.gif

שאתה כתבת בפורום של פלסטיקה , שאלת את הפרופסור שם על אסטטיקה... אז חשבתי שאתה שוקל לעבור ניתוח ולא הבנתי למה. במקרה אני כן יודעת איך אתה נראה , יצא לי לראות תמונה שלך פעם כשהתארחת באחד הפורומים ואתה נראה:
(לטעמי לפחות!!!) פצצה לא רימון כן?
. לגבי מספור שאלות , אני אכתוב הודעה חדשה שתכיל את השאלות עליהן לא ענית. שבש

קיוטי שלי!! נכנסתי לפלסטיקה כי..

אותה נסיעה שלי לחו"ל היתה קשורה לעבודה שעסקה בפסיכולוגיה של נשים שמשקיעות $$$$ בחזותן. בעיקר בניתוחים פלסטיים, אז שאלתי ת´פרופ´ לגבי סטטיסטיקות בארץ...אך לשוא..אין..חבל. וכרגיל תודה על המחמאה!!
הפולניות אומרות.... מחכה לשאלות שבש עידן

qt1

New member
../images/Emo104.gifמעניין מה היה קורה בארץ

אם הניתוחים הללו לא היו כל-כך יקרים אה? יש לי חברה שקיבלה אישור להקטנת והרמת חזה דרך הקופה אליה היא שייכת בחינם!!! המידה שלה היא: 75DD והיא די מתלבטת אם ללכת על זה , מסתבר שמדובר בכאב לא נורמאלי.(אבל היא רזונת עם חזון גדול מדי מסתבר )
כל אחד/ת והבעיות שלה... מה יצא בחו"ל ע"פ הפסיכולוגיה? יצא לי לצפות בלא מעט תוכניות על זה בטלויזיה וזה נראה נורא ואיום - גם אם התוצאה של הניתוח יוצאת מן הכלל , עדיין , הכאבים שאנשים חווים בשביל לא להזדקן לא מובנים לי באופן אישי.

qt1

New member
../images/Emo41.gifהשאלות (תודה מראש על התשובות.)

כשכתבתי על דן בן אמוץ , שאלתי איזו שאלה הוא היה שואל אותך . אולי לא ענית כי זו שאלה מטומטמת ואולי כי אין לך מושג ירוק. אתה גם נותן הרצאות במסגרת בית החולים נכון? שאלתי אותך לגבי ההרצאות וגם לזה לא הגבת , אולי הבנת עם עצמך שעדיף לך לשמור על הפורום כמו שהוא ועל הרצאות במסגרת העבודה שלך כמו שהן. שזה בסדר מבחינתי , אני לא יכולה לדעת מה המניעים שלך אבל אני כן יכולה לכבד אותם גם בלי לדעת מהם. ובאופן כללי בקשר לפורום אני מרגישה שאין סוף לשאלות ובהתחשב בגילי , קצת מוזר אבל עובדה - גם אני לא יודעת לא מעט דברים וגם אני לומדת ממך ומכל מי שכותב כאן. עידן , האם יש אנשים א-מיניים? , האם אנחנו נולדים כולנו עם אותם יכולות לסקס טוב בחיינו ומה שמכתיב את המהלכים כשאנו בוגרים זו הינקות /ילדות / בגרות וטראומות שונות אותן אנו חווים? או שלא? אגב, אני כל-כך לא פולניה . אני כן יודעת להכין קוגל אבל אני לא פולניה , אני כן אשכנזיה.

qt1

New member
גם לא ענית על השאלה

"במה זה מתבטא , זה שאתה לא שגרתי" רק תכתוב שלא מתאים לך לענות על השאלה , זה בסדר . אתה הרי לא חייב לי כלום , אבל אולי אתה פספסת ויש לך מה לומר , אין לי איך לבדוק את זה. נכון?

בוקר טוב QT1../images/Emo185.gif

ובקצרה לעניננו: אין לי מושג מה דן בן-אמוץ היה שואל אותי..מוחי הקודח מעלה הרבה שאלות, מפרובוקטיביות ביותר דרך ציניות ועד רציניות...הפסיכולוגים היו אומרים שאני משליך !!. בקיצור יש צורך להעיר ת´מתים..
לנושא ההרצאות אכן אני נותן הרצאות במסגרת ביה"ח ומוכן, כפי שציינתי, לתת הרצאה גם במסגרת הפורום. איך מתי, למה, ולמי, נחליט כולנו. חשוב לציין שמה שאני מעביר הוא רציני..מעט צחוקים..ייענו מכבד ת´מקצוע!! יש אנשים א-מיניים. כו שיש דגים רבים ושונים בים כך גם אנחנו. הטבע יצר יונקים שחלקם עם יצר מוגבר וחלקם ללא יצר. כמובן שיש גם מרכיב התפתחותי שתווה חותם במניותנו,סביבה חינוך, טראומות,etc אך לדעתי יש בסיס גנטי/הורמונלי השונה מאדם לאדם. הקוגל שלך מריח בטעם גן-עדן שבש עידן

qt1

New member
תודה עידן ועוד שאלות ברשותך...

אני לא במצברוח של צחוקים עכשיו אבל באמת שהקוגל יצא טעים (אתה מצליח להוציא ממני חיוך) מה זה משנה מה הפסיכולוגים היו אומרים , תשליך חופשי. שיגידו. אפשר להצטרף להרצאות שאתה נותן ללא תשלום? או שזה כרוך בתשלום שתוכל לנקוב בו? אז לפי מה שאתה כותב , יש ´יצורים´ (לא מסוגלת לכתוב אנשים כרגע סורי) א-מיניים בינינו. ואיך עולים על שריטה כזאת לפני שמתחברים לאחד כזה? הוא כבר בהתחלה יראה סימנים של שרוט = א-מיני? או שצריך אינטואיציה מוגברת כאן? שוב תודה ואשמח אם תגיב . איך השוקו שלך? אני קניתי את הקפה החדש שמפרסמים עם הכושי ההיפר אקטיבי , אחלה קפה.

מאיזו סיבה את קמה כ"כ מוקדם

בשבת בבוקר ??!! תוכלי לבוא להרצאה שלי. ללא תשלום! מה קרה לך...תשלום??!! לגבי דן בן-אמוץ וההשלכות....וותרי לי..מוותרת??!! יש יצורים א-מיניים ביננו אין להם קרניים.. לא תמיד קל לאתר אותם אבל אינטואיציה, מיי דיר, ובמיוחד כמו שלך.. וויל דו איט!! השוקו שלי סביר, אבל מוכן עם הרבה אהבה. כן שמעתי שהקפה של ההיפר אקטיבי טוב...נו מה את רוצה..כושי!! שבש עידן

qt1

New member
קשה לי להרדם בלילות

ואני מוצאת את עצמי ערה בסביבות 07.00 . משבר גיל הארבעים? מה דעתך? האמת , נורא רציתי אתמול והוא לא , לא פעם ראשונה והמחשבות......... לא נותנות לי רגע דל ,הן בתוך החלומות שלי , אני חושבת שזה הכי מתסכל כי אין לי בעיה למצוא תחליף , הוא הולך , אני לא אומרת ג´ק ויש לי מישהו אחר שכן יודע לתפקד. אבל עזוב... זה לא יעזור לטחון את הנושא המעצבן הזה , אני רק מוצאת שזה מעלה לי ת´סעיף שאי-אפשר לדבר על זה איתו שאין שמיעה בצד השני. בן 39 כמו בן 80 אבל לא כמו זה מהפרסומת של סלקום שמחפש צעירות ... חרא של אינטואיציה יש לי , סליחה על השלוחיות של ההודעה............ פשוט חרא! אני רואה גבר יפה תואר , מלח הארץ , מי חושב שהוא סוחב איתו איזה משהו מהעבר שלו ואחרי הפעמים הראשונות יהפוך לקרח???????? אין מצב שבו אפשר לדעת שזה יקרה. אבל כשזה קורה צריך לחתוך לדעתי את הקשר ולא לחשוב לקוות etc שזה ישתנה , אפשר לנסות טיפול זוגי אבל צריך לדעת מתי להרים ידיים ולהמשיך הלאה. אני אשמח להגיע להרצאה שלך , אם תשלח את תוכן ההרצאות שלך (אני מניחה שיש כמה וכמה נושאים) אני אשמח לעדכן אותך לאיזו אני מגיעה ואפילו להזמין אותך לכוס שוקו או קפה של כושים. איך הוא אומר הכושי? אממממממממממממ אמממממממממממממממ wake up man משהו כזה?

qt1

New member
עידן../images/Emo35.gif

מה למדת בחו"ל לגבי הניתוחים הפלסטיים? אתה יכול בבקשה לכתוב? (לא שאתה חייב כמובן , אבל הנושא נפתח ולא נסגר ) תודה אם תענה - לא נורא אם לא.

שועל034

New member
היה מצוין

אלופת סקס במה זה בא לידי ביטוי? הרבה גברים או הרבה אורגזמות

qt1

New member
היא אומרת שגם וגם ../images/Emo117.gif

אבל אצלה האיכות קובעת ולא הכמות. עוד שאלות? היא תלך בסביבות 22.00 (אורחת בפורום )

שועל034

New member
אז למה לא מודיעים לי

אף פעם שיש אורחים כל כך חשובים, וחוץ מזה חשבתי שאת קוראת היום. טוב עכשיו אני רוצה לקבל מ האלופה כמה טייפים סודים שיתנו לי נקודות פתיחה טובות. וחוץ מזה מה זה גם וגם? תדברי במספרים גברת נזכרתי בעוד משהו מqt1 פעם אמרת באחת ההודעות שאת אוהבת לדבר באמצע הסקס את לא רצינית נכון?

qt1

New member
אני כן ../images/Emo118.gif

אני כל הזמן אומרת "אתה תותח , אין , אין עליך ...." "אתה הכי סקסי בעולם " "עוד עוד עוד" אני גם תמיד שואלת "נעים לך?" "וככה יותר נעים?" לגבי גם וגם החברה אומרת "זו תשובה לשאלה שלך , חזור לשאלה ותבין את התשובה שעניתי" והחברה אומרת: "זה תלוי בפרטנר ובמה שאני רוצה שהוא יעשה... גסויות אני יודעת?
" חברה שלי מסמיקה...

שועל034

New member
אלופת סקס נראה

רציתי לשאול אם יש קשר בין גודל האישה לגודל הכוס שלה? אם זיון טוב זה רק ענין של זמן(כמה זמן הוא נמשך)?ואם לדעתכן יש קשר בין משיכה למין טוב (קראתי פעם שזוגות שנראים טוב המין שלהם יותר טוב) וכמה זה לדעתכן זין גדול? ואיך גבר יכול לזהות אישה שמזיפת אורגזמות?וטיפ בישבילכם:תמיד גברים שמציגים את הזין שלהם לראוה הם מושכים את העור של בסיס הזין על מנת שיראה יותר גדול וקשה(בטח אתם יודעות) טוב אחותי זהו יאלה תהנו לכם ןתבלו ביי מותק

qt1

New member
לא../images/Emo28.gif

"התשובה היא חד-משמעית - לא! אין קשר בין שני הדברים. לגבי הזיון הטוב בתור אלופה , אצלי- כמה שיותר זמן יותר טוב , אין אידיקציה , אי-אפשר להגיד זמנים . כשטועמים משהו טוב - מתרגלים אליו מהר ורוצים עוד ועוד ממנו. המשיכה בין בני הזוג חשובה , מי שנראה טוב וזה מנסיון לא תמיד יודע לזיין טוב , גם אישה יפה לא תמיד תהיה מינית / סקסית. זין גדול = 24 . זיוף אורגזמות = קשה... אבל עם גבר שיש לו נסיון רב (כמו של עידן) אבל גם אז לא ב 100% ... קשה לגלות זיוף של אורגזמה , קל וחומר אם מדובר בשחקנית טובה. נו בחייך "דייג רואה דייג מהגב"........ אתה מספר לי על טריקים של זין? הצחקת אותי. יש עוד שאלות? אם לא , אפשר לעבור לפרקטיקה (סתם סתםםםםםםםםם.)

למעלה