קשה לי להרדם בלילות
ואני מוצאת את עצמי ערה בסביבות 07.00 . משבר גיל הארבעים? מה דעתך? האמת , נורא רציתי אתמול והוא לא , לא פעם ראשונה והמחשבות......... לא נותנות לי רגע דל ,הן בתוך החלומות שלי , אני חושבת שזה הכי מתסכל כי אין לי בעיה למצוא תחליף , הוא הולך , אני לא אומרת ג´ק ויש לי מישהו אחר שכן יודע לתפקד. אבל עזוב... זה לא יעזור לטחון את הנושא המעצבן הזה , אני רק מוצאת שזה מעלה לי ת´סעיף שאי-אפשר לדבר על זה איתו שאין שמיעה בצד השני. בן 39 כמו בן 80 אבל לא כמו זה מהפרסומת של סלקום שמחפש צעירות ... חרא של אינטואיציה יש לי , סליחה על השלוחיות של ההודעה............ פשוט חרא! אני רואה גבר יפה תואר , מלח הארץ , מי חושב שהוא סוחב איתו איזה משהו מהעבר שלו ואחרי הפעמים הראשונות יהפוך לקרח???????? אין מצב שבו אפשר לדעת שזה יקרה. אבל כשזה קורה צריך לחתוך לדעתי את הקשר ולא לחשוב לקוות etc שזה ישתנה , אפשר לנסות טיפול זוגי אבל צריך לדעת מתי להרים ידיים ולהמשיך הלאה. אני אשמח להגיע להרצאה שלך , אם תשלח את תוכן ההרצאות שלך (אני מניחה שיש כמה וכמה נושאים) אני אשמח לעדכן אותך לאיזו אני מגיעה ואפילו להזמין אותך לכוס שוקו או קפה של כושים. איך הוא אומר הכושי? אממממממממממממ אמממממממממממממממ wake up man משהו כזה?