מישהו בבית

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
כי רציתי לכתוב לך על האורגזמה

אבל הפנית את השאלה לעידן , אז רציתי לשאול אם זה בסדר אם אני אכתוב מה אני חושבת על השאלה. רק בגלל זה. איזה כייף שבאת?
שבת שלום טירונית

לחשוב יכולה!!אבל הדרך מהמחשבה..

לביצוע...Y Y Y רחוקה!! כפי שנאמר: "אין חכמה כבעלת אורגזמה" (חז"ל) שבש עידן נ.ב. וטוב שאת איתנו

qt1

New member
אהלן טירונית ../images/Emo140.gif

אני מאמינה שראית מספיק סרטים כדי לדעת איזה קולות להשמיע כשאת רוצה להעמיד פנים שגמרת , זה כל העניין בסה"כ.(טוב נו , גם כמה תנועות כאלה את יודעת... LOL ) אותי תמיד מצחיק לראות בסרטים הכחולים את הנשים "גומרות" כי אני יודעת בוודאות שהן לא גמרו ולפעמים אני אפילו יודעת שהן ממש סובלות (בעצם כמעט תמיד אם אני נזכרת בזה.) בתור אחת שחטפה בעיטה בתחת לא פעם ולא פעמיים בגלל שהיא היתה הכי כנה שיש ואמרה לגבר "לא הגעתי לאורגזמה אבל לא מ´שנה בפעם הבאה ..." אני חושבת שאין טעם לזייף , שיתאמצו מה יש? לא מגיע לנו? שבוע טוב טירונית ותודה על שנתת גם לי לענות לך על השאלה.

qt1

New member
טירוניתושקה ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אם את מאוננת , את יודעת כשאת מגיעה לאורגזמה. למה את לא מוכנה ללכת לטיפול? (לא שאני חושבת שאת צריכה טיפול ,אני לא סמכות שיכולה להחליט מה מתאים לך , אבל חשוב לי לדעת אם לא אכפת לך כמובן לשתף אותי , מה כל-כך נורא בטיפול?) דווקא בגלל שאת כותבת שהראשון היה טעות ואולי אפילו טראומה , זו יכולה להיות הסיבה לכל השתלשלות העניין עם הבחור שאת כן אוהבת ומאוד רוצה להישאר ביחד איתו. יכול מאוד להיות שקשה לך להגיע לאורגזמה בעקבות דברים שקרו לך בעבר ,אבל זה לא אומר שאת לא תוכלי לחוות אורגזמות ואפילו מולטי אורגזמות בעתיד (שווה לך אחותי ) זה קשה מאוד לגמור אם אנחנו חושבות שאנחנו לא מושכות או אם אנחנו חושבות כל מיני מחשבות או אם סתם זכרונות מצליחים להיכנס לתוך הראש שלנו בזמן הסקס במקום ההתרכזות בהנאה ,תדמי את זה לעורב שיושב לך על הכתף בזמן הסקס וצועק לך לתוך האוזן "אל תגמרי טירונית לא מגיע לך!!!" כשאני כתבתי בזמנו שאני הייתי בקשר של 4 שנים שבו לא גמרתי אפילו פעם אחת , אני לא שיקרתי ואין לי עד היום מושג למה זה היה המצב , אבל אני יודעת שכשהכרתי אח"כ את החבר שלי , למדתי לגמור ולא התביישתי בגוף שלי. אני כן יכולה להוסיף ולכתוב לך , שאחרי שהחבר ואני נפרדנו בלב שבור , אני לא מצאתי אף-אחד כמוהו שוב. אבל הזיכרונות המתוקים נשארו אצלי ואת זה אף-אחד לא יכול לקחת ממני .......... מה שאני מציעה לך בתור עזרה ראשונה זו אולי הצעה מטופשת אבל זה מה שאני עושה כשקשה לי לגמור , אני פשוט מפנטזת לי ומתנתקת מהעולם , נסי את זה אולי זה גם יעזור לך , אל תחשבי על כמה שהוא סובל , הוא לא סובל הוא נהנה והוא עושה את זה בשבילך .(ובשבילו) תדמייני לך משהו פרוע , הכי פרוע והכי סקסי והכי שלך ואל תתביישי לעשות את זה ! כי לתוך המחשבות שלך , אף-אחד לא יכול להגיע אם לא תתני לו. זה מה שנראה לי שאת צריכה לעשות עד שתלכי לטיפול אם תחליטי ללכת. אני במקומך הייתי הולכת ולו רק בגלל העובדה שאני יודעת בוודאות מלאה שאת כן תלמדי להגיע לאורגזמות ואת כן תלמדי מה מפריע לך . אני יודעת שמגיע לך להנות מסקס כמו לכל אחת אחרת ומאוד חבל לי שאת לא מוכנה עדיין ללכת לטיפול . בקצב שלך ,כשתהיי מוכנה , אני חוזרת וכותבת שאני ממליצה ותתפלאי טירונית , גם אני צריכה ללכת.......... כן , כן , בעלת הניסיון הענק!!! איך נפלו גיבורים אה? מה חשבת? שרק לך יש את הבעיה הזאת? יש לי חדשות בשבילך. מתה עליך. ה.כ.ש. (הוצאת ממני כנות נשמה)

החטב´שק !! the big O../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לילה טוב טירונית!! קיבלתי, ראיתי קראתי !!!אם לא אכפת לך אתיחס מחר כי אני שדוד מעייפות לילה טוב

qt1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif דימוי עצמי

תודה על שכתבת שאני משהו מיוחד! לדעתי את לא פחות מיוחדת ממני (ואני לא חושבת שאני מיוחדת בכלל
) הביטחון העצמי שלי בדשא ומה שעוזר לי להתמודד עם זה זו דווקא ההתעמלות שאני הולכת אליה , יש שם מראה ענקית והרבה נשים (אין גברים אז אני פחות לחוצה )! בהתחלה היה לי קשה להסתכל במראה והתמקדתי בפרקט , עכשיו אני לאט לאט מצליחה מדי פעם לראות את עצמי במראה וכשאני מוצאת מקום ליד מישהי גדולה ממני במימדים אני מרגישה יופי.
תגידי , כשאת כותבת שהיית בטיפול , את מתכוונת לכך שאת הלכת לטיפול אצל סקסולוג? או שזה היה טיפול פסיכולוגי ועדיין... כי זה שמיים וארץ ,אומנם אותו התחום + - אבל , סקסולוג זה שילוב של השניים את בטח יודעת נכון? אולי בכ"ז תתני לעצמך ולזוגיות שלך עם החבר שלך עוד צ´אנס? מה את אומרת? אל תקראי לעצמך מפגרת
(אני לא מרשה לך) את בחורה חכמה שמנסה להבין מה לא פועל ולמה לא פועל ואיך להצליח למרות ועל-אף הקשיים ואני לא רואה בזה שום פיגור
אוקיי? אני לא יכולה להגיד לך על מה לפנטז ואני גם לא יכולה לשתף אותך בפנטזיות האישיות שלי כי הן כבר לא יהיו שלי ואני לא אוכל להשתמש בהן אם אני אשתף אותך בהן (ואת שאר הקוראים ) . אני כן יודעת שיש את הספר המחרמן הזה שנקרא ´מועדון האהבות של רחוב אמסטרדם ´ , אני באופן אישי מאוד אהבתי את הספר הזה , יש שם כל מיני סיפורים על כל מיני סוגים של מפגשים , החל בזוגיות רגילה ועד סאדו , אבל בסגנון מאוד נעים לקריאה לטעמי. אני גיליתי בספר הזה הרבה דברים שלא ידעתי על עצמי ועל הפנטזיות שלי . אני מניחה שגם את תגלי. את הספר ניתן לרכוש ברשת סטימצקי או בכל רשת גדולה אחרת , יש לו כריכה אדומה ומצולם עליו סחלב . ואת לא צרה ובטח לא צרה צרורה ויש לו הרבה מזל שאת לא בורחת ממנו יקירתי ושאת מודעת לכך שמשהו לא עובד כמו שצריך . רק תתחילי להאמין בכך שאם טיפול אחד או שניים לא עזרו , זה לא אומר שהטיפול השלישי לא יעבוד ! תמיד תשמרי על אופטימיות , אל תוותרי לעצמך . אני לא הולכת מסיבות שלא תלויות בי כלל , אין לי איך להסביר לך כרגע , זה מורכב מדי ואני מקווה שתמתיני עד שאצליח לשתף אותך בסיבה לכך , אבל אין לי כל כוונה לוותר על טיפול סקסולוגי , NO WAY !
תכתבי לי טוב מה את חושבת טוב? אני רצה כי יש לי מלא מלא עבודה. LOVE U

אורגזמה !!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

טירונית יקרה !! אני מבין, מתוך כל התכתובת בינך לבין QT1 שעברת לא מעט ע"מ להגשים את חווית האורגזמה, אך לשוא. מצטער אך אין קיצורי דרך!!. הדבר היחידי אינסטנט שאני יכול להמליץ לך (שלא הוזכר) הוא ויברטור אך גם לזה האחרון יש צורך בפתיחות! , דימוי גופני חיובי , יכולת פינטוז וסבלנות!!. מכאן אני מסיק שיהייה לך קושי ל"התנפל" על ויברטור (שיכול לעזור בהגעה לאורגזמות מהירות) מכיוון שיש לך קושי עם הדימוי העצמי,הדימוי הגופני, קושי עם מגע, אוננות, פינטוז etc . כפי שכבר ציינת (ואולי בלי משים) למדת בטיפולייך שהקושי עמוק יותר. יש לך קושי בקבלה שלא לדבר על לקחת!!. מין היא הפעילות האגואיסטית ביותר וע"מ לחוות O יש מקום להתרכז כל כולך בעצמך ולתת לבן זוגך (ויש לך אחד שמשתף פעולה) לעשות לך כאוות נפשך. אך אליה וקוץ בה !! . כדי לדעת ולהנחות אותו מה טוב לך, יש מקום ל"הגשה עצמית" (אוננות). כמובן שע"מ שזה ילך יש מקום להיות נינוחים עם יכולת פינטוז או לפחות לשמור על ראש נקי מטרדות. אין לי ספק שכל אחד ניסה לעזור לך כמיטב יכולתו. אני חושב שיש מקום לתהליך מקדים ואיטי שבוא תכירי את עצמך !! תרשי לעצמך לקבל בכלל ואז תרשי לעצמך לקבל....OOOOOרגזמה!! אני רוצה להמנע מלהפנות אותך לטיפול , אבל עם כל הכבוד לאינטרנט , יש דברים שעדיין זקוקים ל-4 עיניים! חוץ מזה תקראי ת´ספרים שהומלצו לך. גם מה שQT1 המליצה ולא פחות חשוב לעצמך של לוני ברבך..(בצומת ספרים) ולבסוף אנחנו איתך...לא לוותר אני כאן!! שבש עידן מיליצ´ר

מכיוון שאת יכולה להגיע...

לבי"ח איכילוב, למרפאה לטיפול מיני, יש במרפאה שלנו טיפול בנושא אורגזמה!! הטיפול הוא או אינדיבידואלי או קבוצתי בהתאם לרצון הפונה. נכון להיום עלות הטיפול נמוכה ומסובסדת ע"י קופ"ח. ממליץ לך לשקול...הטיפול קצר וממוקד..ויש תשואה לאגרה!! שבש וכמובן שנה טובה עידן מיליצ´ר

הי טירונית../images/Emo24.gif

קטונתי!! אני לא מבין מאיזו סיבה אינך יכולה...ואכבד זאת!!. כן אודה לך באם תירצי לחלוק איתי יותר דרך התיבה האישית שלי. אני מוכן לעזור אך זקוק לעזרה שלך לעזור לי לעזור לך!! שבש עידן

הבנתי יותר טוב למה את לא יכולה..

להגיע. למרות שמגיעות בחורות מכל הארץ....בחיי. חוץ מזה גלי לנו מאיפה את ואשתדל לתת לך כיוון.. לא לוותר!!!! שלך ובשבילך עידן מיליצ´ר

בכלל לא!!!

כתבתי לך על פרופ´ וונדר שהיה בעירך ומטפל בתחום.... כמו כן שאלתי אותך לגבי עיניין בבאר-שבע מטפלים מצויינים!! שבש עידן

qt1

New member
עוד משהו טירונית

ההבדל היחידי בינך לביני הוא: שאני כן יודעת לגמור באוננות ואני גם יודעת איך זה לגמור כשיורדים לי אבל אני גם יודעת איך זה לגמור תוך כדי זיון ולא מצליחה ! וגם לי קשה לגמור כשיורדים לי וגם כשמאוננים לי , אני חייבת לעשות ניתוק מוחלט אחרת אין מצב!!! הוא יכול לאונן לי ימים שנים ......... אני בשלי , הופל´ה מגיעה , הופל´ה לא. כנ"ל לגבי ירידות. לגבי זיון זו כבר בעיה אחרת כי הוא לא מחזיק מעמד ואז אני נאלצת לשמוע את המשפט הנדוש "שיט גמרתי לפנייך איזה באסה ,היה מה זה מדליק?) חארטה כבר אמרתי לא?

qt1

New member
מה עם מי ששייך לקופות אחרות?

רק חברי מכבי יכולים לטפל ב big o? מה עם שאר הקופות? צריך הפניה מהרופא המטפל/ גיניקולוג? נפגשים עם סקסולוג או שזה מתחיל עם קבוצה שכוללת בתוכה פסיכיאטר / עו"ס / פסיכולוג / וכו´ ורק אחרי "הראיון הראשוני" הם מחליטים מי יטפל בבעיה? אתה יכול בבקשה לכתוב על התהליך המביך הזה? תודה.

qt1

New member
מישהו בבית../images/Emo35.gif

שבת שלום לכולם. (הצלחתי לצרף את הקובץ שבו רואים מה אני עושה הערב?)

במי מטפלים../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שאלה מצויינת !!QT1 למרפאה שלנו באיכילוב יש הסכם עם קופ"ח לאומית ומכבי. שאר הפונים, מקופות אחרות,נדרשים לשלם תשלום מלא. (לא יודע בדיוק מהו, חושב כ300ש´ח) מעבר לזה ,חשוב לציין שחברי קופות אחרות יכולים לקבל שרות דומה בבתי חולים של קופ"ח כללית במחירים מסובסדים. לגבי הקבוצה: אצלנו במרפאה מתקיים איבחון ראשוני (אינטייק) ואחריו, במידת האפשר,פותחים בפני הפונה ת´אפשרות לטיפול אישי או קבוצתי. הטיפול ע"י סקסולוגית (אורית פס). טיפול אישי ניתן על-ידי שאר הצוות במרפאה שבש עידן מיליצ´ר

qt1

New member
איך היה אתמול?../images/Emo23.gif

אם יש לך שאלות על סקס , יושבת איתי האלופה הערב ,אז כדאי לך לנצל את הזמן שהיא כאן. נ.ב. קיבלתי את המסרים שלך .

למעלה