../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif דימוי עצמי
תודה על שכתבת שאני משהו מיוחד! לדעתי את לא פחות מיוחדת ממני (ואני לא חושבת שאני מיוחדת בכלל
) הביטחון העצמי שלי בדשא ומה שעוזר לי להתמודד עם זה זו דווקא ההתעמלות שאני הולכת אליה , יש שם מראה ענקית והרבה נשים (אין גברים אז אני פחות לחוצה )! בהתחלה היה לי קשה להסתכל במראה והתמקדתי בפרקט , עכשיו אני לאט לאט מצליחה מדי פעם לראות את עצמי במראה וכשאני מוצאת מקום ליד מישהי גדולה ממני במימדים אני מרגישה יופי.
תגידי , כשאת כותבת שהיית בטיפול , את מתכוונת לכך שאת הלכת לטיפול אצל סקסולוג? או שזה היה טיפול פסיכולוגי ועדיין... כי זה שמיים וארץ ,אומנם אותו התחום + - אבל , סקסולוג זה שילוב של השניים את בטח יודעת נכון? אולי בכ"ז תתני לעצמך ולזוגיות שלך עם החבר שלך עוד צ´אנס? מה את אומרת? אל תקראי לעצמך מפגרת
(אני לא מרשה לך) את בחורה חכמה שמנסה להבין מה לא פועל ולמה לא פועל ואיך להצליח למרות ועל-אף הקשיים ואני לא רואה בזה שום פיגור
אוקיי? אני לא יכולה להגיד לך על מה לפנטז ואני גם לא יכולה לשתף אותך בפנטזיות האישיות שלי כי הן כבר לא יהיו שלי ואני לא אוכל להשתמש בהן אם אני אשתף אותך בהן (ואת שאר הקוראים ) . אני כן יודעת שיש את הספר המחרמן הזה שנקרא ´מועדון האהבות של רחוב אמסטרדם ´ , אני באופן אישי מאוד אהבתי את הספר הזה , יש שם כל מיני סיפורים על כל מיני סוגים של מפגשים , החל בזוגיות רגילה ועד סאדו , אבל בסגנון מאוד נעים לקריאה לטעמי. אני גיליתי בספר הזה הרבה דברים שלא ידעתי על עצמי ועל הפנטזיות שלי . אני מניחה שגם את תגלי. את הספר ניתן לרכוש ברשת סטימצקי או בכל רשת גדולה אחרת , יש לו כריכה אדומה ומצולם עליו סחלב . ואת לא צרה ובטח לא צרה צרורה ויש לו הרבה מזל שאת לא בורחת ממנו יקירתי ושאת מודעת לכך שמשהו לא עובד כמו שצריך . רק תתחילי להאמין בכך שאם טיפול אחד או שניים לא עזרו , זה לא אומר שהטיפול השלישי לא יעבוד ! תמיד תשמרי על אופטימיות , אל תוותרי לעצמך . אני לא הולכת מסיבות שלא תלויות בי כלל , אין לי איך להסביר לך כרגע , זה מורכב מדי ואני מקווה שתמתיני עד שאצליח לשתף אותך בסיבה לכך , אבל אין לי כל כוונה לוותר על טיפול סקסולוגי , NO WAY !
תכתבי לי טוב מה את חושבת טוב? אני רצה כי יש לי מלא מלא עבודה. LOVE U