מישהו אולי יכול לעזור

fency

New member
מישהו אולי יכול לעזור

אני מחפשת תבניות עיצוב קבועות למצגות ב- powerpoint עם סיום pot...היכן ניתן למצוא ? כל מה שמצאתי עד כה היה בסיומת jpg או בסיומת gif .... ועוד שאלה בדף שנבנה בפוורפוינט האם קיימת אפשרות (דף שנשמר ב-html )להוסיף כפתור ? תודה ליאנה

udiyulis

New member
ליאנה,

כשאת פותחת את יישום ה- PowerPoint הכנסי ל"קובץ" בתפריט הראשי והקישי על "חדש". תיפתח לך תיבת שיח עם לשוניות. אחת מהן היא "תבניות עיצוב" (בסיומת pot) ליחצי עליה ותמצאי דוגמאות שונות. אם תבנית מסויימת המופיעה ברשימה לא מותקנת תקבלי הודעה: "לחץ על אישור כדי להתקין תבניות נוספות" ותתבקשי להכניס את הדיסק של Microsoft Office ולפעול לפי ההוראות שיוצגו בפניך. מקוה שתמצאי מה שאת צריכה. בהצלחה

fency

New member
אודי תודה את המאגר הזה אני רוצה

להעשיר מהאינטרנט ...לא מספיק לי מה שיש שם...ידוע לך איפה אפשר למצוא עוד תבניות כאלו? תודה ליאנה

udiyulis

New member
האם ניסית לעשות חיפוש באתרי הורדות?

אם אמצא משהו אעדכן אותך. שלחתי לך מסר. האם קיבלת? (תגובה על התגובה שלך - בשעה 20:30 ) כי כששלחתי את ההודעה קיבלתי הודעת שגיאה ולא יודעת אם ההודעה נשלחה.

Elishabb

New member
שלום ליאנה

מצאתי לך כמה תבניות לפווארפוינט. העלתי אותם למאגר בקובץ pot.zip. לחצני פעולה את מוסיפה למצגת לפני ההמרה ל html מתפריט הצג שופיות-> לחצני פעולה. רק לאחר מכן את ממירה ל html. ראי דוגמהבמאגר בקובץ dugma.ppt tkhag

fency

New member
ואני חיפשתי ולא מצאתי כי חיפשתי

בצורה שונה ....וראה זה פלא כשהכנסתי את החיפוש כמו שהצעת מצאתי עולם ומלאו ...תודה ....יחיה ההבדל הקטן בין צורות החיפוש שאני עשיתי לבין אלו שאתה הצעת ....הספריה שלי של התבניות התעשרה הודות להצעתך....ויותר מזה הודות לאתר ששלחת ושם הוסבר בדיוק מה לעשות כך שהבנתי מה הייתה הטעות בחיפוש הקודם כשכבר מצאתי משהו שמרתי לא נכון במקום בסיומת pot שמרתי בסיומת jpg ....למדתי תודה ליאנה

fency

New member
המון המון ../images/Emo51.gif

כמה שזה פשוט כשמראים לך דוגמאות ...שיגעון ....כבר אמרתי שאני זקוקה לחבל הצלה ממך בכל פעם שאני נתקעת ....רק ככה לומדים ...כבר העשרתי את המאגר שלי באין סוף תבניות ...ואגב שלא תחשוב שלא חיפשתי את התשובות ...אך משום מה לא מצאתי אותן ....

udiyulis

New member
אלישע, מצטרפת לליאנה בכל מה שאמרה

ליאנה, גם אני מרגישה שלומדת כל יום משהו חדש. זה היופי כאן.

למעלה