מישהו אולי יודע ...

../images/Emo124.gif ניר ... השוקולדים הגיעו !!

כמו שאתה רואה אני בחורה רצינית
היית מאמין שכל כך מהר ? ת'אמת בעלי שיחק אותה ... אז השלישייה בידיי. חייבת לציין שהאריזות מהודרות ומרשימות ביותר, וכבר נוזל לי ריר,. א ב ל אני אטעם מהשלל רק מחר (כן כן יש לי כושר איפוק נדיר). רב תודות על המלצה שווה ורלוונטית. מבטיחה לחזור מחר עם רשמים. ולסיום יום ... המלצה משלי... אם אתה בעניין של 85% אחוזי קקאו ומעלה... (ואתה בעניין כמובן !) אז לקוט'דור יש מריר מ ד ה י ם 86%. מהטובים שטעמתי. מוכרים בכל סופר.

N i r T

New member
לפני חודשיים בערך הביאו מלאי לארץ

מכרו אותם במחיר מצחיק - 2 ב- 15 ש"ח. כמובן שלא קניתי "רק" 2.... אני אוהב שוקולד טרי - הדבר הראשון שאני בודק תמיד הוא התאריך האחרון לשיווק. ברוב הטבלאות הוא יהיה שנה מהיצור. בחלק (בעיקר מרירים מאוד) הוא יהיה שנה וחצי מהיצור. שוקולד שעל המדף יותר מ-3 חודשים יפסל על הסף אלא אם אני בקריז... (מה זה בדיוק המילה הזו "להתאפק" כשמדובר בשוקולד????) הקודור המדובר לעיל הוא ללא ספק מופלא. ללינט יש משהו לחובבי HARD CORE אמיתיים (אלה עם בגדי העור והניטים... אופס-הפורום הלא נכון
) - שוקולד מריר 99%. הוא מגיע באריזה אטומה ובמשקל של 50 גרם בלבד בטבלה מאוד דקה. הדבר הזה מר כלענה אבל מדהים. כדאי לצרוך אותו במנות קטנות וכמו כדורי דיגיטליס - לשים מתחת ללשון ולתת לזה להנמס לאט לאט.

"להתאפק" כי יש אילוצים כואבים ...

גם אני כמוך אוהבת שוקולד טרי ב ל ב ד. לא נבלע אחרת. חשבתי שזו רק שריטה שלי
מריר 99% נשמע לי לא אכיל... דווקא התעניינתי לגבי השוקולד הזה לפני זמן מה... אני מניחה שמי ש"משתמש" בו זה בעיקר לאפייה. אולי אנסה בשביל לא למות טיפשה ... כמה שוקולד אתה אוכל ביום ?

חזרתי עם אין רשמים ../images/Emo4.gif

אכלתי בדיוק "לפי ההוראות". חצי קובייה מגל סוג. ועשיתי שני סבבים כאלה. ואין לי מסקנות. עדיין. אני כפי הנראה צריכה עוד כמה סבבים כדי להתגבש. .היה לי מאוד "שונה" הטעם הונילי במדגסקר. כרגע, אם הייתי צריכה לבחור לאכול עוד קובייה אחת בלבד, הייתי בוחרת ב cuba. הוא היה לי הכי מעודן ונעים. אבל אני לא סגורה על זה. אבחן זאת בימים הקרובים... כן סגורה על זה שה 86% של קוט'דור יותר טעים משלושתם

מייל משרון (קורינט)

במקרה עברתי בפורום וראיתי את שמי כך פתאום. מרגש אותי לראות שאנשים מדברים ומגיבים על השוקולד (כולל הפידבק על הצ'אי). נחמד לראות לדיון אמיתי. לא תמיד אני יודעת מה הלקוחות עצמם חושבים, רק לעתים מגיעות תגובות (לאחרונה גם מהעולם הגדול...מה שהפתיע אותי במיוחד). הצ'אי באמת יותר לאוהבי תיבול הודי, מה שמיוחד בו בעיני זה - אפשר להרגיש שהתיבול בערבוב ידני, יוצא שהתבלינים לא מעורבבים באופן שווה בחפיסת השוקולד... החלטתי לעבוד רק עם שוקולד מריר בעיקר בגלל שזה מה שאני אוהבת, ורציתי לעשות דברים שבתור "מכורה כבדה" רציתי למצוא ולא היו. כך הגעתי ל 90% מוצקי קקאו בדפים דקים, שבורים ידנית. הדקיקות מרככת את המרירות. אכן משווק דרך חנויות טבע. באזור רעננה: בביו סנטר, מושב גבעת חן. המומלץ האישי שלי 80% מוצקי קקאו עם קפה, 90% תפוז. אז בקיצור רציתי לומר תודה למי שקנה את השוקולד, למי שניסה ואוהב (וגם למי שפחות), על הפידבקים. לא מבטיחה לעבור כאן שוב בעיקר בגלל מחסור רציני בזמן פנוי, (עכשיו שבת 1:30 בלילה..). אשמח מאד לקבל תגובות למייל. [email protected] .

למעלה