מישהו אולי יודע ...

מישהו אולי יודע ...

היכן שרון אפלר יניב (מותג "קורינט") מוכרת את השוקולדים שלה ? אני גרה בכפר סבא, אשמח לדעת אם יש נקודות מכירה באיזור מגוריי, או באיזור המרכז בכלל. למי שיודע ומכיר, תודה רבה.

באמת ? בחיים לא הייתי חושבת על

הכיוון הזה. ממש תמוה בעיניי... למה חנויות טבע ?? כלומר, מה הקשר לשוקולד ? האם המוצרים שלה אורגניים ? או "בריאותיים" באיזה אופן ? ממש מסקרן בעיניי. בכל אופן, אנסה את מזלי בכמה חנויות באיזור מגוריי. תודה רבה לך

CHOCOLA

New member
פקאן, אתה מכיר

חנות ספציפית בה מוכרים את המוצרים שלה?

Ambrosius

New member
האתר שלה כולל הטל'

שוקולה! שלכתי לך תשובה ושכחתי שגם הלילה אני בבית- אחרי 22 עד23:00 זה בסדר!!

N i r T

New member
בלי קשר לשאלה

קיבלתי שתי טבלאות מתוצרתה במתנה מאנשים שחשבו שאני אעריך את זה
את השוקולד עם הקוקוס אכלתי והוא היה בסדר - כמו שוקולד קליבו עם שבבי קוקוס... השוקולד עם הצ'אי ההודי (בעעע) הלך כמעט כולו לפח לאחר שלא נמצאו לו קונים. מעבר לגימיק באריזה לדעתי שוקולד לינט טרי מהסדרות היותר יקרות יותר טעים ויותר זול. אבל זו רק דעתי.

לדעתי צ'אי הודי (באמת בעעע)

למי שלא אוהב, מגעיל אצל כל השוקולטיירים. טעמתי פרלין כזה אצל רואי גרשון, לדעתי זוועה. אבל מניחה שיש לזה קליינטים, אם מייצרים ...

chocosan

New member
אתם מוזמנים לנסות את

הפרלין 5 תבלינים סיניים שלי- די דומה בתוכנו לצאי מאסלה של כולם אבל לא משאיר aftertaste של תה קר מאתמול בפה

passioneta

New member
אני ניסיתי והיה טעים

יש גם חברה שנקראת Dolfin (לא בארץ) שיש להם שוקולד חלב מסאלה מעולה.

פ ק א ן

New member
מסכים אתך לגמרי

אריזה יפה השוקולד לא מעבר לבינוני, ואם כבר חפיסות-אני מעדיף את סויס השויצרי, במיוחד מריר תפוז.

N i r T

New member
יש ללינט מריר לימון עם שקדים

כמו המריר תפוז שלהם אבל עוד יותר מדהים. לא מביאים לארץ למרבה הצער.. חוץ מזה ראיתי שהביאו עכשיו את הסידרה של המרירים מקובה/אקוודור/מדגסקר. לקנות את כל ה-3 ולאכול חצי קוביה מכל אחד לפי הסדר. אין מה להוסיף.

../images/Emo124.gif נ י ר

מה זו הסידרה של המרירים מקובה/אקוודור/מדגסקר ? איך הם נקראים ? איפה משיגים ? פ ר ט י ם בבקשה ...

N i r T

New member
ראיתי ב"מגה" ברעננה

בשבוע שעבר - 12.95 ש"ח לחפיסה. אני מניח שיש במקומות אחרים. אם את לא מוצאת אני יכול לקנות עבורך. יש הבדלי טעם די משמעותיים בין 3 הסוגים וזה מאוד מעניין לטעום אותם אחד אחרי השני.

תודה. אני מאמינה שאמצא

רק לא יודעת מה לחפש
תוכל בבקשה לכתוב לי איך השוקולדים נקראים ? ושל איזו חברה ? סביר להניח שבעלי ירכוש עבורי בדרכו הביתה מהעבודה ... אז אצטרך להגדיר לו בדיוק, מה אני בעצם אומרת לו לקנות ? תודה
נ.ב יש לנו אותו שם, ואנחנו בני אותו גיל. נחמד.

N i r T

New member
ותבקשי יפה שיביא לך את כל ה-3

קובה אקוודור ומדגסקר. ואם יש - אז גם EXCELLENCE 85% שהוא לא רע בכלל אבל לא אופייני לאחת מהארצות המוזכרות. בתאבון
(אני בטח גם אקנה היום את השלישיה - מרוב דיבורים מתחשק לי גם)

תודה רבה ../images/Emo24.gif

שיחקת אותה עם התמונה
מיד מעבירה את הבקשה ...לביצוע מבטיחה לחזור עם רשמים

למעלה