מישהו אולי יודע

כשתחליטו לייצר אחד

מפגש פורום כשמו כן הוא - מפגש של הפורום. אתם בפורום? אתם מארגני מפגש בדיוק כמו כל אחד אחר. אתם לא רואים הודעות על מפגש ומעוניינים באחד? קחו יוזמה וצרו אחד. אין טעם לשאול, אם היה תאריך סופי ומשהו מאורגן, הייתה הודעה.

נ י נ ג ה

New member
מה אני אמור לעשות???

ילד בגיל 14 יארגן הכול למה יש מנהלים כדי שיעשו מיפגשים ועוד דברים מה אתה לא חושב כמוני?? אז שאלתי את חברי הפורם והמנהלים

WhiteBear

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif אורין - כל הודעה לו תימחק

WhiteBear

New member
אה, ואורין, תיראה את ההורסקופ שלך:

הדגש בסוף השבוע הזה הוא על המלים אחריות ומחויבות. בחרת אחלה תאריף לידה
.

אני לא מכיר מורה אחד שיגיד לא

רק בגלל שהקול שבצד השני של הטלפון הוא של מישהו בן 14. רוצה מפגש? קח יוזמה. מה מעניין אותך לראות? אולי המורה שלך יסכים להעביר שיעור? מה אתה אומר?

אבל דלית עשה בדיוק מה שהוא אמר -

הוא יזם ואירגן מפגש פורום. אולי הוא מדבר הרבה, אבל הוא גם עושה מה שהוא אומר.

איך מארגנים מפגש פורום?

1. יוצרים קשר עם מספר מורים לשיטות שונות, מסבירים להם מהו הפורום, מבקשים מהם להעביר שיעור במפגש. 2. מוצאים מקום מתאים לאירוח המפגש. 3. מתאמים תאריכים בין המקום והמורים (מחפשים תאריך שיתאים לכולם). 4. מחפשים מקום שיכול בתאריך אחר. 5. מחפשים מורה שיכול בתאריך אחר. 6. מודיעים בפורום על המפגש. 7. קוראים בפורום שבדיוק לתאריך הזה נקבע אירוע אחר. 8. לוקחים אקמול. 9. מחפשים תאריך אחר. 10. מחפשים מקום אחר. 11. מחפשים מורה אחר. 12. מנסים לתאם בין כולם. 13. מודיעים בפורום על התאריך החדש. 13. קוראים בפורום שהתאריך החדש קרוב מדי ואנשים לא יספיקו להתארגן. 15. לוקחים אקמול פורטה. 16. חוזרים על סעיפים 8-12. 17. ביום המפגש מקבלים הודעה שאחד המורים לא יוכל להגיע, אבל הוא שולח תלמיד שלו, רק שזה מישהו שאין לו משוג מה הוא אמור לעשות באימון-פורום. 18. במקום המפגש מגלים ששם חשבו שזה בשבוע הבא, וכרגע יש שם פסטיבל סטפס שיימשך עוד שעתיים. 19. לוקחים אופטלגין. 20. מקבלים התקף-לב. אל תנסו בבית...

WhiteBear

New member
../images/Emo6.gif זה ממש לא נכון מה שאתה אומר

איך מארגנים מפגש פורום: 1) מחכים עד שמישהו בפורום ישאל "מתי יש מפגש פורום ?". 2) ברגע שאחד כזה מגיע, אומרים לו "אתה רוצה, תארגן אתה..." 3) הוא מבצע את הסעיפים שלך, ומת מהתקף לב... 4) חוזרים על 1-3 עד שמגיע מישהו עם לב חזק. 5) אם לא מגיע מישהו עם לב חזק יותר מידי זמן, מטלפנים לאורי... 6) מגיעים לאימון פורום. 7) חזור למשבצת 1. טל.

שי רגב

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אגב, אני ממליץ, בסוף, על "דקסמול-קיד" (בעיקר בגלל החזאי העירקי ההוא, מהפירסומות בטלוויזיה...)

frodo1

New member
פה, בזכרון-יעקב יש הרבה מורים

יש פה נין-ג'יטסו, טאי-קוואן-דו, קונג-פו, קראטה ואני חושב שגם קפוארה וקרב-מגע. הבעיה היחידה היא שלאף אחד לא יהיה נוח להגיע לפה ואי אפשר שרק אחד יבוא אז...

nyaron

New member
קשה לי לאמין

שמורים יאמינו לילד בן 14 שיצלצל עליהם הם יחשבו שמסטלבטים עליהם

frodo1

New member
אני צריך תאריך

ואני לא יודע את הטלפונים של המורים, ואני גרוע בלארגן דברים. ממש גרוע.

למעלה