יופי של דוגמא , עדי !
Supertramp עוד להקה ענקית משנות ה- 70 וה- 80 . עדי, מה שסיפרת כאן על הלהקה הזאת ממש לא מפתיע והדוגמא שנתת היא עוד אחת מתוך הרבה אחרות של להקות שמייצרות חומר חדש ומאמינים ביכולת ליצור המשכיות למוזיקה הנהדרת שהביאה אותן אל התהילה . אם זה קרה עם Supertramp , תאמיני לי שזה יכול לקרות עם הרבה להקות אחרות, וכולנו כבר נקבל את זה בהבנה ובאהבה
המקרה הזה הזכיר לי 2 דברים : 1. יש לי 2 קליפים של Supertramp בהופעה חיה בגרמניה שבהם הם מבצעים את הלהיטים Breakfast In America ו- Dreamer . לראות את 2 השירים האלה בהופעה חיה מול קהל גרמני משולהב זה בעצם הכול. הרבה מאוד אנשים כמונו מודעים להמשכיות, וכשזו הופכת למציאות מול עיניהם הם פשוט לא מפספסים את ההזדמנות ליטול חלק בחוויה של להיות חלק מקהל שמגיע להופעות החיות של הלהקות האלו ולהנציח את הרגעים המקסימים האלו לתמיד . 2. התמזל מזלי, וכאשר ביקרתי את דודי במדינת פלורידה שבארה"ב במרץ 2000 נסעתי לראות שם הופעה חיה של להקת ELO ( עוד להקה גדולה ) זאת היתה פשוט חוויה בלתי נשכחת . בלתי נשכחת עד כדי כך שבסוף ההופעה הקהל ממש נותר המום לכל מה שהוא ראה והוא שואל את עצמו "ההיינו כחולמים" ? להקה שכולם חשבו שהיא גמורה, באה ונותנת הופעה שכזאת ? נו טוב, בגלל זה אנחנו המאמינים עדיין כאן
Supertramp עוד להקה ענקית משנות ה- 70 וה- 80 . עדי, מה שסיפרת כאן על הלהקה הזאת ממש לא מפתיע והדוגמא שנתת היא עוד אחת מתוך הרבה אחרות של להקות שמייצרות חומר חדש ומאמינים ביכולת ליצור המשכיות למוזיקה הנהדרת שהביאה אותן אל התהילה . אם זה קרה עם Supertramp , תאמיני לי שזה יכול לקרות עם הרבה להקות אחרות, וכולנו כבר נקבל את זה בהבנה ובאהבה