מישהו אולי יודע -

greenzg

New member
מישהו אולי יודע -

מה מספר הדירה של עדי ? אין לי מושג מה שם המשפחה ואני מאמין שזה בניין משותף....

adiville

New member
זה מספר 17 ../images/Emo6.gif

אבל כבר לא רלוונטי, אה ? סיכום מפגש פורום אייטיז ראשון. אז מה היה לנו ? ב-21:30 הגיע עובי, חיכה בסבלנות עד שסיימתי להתלבש ואז ישבנו להכיר אחד את השני ולהחליף חוויות על תרבות האייטיז. בחור חמוד וסימפטי שאוהב דווקא את הלהקות הלא כל כך מפורסמות של השמונים אבל בהחלט יש לו טעם טוב במוסיקה וגם בסרטים (במיוחד סרטי אימה....לא לשכוח שזה היה יום שישי ה-13 !!!). אה, ושנינו חולים על ה-styx ! עוד מישהו רוצה להפתיע ולהיצטרף ל"מועדון" ?
דניס דה יאנג לשלטון !!! ב-22:00 הגיעו הזוג המקסים אלכס ויערה. אלכס ועובי התחילו לדבר על כדורגל ואנחנו הנשים מיד הפסקנו אותם...! תוך כדי התנגן לו ברקע אוסף שהביא איתו עובי וכשהגיע השיר של culture club מיהרתי להעביר כי יערה אמרה שאלכס חנק אותה בבית עם הלהקה הזאת
אחרי זה הגיע greenzg שהרשים אותנו במשך כל הערב בידע האייטיז הרחב שלו. dead of night התקשר מהדרך כי הוא הלך קצת לאיבוד....אבל לא לקח הרבה זמן עד שהוא הבין איפה הוא נמצא ואחרי כמה דקות הוא הופיע עם עוד שתי ידידות. אחת מהן היא השותפה שלו לבניית אתר דפש מוד שהם העלו לאינטרנט לא מזמן. אחלה עיצוב - מומלץ ! ובסוף, לקראת 23:00 הגיע הבחור המבוקש ובעל סדר היום הצפוף - שמש !!! התחלנו ב-DVD של ה-Cure. ראינו כמה קליפים מהתקופה שלרוברט סמית' עוד היה מסרק בבית ובסוף עוד שיר בגירסה אקוסטית. בשלב הזה אלכס ויערה הלכו בגלל הילד בבית. איזה הורים מסורים ! אחרי זה היינו צריכים משהו יותר מקפיץ וסוחף ועברנו כמובן להופעה של דפש מוד - one night in Paris. dead of night בחר לנו שירים מומלצים ואהובים תוך כדי קריאות התפעלות : "מרטין מלך !!! דייב כלי !!! איזה גאונים !!!!" וגם עשה לנו טריוויה על ההופעה וכל מיני דברים שקשורים לדפש. גם שמש לקח חלק לא קטן בידע הכללי על דפש. סחתיין עליכם ! אני חייבת לציין שכבר ראיתי חלק מההופעה בערוץ 3 אבל זה היה פשוט מדהים ואם אני אראה את ה-DVD בגרמניה אני בהחלט אקנה אותו ! אם לא אז בארץ
כבר היה קרוב ל-01:00, לשמש היה עוד אירוע ו-dead of night וחבורתו גם היו אמורים להמשיך את הלילה אז החלטנו לסיים להפעם. מפגש מצומצם וקצת קצר אבל אני מאוד נהניתי ואני מקווה שזה יהיה הבסיס לעוד מפגשים כאלה בעתיד. מבחינתי, המפגש הבא יכול גם להיות אצלי בכיף. רק תגידו מתי....... עדי.

greenzg

New member
בוקר טוב לכולם - סיכום שלי../images/Emo82.gif

קודם כל שוב תודה לעדי על האירוח ! דבר שני היה נחמד להכיר חלק קטן של האנשים - עובי, עדי, דד אוף נייט, שמש ואת אלכס שכבר היכרתי. היה נחמד מאוד לראות הופעה של דפש ולדסקס על האייטיז. מאוד חבל שלא הגיעו לפחות 10-12 איש ומכאן אני קורא כבר לאירגון המפגש הבא - שיוכל להכיל את כמויות האנשים שיגיעו...(תשאלו את שמש זו לא אגדה!)

my summary!

בהחלט תודה רבה על הארוח היפה של עדי. היה לי מאד נעים להכיר פנים מול פנים אנשים שכבר ידעתי דרך הפורום שהם ממש ממש נחמדים (וממש לא התאכזבתי). גיליתי עוד דברים נחמדים על האייטיס דרככם והיה ממש כיף. כל פעם שיהיה דפש אני התלהב (תקון קטן, אצלי דייב = מלך מרטין = גאון) בעקרון הערבים האלה יכולים להיות הרבה יותר טובים אם יגיעו עוד אנשים מהפורום. אני מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה.

turrican

New member
היה מצויין עדי ../images/Emo13.gif

היי עדי כ"כ רציתי להשאר עוד ,אבל אישתי לא נתנה לי בגלל הילד.
בכל מקרה היה סבבה לראות בפעם הראשונה את עובי ובהחלט יש לו טעם שונה באייטיז וטוב שהוא מכיר לנו חומרים חדשים-דיברנו על כדורגל אבל תודי שזה היה מעט וזה בגלל שחיכינו לשאר החברים שהגיעו. Greenzg הגיע נטול אשתו (חבל) אבל טוב היה לראות אותו שוב כי הוא אחלה בנאדם עם אחלה ידע. אח"כ Dead of night שגנב את ההצגה עם ה-dvd's הטובים שהביא .ושמש הגיע כמעט ולא הספקתי לדבר איתו אבל אני מבטיח שהיום או מחר אנו נדבר על ה-כול. אני מאד נהניתי וכמה חבל שלא הגיעו יותר אנשים מהפורום. עדי -היה ממש אחלה אירוח ומקווה למפגשים נוספים אצלך. מילה לכל מי שלא הגיע- חבל , היה אווירה ממש טובה עם סאונד מעולה (DVD מחובר למערכת ) ההפסד כולו שלכם . אני נהניתי בכל מקרה מאד מאד

adiville

New member
איט וואז מיי פלז'ר ../images/Emo8.gif

אני בהחלט מחכה למפגש הבא, בתקווה שיבואו עוד חברים ונעשה סיעור מוחות של אייטיז
כמו כן, יש לנו עוד כל כך הרבה הופעות לראות..... התבאסתי שלא הספקתי להראות לכם את אלפאוויל אבל next time ! כמו שאמרתי, אין שום בעיה לעשות אצלי עוד מפגש אלא אם מישהו אחר היה רוצה לארח..... שמש : אל תשכח להעלות לנו מחדש את כל הנושאים שהתחלנו לדסקס אתמול (אני מקווה שאתה זוכר מה הם כי אני לא
) חחחחחחחח......... ודבר אחרון אבל לא פחות חשוב : דפש מוד מלכים וגאונים !!!!!!!!!!! בחיית שניר, תשיג לי נוצה כמו של חסה-מן ! Love, עדי.

Ovi Basha

New member
סיכום מיפגש הפורום הראשון

אז נתחיל בזה שהיה ממש אחלה מיפגש והיה שווה להגיע. מי שלא בא והחליט לוותר, הפסיד. היה נחמד להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים השונים שבפורום שלנו. עדי - כל הכבוד לך על היוזמה ותודה רבה על האירוח. אני משוכנע שעשית לא מעט בשביל להוציא לפועל מיפגש שכזה אז אני שבע רצון שזה הצליח למרות שלא כל מי שחבר בפורום הגיע. הגעתי ראשון מבין האורחים והחלפתי עם עדי שיחה מעניינת בעיקר על האייטיז ועל האמנים שאנחנו אוהבים בטירוף. כמובן שהחמאתי לה גם על האתר האישי של אלפאוויל שהיא יצרה, ובגדול התרשמתי מכך שמדובר בבחורה סימפטית נחמדה לבבית ומעניינת בעלת תחומי עניין מגוונים. כן כן , גם היא אוהבת סרטי אימה . עדי, אל תשכחי שצ'אקי עדיין מחכה לתשובה אם את רוצה לצפות בו
וטוב לדעת שגם את כמוני אוהבת את להקת Styx . יש לך דרישת שלום חמה מ- Mr Roboto . ואם דניס דה יאנג היה יודע שאת קוראת לו בהערצה לעלות לשלטון, הוא בטוח היה מקדיש לך את השיר הנפלא BaBe .
לאחר מכן הגיעו אלכס ויערה. זוג נחמד שהיה נעים להכיר. בכלל היה מסקרן לפגוש את אלכס מנהל האתר של האייטיז, גם בגלל הסיבה הזאת וההערות המחמיאות שקיבלתי ממנו לגבי הידע במוזיקה וגם בגלל הקטע של הספורט. אז אמנם החלפנו כמה מילים על הכדורגל, אבל באמת היה ברור שזה יהיה מאוד קצר כי עם כל הכבוד המטרה לשמה התכנסנו היתה לא התמכרות לקבוצת כדורגל אהודה אלא פשוטו כמשמעו - התמכרות ל.....מוזיקת האייטיז ! אלכס, עוד נדבר בהזדמנות לגבי הכדורגל, אבל רק בשביל לסגור את הנושא שוב אני מאחל לך בהצלחה בנוגע למינוי שסיפרת לי שקיבלת . אחר כך הגיע Greenzg , אדם נחמד עם הרבה מאוד ידע ואין ספק שהוא ממש שולט באייטיז. טוב שיש עדיין אנשים כאלו. אני לא אתפלא אם הוא רוקן את כל הקבצים של מוזיקת האייטיז בקאזה
. נו טוב, בתור מי שהיה מבקר ב"אוזן השלישית" בת"א ( ממש כמוני - באופן קבוע ובכל שבוע ) בזמנו ובהנחה שגם הוא היה אספן פנאטי, לא פלא שהוא שולט בתחום. לגבי Dead Of Night אני מסכים עם אלכס שהוא גנב את ההצגה, בעיקר בזמן שצפינו בהופעה החיה של דפש מוד. הופעה מצויינת סוף הדרך שחבל על הזמן. ההתלהבות הפנאטית שבה הוא תאר את הרגעים שבהופעה רק הסבירה לי (ואני חושב גם לכולנו ) למה אנחנו מטורפים על מוזיקת האייטיז. אני לא אגזים אם אומר שחבויה בנו התלהבות שכזאת לא רק לגבי להקות ספציפיות שאנחנו מעריצים אותן בפרט, אלא גם לגבי אמנים אחרים מהאייטיז בכלל שאנחנו אוהבים תמיד לשמוע ואף פעם זה לא יימאס לנו. בגלל זה בעצם אנחנו בפורום הזה. אחרון חביב הגיע שמש, בו אדם חביב שאמנם לא הספקתי לשוחח איתו הרבה אבל התרשמתי שמדובר בפריק אמיתי של האייטיז וספץ בתחום. אני בטוח שיש לו הרבה מאוד ידע ואין לי ספק שהוא תורם הרבה מאוד בפורום הזה. לאנשים שכאלו , בקיאים ומבינים בתחום , כולנו מייחלים. שמש, אני מקוה שלא תשכח לצרף להודעות בפורום את המאמר שכתבת לגבי השיר Owner Of The Lonely Heart של להקת Yes . אשמח לקרוא אותו. אז היה אחלא מיפגש, אני אישית מאוד נהניתי. שוב חבל שלא כולם הגיעו, ובואו נקוה שבמיפגש הבא יותר חברים יגיעו. עדי, גם אני כמוך רציתי לראות את ה- DVD של אלפאוויל אבל לא נורא, נקוה שבפעם הבאה נוכל לראות את ההופעה הזאת וגם אולי לשמוע דיסקים עם להיטי אייטיז. כמות הדיסקים שאני ואלכס הבאנו איתנו אתמול פשוט לא הספיקה לערב אחד
ועוד משהו, אני לא זוכר מי בדיוק העלה אתמול את הרעיון של מיפגש של חברי הפורום באיזה שהוא מועדון בת"א בו תושמע מוזיקת אייטיז מגוונת ( אני חושב שזה היה Dead Of Night ) . לדעתי זה אחלה רעיון , השאלה היא אם אתם חושבים שאפשר לקדם את זה הלאה. לסיכום עדי, שוב תודה רבה לך על האירוח. בתקוה שכולנו נשתתף במיפגש פורום נוסף בקרוב. אני בעד.

adiville

New member
אה נכון !

dead of night העלה את הרעיון המעניין ההוא אתמול בלילה ולדעתי יש על מה לדבר. אפילו אם אין מקום לרקוד, מה רע לשבת כולנו במקום נחמד, לשתות בירה, לדבר ולשמוע מוסיקה של אלפא שלנו ? dead of night - יש מצב שתדבר עם הבעלים ותחזור אלינו עם קצת יותר פרטים כמו : איפה, כמה ומתי ? כמובן שאת הפרטים הטכניים כדאי שתסגור עם אלכס ואורן. בהצלחה !

שמש27

New member
איזה מפגש ../images/Emo99.gif...פשוט אובססיה...

היי ! בטח כולם כבר הלכו לישון לקראת שבוע חדש ומתיש (מה שגם אני אמור לעשות בקרוב
) אבל שאני לא אגיב ???
אז היה עשר, פשוט עשר !!! כזה אירוח נעים, פשוט, זורם וכיפי לא היה לי כבר הרבה זמן - עדי את פשוט מארחת למופת ! אני חוזר כאן כמו כולם על הברכות והתודות שמגיעות לך, על פתיחת הבית והלב, ועל סתימת האוזניים של שאר יושבי הבית...
(איך אפשר לשמוע הופעה של דפש בשקט, איך ? אם הסורים יקחו אותי פעם בשבי, אני נותן להם טיפ: תשמיעו לי את "אינג'וי דה סיילנט" בהופעה בשקט בשקט - אני מבטיח לספר הכל, כולל איזה סיגריות מעשן ראש המוסד
) היה ממש מרגש מבחינתי לפגוש את כל שועי הפורום, האנשים שמאחורי הידע והחביבות הבלתי משוחדת: עובי, גרין, אלכס ואשתו (אגב, הנה התשובה שאני חייב לך: ההופעה של דיוויד בואי התקיימה ב 03/07/1996 - למטה יש קישור עם סימוכין...
) ו DON (פעם הבאה תבחר ניק יותר קצר ! חחח) וידידותיו. אז מכיוון שכבר סיפרו פה הכל, אני אוסיף רק שמאד נהניתי, מהשיחה, הקליפים, ההופעה והכל - ורק שתדעו שחיכו לי במשך שעה ויותר בת"א - הייתי ממש צריך לקרוע את עצמי מהספה המפנקת של עדי והמוזיקה והכל... הנה שאר החובות שלי מהערב (חחח): 1. לעדי ולכל מי ששאל - הנה המדריכים המפורסמים שלי מפורום שאלה קטנה, בקרוב יהיו מדריכים חדשים, ואם יש לכם נושא למדריך - אני אשמח לנסות להכין משהו... זה נקרא: החיים על פי שמש
2. לעובי: כאן תוכל למצוא את ההודעה של השיר הנפלא והמיוחד טכנולוגית של YES, והנה תוספת על המפיק האגדי טרבור הורן. ו... אסיים בשיר נחמד, שהזכרתי אותו לחבר'ה, כעוד שיר שפתאום קפץ לי לראש, אחלה שיר מומלץ ביותר... מדובר בשיר Obsession משנת 85' של להקת Animotion, שאם הבנתי נכון מורכבת מחברי להקת Berlin... תהנו, שבוע טוב, ותודה לכולם - ולעדי במיוחד !
Obsession You are an obsession I cannot sleep I am your possession Unopened at your feet There's no balance No equality Be still I will not accept defeat I will have you Yes, I will have you I will find a way and I will have you Like a butterfly A wild butterly I will collect you and capture you *You are an obsession You're my obsession Who do you want me to be To make you sleep with me You are an obsession You're my obsession Who do you want me to be To make you sleep with me I feed you I drink you My day and my night I need you I need you By sun or candlelight You protest You want to leave Stay Oh, there's no alternative Your face appears again I see the beauty there But I see danger Stranger beware A circumstance In your naked dreams Your affection is not what it seems Chorus My fantasy has turned to madness And all my goodness Has turned to badness My need to possess you Has consumed my soul My life is trembling I have no control I will have you Yes, I will have you I will find a way and I will have you Like a butterfly A wild butterly I will collect you and capture you​

adiville

New member
אתה רואה שמש.....

יערה צדקה - בואי אכן היה פה ב-96 ולא ב-97
ואתה חייב להביא את אחותך למפגש הבא !!! כמו שכבר אמרתי, אכן היה קצת קצר ומצומצם אבל ראינו שהנוסחה עובדת ומפגשים ביתיים כאלה יכולים דווקא להיות מאוד נחמדים ! Till the next time..... TA TA
נ.ב - שמש : תבוא לנגן לי קצת על הפסנתר....גם ככה אף אחד לא נוגע בו... בעצם בוא נעשה משהו יותר טוב : בראש שלך ללמד אותי לנגן את I dont like Mondays ?!? למרות שאני לא זוכרת איך קוראים תווים אבל יש לי קליטה מהירה
תחשוב על זה.....

greenzg

New member
שוב פעם - שיר גדול מהשמונים

רק דבר אחד אני חושב שאתה טועה - אין להם קשר לברלין...

שמש27

New member
עדי וגרין...

לעדי - באמת אני אביא את אחותי פעם הבאה, היא היתה מאד נהנית ! סגור. בקשר לפסנתר - בטח שאני אבוא לנגן, בכיף, ואני כבר מתיישב למצוא את עכברי בומטאון שביקשת כדי שאוכל ללמד אותך... אבל זה שיר קשה - את בטוחה שאת רוצה להתחיל איתו ? יותר קל ביג אין ג'אפאן... לגרין - הקליטה שלי בשעות כאלה שואפת לאפס, אם לא למינוס, אז אתה מוזמן להבין מהקטע הנ"ל יותר ממני, כנראה שהרבה יותר ממני... little something about Animotion Let's see; first there was Berlin, a new wave/synth act who made a name for themselves in 1982 with the song "Sex," an eye-opening track in which male and female lead vocals exchange racey lines about possesing each other sexually. Three years later we had Animotion, a synth-pop act who made a name for themselves with "Obsession," in which male and female lead vocals exchange racey lyrics about possessing each other sexually. This is not to say that "Obsession" was a bad song, ... on the contrary, it is fine example of 1980s synth-pop. Nor am I suggesting that the band consciously immitated the successful formula used by Berlin... Berlin was much more successful. Animotion had a sizable chart/MTV hit in 1985 with "Obsession," but little else came of them. The band kept at it until both original singers left in 1988, and then kept at it even a bit longer before hanging up the name Animotion beside the many other memorable one-hit-wonders of the 80's. כל טוב !

adiville

New member
אתה יודע מה שמש.....

קח פיקוד - אתה תהיה המורה שלי ! מה שתגיד לי אני אנגן
I dont like mondays זה כזה שיר מדהים !!!!! דרך אגב, מישהו יודע מה הסיפור מאחורי השיר ? די מצמרר.......

Ice machinE

New member
הסיפור ../images/Emo163.gif

הוא על איזה תלמידה אחת באנגליה שהחליטה שנמאס לה מהבי"ס אז היא לקחה תת מקלע והתחילה לרסס את התלמידים והמורים בבי"ס שלה. ששאלו אותה למה היא עשתה את זה היא ענתה שהיא לא אוהבת את ימי שני...

Ice machinE

New member
ליתר דיוק ../images/Emo163.gif

"I Don't Like Mondays," a true story about a 13-year-old girl who shot 11 people without showing any remorse​

adiville

New member
סחתיין ../images/Emo66.gif

איזה פסיכופטית....... כאילו....אמאלה !!!!!! ועל זה נאמר בשיר : the sylicon chip inside her head get switched to overload......

greenzg

New member
טוב שמש - קראתי את זה בבוקר

והשוואה כזאת טיפשית- לא ראיתי הרבה זמן ! אין שום קשר פרסונלי בין ברלין לאנימושן . ההשוואה בקטע זה היא בזה שמדובר על שירים סקסיים שהזמר והזמרת מתחלפים לסרוגין בקטעי השירה. כפי שכתבתי כבר לא מזמן על להקת ברלין (שידוע בעיקר מלהיטה "לוקחת את נשימתי " מטופ גאן)אלבומם הראשון שונה לגמרי מלהיטם זה ומכיל שירים סקסיים וניו-וויביים לחלוטין ! יש לי תקליט זה עוד מזמנים יפים באוזן השלישית - מומלץ להוריד ולשמוע. בקיצור - השוואה טיפשית

Ovi Basha

New member
תודה שמש.... וקצת מידע על Berlin

קראתי את המאמר שכתבת על השיר Owner Of The Lonely Heart של Yes וגם את כל מה שכתבת על המפיק הענק טרבור הורן. יופי של אינפורמציה, מאמרים מעניינים ביותר יש לציין. עכשיו אני לא מופתע בכלל שטרבור הורן הוא אחד מהיוצרים שאתה יותר מעריץ מהיתר, אפשר בהחלט להבין מדוע. ועכשיו לעניין אחר, בהמשך להערותיו הנכונות של Greenzg אכן אין שום קשר בין להקת Animotion לבין Berlin וההשוואה ביניהן כלל אינה במקום. אני מודה שאני מעריץ את להקת Berlin שלמרבה הצער בישראל מכירים אותם רק בזכות הלהיט Take my breathe away מ"אהבה בשחקים". חבל מאוד שמגדירים אותם כ"להקה של שיר אחד", כי לדעתי זה ממש לא נכון. גם אני כמו Greenzg ממליץ למי שמעוניין לשמוע את מיטב הלהיטים שלהם ולהתרשם, מלבד הלהיט המפורסם שציינתי, חובה אבל פשוט חובה למי שמנסה להאזין ללהיטים הנפלאים Sex , No More Words , Dancing In Berlin , You Don't Know , Like Flames , Now It's My Turn , וכמובן השיר המדהים Pink And Velvet שבו מושמעים ביצועים יוצאים מגדר הרגיל של גיטרה חשמלית במיטבה. אני ממליץ למי שמעוניין על הלהיטים המופיעים בדיסק האוסף Master Series בהחלט שווה לנסות . האלבום השני של ברלין Love Life משנת 1984 הוא אחד מהאלבומים הטובים ביותר שידעתי בתקופת האייטיז , ועד היום שמור אצלי אפילו התקליט עצמו. בכלל יש לציין שהסולנית של ברלין Terri Nunn היא זמרת סקסית בטירוף. הקהל ממש לא נשאר אדיש כשהיא שרה את הלהיטים הסקסיים שלה בהופעה חיה. להקת Berlin התאחדה בשנת 1999, הוציאה חומר מוזיקלי חדש ( אלבום עם ביצועים בהופעה חיה ואלבום חדש בשנת 2002 ), וממשיכה כיום להופיע בארה"ב.

adiville

New member
זה מדהים.....

כמה להקות משנות ה-70 וה-80 עדיין ממשיכות להופיע...... רק אנשים כמונו שאוהבים את המוסיקה הזאת ועוקבים אחריה מודעים לזה שבעצם יש המשכיות. אחרת נראה לכם שמישהו סתם היה יודע שלהקות שקמו לפני 25 שנה עדיין ממשיכות להופיע ולעיתים לייצר חומר חדש ? מנסיון אישי אני יודעת שאנשים בטוחים שאלפאוויל התפרקו כבר מזמן וגם שמעתי סיפורים על זה שהסולן מת (טפו טפו טפו כפרה שלי !!!
)..... הדוגמה הכי טובה שלי זה שלפני שנה כשהייתי בברלין, הלכתי באחד הרחובות במרכז העיר ולהפתעתי הרבה ראיתי פוסטר של הופעה קרובה בברלין של להקת Supertramp !!!! הייתם מאמינים ?!? הייתי ממש מופתעת.....

למעלה