מישהוא ניסה לשחק ב- S.E.A ?

מישהוא ניסה לשחק ב- S.E.A ?

כי בדרך לא דרך הגעתי לאתר שלהם ואני שואל את עצמי אם אני יוכל לשחק או אם אפשר לפתוח שחקן ... שווה את ה- 24 שעות שהמחשב בקושי מתפקד? מישהוא פעם היה ב- S.E.A ?

ReallyWrong

New member
אז ככה

נרשמתי, עשיתי הכל בלהבלהבלה. הורדתי [בדיוק 3 דקות, אגב, זה כותב 23 שעות אבל נגמר אחרי כלום זמן] והכל, ניסיתי להפעיל- כלום לא יודעת אם עשיתי משהו לא נכון או שפשוט אי אפשר לשחק מישראל [מה שאמור לקרות]

One Minute

New member
אני שיחקתי.

ואפשר לפתוח שחקן, שיחקתי שם בסביבות חצי שנה. אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר.

כנראה שאי אפשר כבר

אני ינסה ואם יליח אז כל הפורום עובר לסי נכון ? XD סתם .... לא ניראלי שאפשר כבר פעם לא היה אכפת להם כי הם יכולים להרוויח מזה כסף אבל מאז שגלובאל הפך לנקסון הם רוצים רק כסף לא מעניין אותם שהם" מגבילים " לנו את המישחק

Guid

New member
אני חושב שעדיין אפשר,

ראיתי בפורום אחר מדריך להרשמה למייפל-סי. לא יודע אם זה עובד, אבל אולי זה שווה בדיקה. היו שם תמונות וכאלה.. P:

Guid

New member
בהצלחה,

אני מקוה שתסתדר עם היפנית... /tapuzforum/images/emo6.gif

חחח זה באנגלית XD

בגלל זה אני פותח שם אחרת הייתי פותח ברוקראן ועושה פירט ג'וב אוף אני לא מצליח לעשות שחקן ... טוב נו ניסתכל במדריכים המעפנים של מייפל איזראל

החאמוס

New member
איזה מייפל יזראל?

סתם רוצה לדעת,פשוט אני מכיר את רובם ואני רוצה לדעת איזה הכי טוב. קיצר פעם נרשמתי וחיכיתי חודש ולא עבד לי. הם חסמו אותנו בגלל מה שקרה פעם עם הnx cash שישראלים גנבו את מספרי כרטיסי האשראי. בהצלחה

למעלה