מישהוא יודע עם מי...

שלומית16

New member
הלוואי שהשלשיות יהיו ככה כמו שאמרתם

העיקר שסשה וחגית לא ביחד!!! ושעדי כהן שהיא מעולה תעלה

אם זה ככה אז...

השלישיה האחרונה שתהיה היא אוריאל שאלתיאל,האחים צנחני וחגית נדרי. לא נראה לי הגיוני... יותר הגיוני שישימו את שירה חן בתוכנית אחת בתור פייבוריטית ובתוכנית אחרת את שירלי לילו. זה לא בסדר לשים את שתיהן בתוכנית אחת!

y a ® d e n a

New member
וואיייי../images/Emo70.gif זה כל כך לא פייר...

זה ברור שהיא תעלה
לג'קי אין סיכוי מולה הוא עף- לא שאני אוהבת אותו אבל חבל
.. ושירייי
אוףףף אני רוצה שהיא תעלה

perrinat

New member
היא אוכלת אותם בלי מלח../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

בלי שום, בלי פלפל ובלי שמן זית....

perrinat

New member
עף אבל מזה עף../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif../images/Emo103.gif

יש לי רעיון לסולו שלו- "עוף גוזל"...
אבל המנייריסט הזה בטח יבחר איזה שיר אירוויזיוני...

נטלישו

New member
לא!הוא יבחר את "אני אפס" של בן ארצי

חחח... זה כזה ברור! שירי אלקבץ היא כ"כ טיפוס של מקום 2, סשה כ"כ טיפוס של מקום 1, וג'קי כ"כ אבל כ"כ של מקום 3!!! יהיה שם אפילו פחות מתח מהתכנית אתמול ( היה הרבה מתח בין יעל פ. לשמעון טאפטה...) איזה נחמד זה אבל ששמים את סשו'ש שלי מול המתמודדים- מהחלשים של העונה...

נטלישו

New member
וואי! אני לא יודעת למי אני אצביע!

שמו את סשה נגד מועמדים כ"כ קשים! במיוחד ג'קי! מה אני אעשה? סשה היא הפייבורטית שלי, אבל נגד שירי וג'קי אני בעצמי לא יודעת למי להצביע... חחח.... זה כאילו, כזה ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני המומה מההפקה המכורה הזאת!גועל!!

מעניין שאת סשה תקעו עם מתמודדים חלשים ,ממש מעניין.......... סשה אולי תגיע לגמר אבל לזכות -זה ממש ממש ממש ממש לא יקרה!!!!!

Jason2

New member
ממש לא מעניין שזה מכור

ולא מעניין נגד מי היא מתחרה. אני רוצה לשמוע את סשה שרה וכמה שיותר וזה יקרה רק אם היא תעבור את כל השלבים.

קמילההה

New member
מה???????????

ג'קי ושירי??? זאת הולכת להיות תוכנית משעממת מאודדד התוצאות כבר ברורות!!!! זה כל כך ברור שבהפקה רוצים את סשה בגמר לא מעיזים לשים אותה עם מתמודדים טובים

למעלה