מישהוא יודע עם מי... מישהוא יודע עם מי תתחרה סשה גרישקוב?
A average11 New member 29/5/04 #2 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ג'קי טולדו ושירי אלקבץ (זה בטוח).
C Chocolate girl 25 New member 29/5/04 #3 טוב זה היה צפוי היה צפוי שיתקעו אותה עם כאלה חלשים.. אין סיכוי שהיא לא עולה אתה יודע את השלישיה של שירה?
טוב זה היה צפוי היה צפוי שיתקעו אותה עם כאלה חלשים.. אין סיכוי שהיא לא עולה אתה יודע את השלישיה של שירה?
Y y a ® d e n a New member 29/5/04 #9 הלוואי ששירלייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
C Chocolate girl 25 New member 29/5/04 #10 אוףףף זאת שלישיה ממש קשה זה לא פר..לסשה שמים מתמודדים ממש קלים ואת שירה,עדי ושירלי שמים ביחד?????????? אני רוצה ששירה תזכה אבל אין לה סיכוי אז אם לא שירה הלוואי ששירלי תזכה זה לא בסדר ששמים אותם ביחד שלושתן מעולות!!!!!
אוףףף זאת שלישיה ממש קשה זה לא פר..לסשה שמים מתמודדים ממש קלים ואת שירה,עדי ושירלי שמים ביחד?????????? אני רוצה ששירה תזכה אבל אין לה סיכוי אז אם לא שירה הלוואי ששירלי תזכה זה לא בסדר ששמים אותם ביחד שלושתן מעולות!!!!!
P push New member 29/5/04 #14 מה?! שירלי ושירה באותה שלישיה?וגם עדי בכלל לא רעה.. יהיה קרב מאוד קשה בניהן
L lonestar2003 New member 29/5/04 #26 לא די בזאת שעדי "בכלל לא רעה" עדי מעולה! לא רואה ממטר את שירלי ושירה. בחורה עם קול אדיר שלצערי לא קיבלה הרבה תשומת לב וזמן מסך...
לא די בזאת שעדי "בכלל לא רעה" עדי מעולה! לא רואה ממטר את שירלי ושירה. בחורה עם קול אדיר שלצערי לא קיבלה הרבה תשומת לב וזמן מסך...
A average11 New member 29/5/04 #17 מי אמר שלפחות בן אחד? אתה לא רוצה אל תאמין... וחגית נדרי עם האחים צנחני ואוריאל
ס סתם בשביל הודעה New member 29/5/04 #18 יש! אמרו שהיא תהיה עם סשה! עכשיו אפשר להצביע גם לחגית המדהימה וגם לסשה =)
ח חציל לעזאזל Guest 29/5/04 #33 רוצה להתערב שבכל שלישיה חייב להיות מישהו אחד לפחות מהמין השני? יענו סתם ניראה לך שעשו יעל שחר ומיכל רשף(שתי בנות ) ואלון ליטבק(בן מן הסתם..)2-1 הראל סקעת שמעון טפטה(בנים) ויעלפנדריך(בת)2-1 ושבוע הבא הראל מויאל(בן) חנה גור אתי וקנין(בנות) 2-1 קיצו ראל תזיינו את השכל..
רוצה להתערב שבכל שלישיה חייב להיות מישהו אחד לפחות מהמין השני? יענו סתם ניראה לך שעשו יעל שחר ומיכל רשף(שתי בנות ) ואלון ליטבק(בן מן הסתם..)2-1 הראל סקעת שמעון טפטה(בנים) ויעלפנדריך(בת)2-1 ושבוע הבא הראל מויאל(בן) חנה גור אתי וקנין(בנות) 2-1 קיצו ראל תזיינו את השכל..
ב בר2י New member 29/5/04 #36 עצה-מי שלא יודע שלא ידבר.... השלישיות שאמרו פה הן נכונות (אני גם שמעתי עליהם-מאתי וקנין) אז שקט!!!!