מישהוא חשב על זה?!....

אני זורם והכל סבבה אגוזים ../images/Emo9.gif ../images/Emo11.gif

ולראיה דמות הקול מככבת בכותרת. אבל אולי עם קצת מחשבה קדימה (כן זה לא ממש תופעה נפוצה במחוזותינו) ניתן להועיל ולא לגרוע. חבל לבזבז את האנרגיות על דברים מיותרים ובמיוחד אם הם יכולים לפגוע. שימו לב לרמת החריזה בשעה הלילית והנלוזה. לגבי היוזמות, יש לא מעט! זמן יש מעט! בנוסף בחירות בקרוב לא? יתכן שאפשר לשנות דברים בעזרת הבחירות ונציגינו? אגב האם יש "לנו" נציגים? מתי הבחירות? איזי? אתה מוביל מהלכים? בברכת זרימה מתמדת ואיתנה, לילה טוב,
מיץ פטל

fungas

New member
פססס....הלו.... ../images/Emo11.gif ../images/Emo8.gif

התגובה היא תחת מיץ פטל אמנם, אבל מתייחסת לשירשור כולו. פרט אחד קטן וחשוב: גלגלץ אינם אחראים לתשדירים, הטכסט שלהם, ואפילו לא הביצוע שלהם. כמו שבטח אתם שומעים כל יום על האופנוע "גלגלץ, המינהל לבטיחות בדרכים". אז כן, הכתובת להצעות הג´ינגלים היא החלק השני של המשוואה- המינהל לבטיחות בדרכים. גלגלץ אחראים על העיניינים הרדיופוניים בלבד. הם יודעים את העבודה! המינהל לבטיחות בלה בלה המוזר הזה, הם שהוגים את הקמפיינים ה"מצויינים" ושוכרים קולות מחוץ לגלגלץ כדי לבצעם. והם לא איי איי איי מיקצועיים (ולראיה: "אמא מתה!!! נהג משאית ריסק לה את הפרצוף וקפץ לה על הגופה...")גם בגלגלץ מתחלחלים להמשמע הזוועות וחוסר המיקצועיות, אבל מקיימים את חלקם בעיסקה. אז בקיצור, זה רעיון מגניב, רק את גשם המכתבים לכתובת הנכונה בבקשה. FUNGAS, שראה היום, בשידור חי, R750 ורוכבו פוגשים את הסלעים בנס הרים בגלל טעות רוכב בקצב שלא סולח על טעויות. הרוכב ניפגע בכתף (ומי יודע מה עוד), ה-R בעולם שכולו טוב. סעו מהר, אבל חכם. יאללה ביי

silicon

New member
והנה הטלפון, והכתובת:

מברכת על היוזמה. תיכנסו לאתר, תשאירו פקסים והודעות, ואולי יצא לנו מזה משהו בסוף... כתובת האתר: http://bd.mot.gov.il/indexcopy.asp והטלפונים (גם מתוך האתר) : הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים- משרד ראשי: ירושלים, בניין כלל טלפון: 6228609/07-02 פקס: 6228239-02

יופי - תכנסו לכאן !

מסכים ב 100% עם מה שכתב גז הצחוק (fungas). והפרטים שרשמה סילי במקום! צריך לפנות למנהל לבטיחות בדרכים, למשרד התחבורה וכן הלאה ובודאי לא לגלגלצ. בואו נתחיל באופן חופשי לרשום/ לצלצל אליהם ולבקש שיפתחו בקמפיין שמטרתו להציל את חיי הרוכבים. אבל אל תקפצו ותתחילו להתקשר כרגע: קמפיין זה אמור להיות מבוסס על הנתונים הסטטיסטיים מהם עולה כי נהגי הקופסאות אחראים ברוב המקרים למותם של הרוכבים. כדאי שיהיו הנתונים בידנו לפני תחילת התקשורת ולכן אבקש משלמה כהן או אדם אחר שיש לו נגישות לנתונים לסכם אותם עבורנו או לתת קישור מתאים שממנו נדע לומר להם: כמה רוכבים נהרגו בשנה שעברה? כמה מהם באשמת נהגים (או באחוזים)? אולי השוואה יחסית למספר חוצי מעבר החצייה שחצו ולא הגיעו לצד השני. מהן העברות הנפוצות של הנהגיםיותר הגורמות להרג הרוכבים? עוד נתונים שניתן להשתמש בהם? אה ועוד משהו אולי ניתן, שלמה/ איזי, לבקש מחברת אבנר שאת רווחיה הרבים תשקיע בהוזלת מחיר המיגון לאופנוענים או להגברת השימוש במיגון או במקביל לאותו קמפיין לשמירת שלמות הרוכבים המוצע מעלה. (או שאולי הם מעדיפים שנשלם הרבה ונמשיך להיהרג (רגע ציני)) וכך למרות שאין להם מטרת רווח יש להם רווח. כך נוכל למקד את כוחנו ולהשפיע. יאאלה קדימה.... עוד תצטערו שאין רדיו באופנוע.... לשמוע את הקמפיין אבל אולי מחירי ציוד המיגון ירדו, הנהגים יתחשבו וינהגו אחרת ונזכה לחיות: איש תחת גפנו ועל אופנועו... יום טוב לכולם
מיץ פטל

ofnik

New member
חשוב ../images/Emo62.gif חשוב ../images/Emo62.gif דיברתי

נודע לי ממקור יודע דבר במוקד התנועה- שיש סינון הודעות לפי מידת הרלוונטיות שלהן- תיזמון זמן אופנועים אינו רלוונטי(לפחות כל עוד לא הוכחנו אחרת-ולא שכנענו את האחראים) אך הודעות בדבר מפגעים של מע"צ וחולרות אחרות שמסכנות חיים- בהחלט כן- מומלץ ורצוי בנוסף להודעה בפורום- לטלפן למוקדי התנועה- גלגלץ או קולישראל והם ישמחו לשדר בנוגע לתשדירים- כדאי לקדם את העניין- וגם ליצור קשר עם גלגלצ שישמחו לשלב גימיק חדשני שיעזור להם להתחרות בקולישראל

Great Blue

New member
שלום לכולם אחרי החג המיותר שעברנו

- אישית הרעיון ניראה לי 10 ואני מתכוון להתחיל לתת תיזמונים מתי שרק אוכל (בסך הכל אני נוסע בז´בוטינסקי) בלי קשר לכמה היענות יש מצד הרוכבים פשוט הרעיון נראה לי טוב. 1. הוא בטוח לא יעצבן אף אחד אלא יעלה חיוך על פניו המטומטמות של הנהג -המחטט באף- הישראלי ואולי אף יגרום לו להרהר. 2. אם ישמע את זה נהג שנמצא בזמן האחרון בדילמה של אוליל לעבור לקטנוע\אופנוע- זאת יכולה להיות הדחיפה שתעביר אותו לצד שלנו.

אביקאט - דורון (איזי) חשב על זה, לא

יודע למה הנושא לא התרומם אבל שווה להתחיל. בקשה והצעה לי לכל חברינו המתכוננים להתקשר לגלגל"ץ - תנו דיווחים מאזורים פקוקים (נתיבי איילון, ז´בוטינסקי וכו´) ולא דיווחים שיראו כמה מהר אנו טסים (ת"א חיפה וכיוצא בהללו). לגבי הבקשה - אדיבות ונימוס - זה המסר שאנחנו צריכים לשדר לכל הגופים אליהם אנו פונים וכך נפחית את תדמית האופנוען החוליגן. הדגלן - יו"ר ועדת נימוסים והליכות (לאן אני הולך?)

למעלה